English Club Bratislava – naučte sa po anglicky pri zákusku

Neviete, ako sa zlepšiť v komunikácii v anglickom jazyku? S nami to zvládnete jednoducho.

English Club Bratislava je výnimočný priestor, ktorý vám poskytne zaujímavé zážitky z konverzácie v angličtine a, čo je hlavné, úplne bez stresu. Možno vás prekvapí, že nejde o žiadnu jazykovú školu ani kurz angličtiny, ale o zaujímavý tréning hovorenia po anglicky. English Club prináša klientom originálne prostredie, a tak si môžete skúsiť „spíkovať“ napríklad pri poháriku či dobrom koláčiku.

English club Bratislava

Okrem zlepšovania komunikačných schopností v anglickom jazyku tu budete môcť aj nadviazať priateľstvá a známosti so zaujímavými ľuďmi. Stretnete sa tu však nielen s takými,  ktorí sa tiež snažia zdokonaliť v angličtine, ale aj s ľuďmi, pre ktorých je angličtina rodným  jazykom. Spoločensky založených klientov poteší, že English Club poskytuje priestor  pre komunikáciu počas sledovania filmov na domácom kine, ale aj počas hrania rôznych spoločenských hier.

English Club Devínska Nová Ves

Skúsení lektori, ktorí sú profesionálmi v oblasti komunikovania aj v oblasti cudzích jazykov, prispôsobia výučbu vašim vedomostiam z anglického jazyka a budú stavať na tom, čo už  z angličtiny viete. Zabudnite ale na učebnice a jedno učebné tempo pre všetkých! English  Club Devinska Nova Ves a jeho lektori vás naučia spontánne komunikovať hlavne vďaka diskusným blokom.  V nich klienti hovoria o vlastných skúsenostiach a postojoch a ostatní na ne reagujú. Na  základe vašich potrieb vám potom lektori vytvoria osobné učebné materiály. Ak teda chcete angličtinu nielen študovať, ale ňou aj plynulo a bez problémov hovoriť a pri tom sa ešte zabávať a spoznávať nových ľudí, English Club je pre vás tou správnou voľbou!

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.