Biznis Vianoce v Telekome s ICT službami zadarmo

TelekomCloud, TelekomDrive alebo MDM na 12 mesiacov bezplatne.

Telekom predstavuje vianočnú akciovú kampaň pre zákazníkov biznis segmentu, ktorá kombinuje široké portfólio mobilných aj fixných služieb s ICT produktmi. Ak zákazník uzatvorí alebo predĺži zmluvu na poskytovanie firemného programu, získa balík benefitov. Telekom tak ako prvý na Slovensku prináša ICT služby na 12 mesiacov zdarma.

Zákazníci si ku službe v rámci zimnej kampane môžu vybrať jeden z nasledujúcich benefitov:

Virtuálny server v TelekomCloude pre akékoľvek využitie s konfiguráciou 4 GHz vCPU, 4 GB RAM a až 5 ks diskového priestoru v rôznych veľkostiach podľa aktuálnej ponuky.

12 GB priestoru pre zdieľanie a ukladanie firemných dokumentov prostredníctvom služby TelekomDrive.

Zabezpečenie a vzdialenú správu z mobilných telefónov prostredníctvom služby Manažmentu mobilných zariadení (MDM).

Tieto služby nie sú časovo viazané a ani kapacitne obmedzené či inak podmienené. Zákazník si počas celého roka môže objednať vyššiu verziu produktu, alebo zvolený benefit kedykoľvek zrušiť.

Balík zdieľaných dát pre celú firmu

Nový balík zdieľaných dát v rámci firemného programu prináša zákazníkom väčšiu flexibilitu a dôveru v používaní dát. Zároveň berie ohľad aj na náročných používateľov, ktorí majú záujem o štandardné zdieľanie medzi tabletom a smartfónom s vlastnými dátami. V rámci programu Firma si zákazník môže nastaviť čerpanie mobilných dát podľa potrieb konkrétnej spoločnosti, takže napr. konateľ spoločnosti môže využiť službu Mobilný internet so zdieľaním na tablete/notebooku a na smartfóne s vlastným objemom dát, a vedúci tímu resp. jednotliví obchodní zástupcovia môžu zdieľať spoločné dáta v rámci balíka zdieľaných dát pre firmu. Pri blížiacom sa prekročení limitu sú zákazníci v rámci firmy informovaní prostredníctvom SMS správy.

Ponuka firemných programov

Programy Firma sú špecifické najmä tým, že výdavky firmy na komunikáciu sú čerpané z jedného spoločného balíka. Z firemného balíka sa platia náklady za všetky telefónne čísla (SIM karty, zariadenia služby Mobilný internet) vrátane mesačných poplatkov. Zákazník si môže flexibilne aktivovať balíčky neobmedzených volaní v rámci siete Telekom, alebo do SR i EÚ a ďalšie výhodné roamingové balíky z pohľadu dát aj hlasovej prevádzky.

Firemný internet s 20% zľavou z mesačného poplatku

Ďalšou službou z vianočnej ponuky je Firemný internet, ktorý oproti klasickému rezidenčnému prináša vyššiu dostupnosť internetu – až 99%. Medzi jeho ďalšie výhody patrí väčší rozsah doplnkových služieb, záloha prístupu do internetu, profesionálny Wifi router a pevné IP adresy zahrnuté už v cene za službu.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.