English Club Bratislava – naučte sa po anglicky pri zákusku

Neviete, ako sa zlepšiť v komunikácii v anglickom jazyku? S nami to zvládnete jednoducho.

English Club Bratislava je výnimočný priestor, ktorý vám poskytne zaujímavé zážitky z konverzácie v angličtine a, čo je hlavné, úplne bez stresu. Možno vás prekvapí, že nejde o žiadnu jazykovú školu ani kurz angličtiny, ale o zaujímavý tréning hovorenia po anglicky. English Club prináša klientom originálne prostredie, a tak si môžete skúsiť „spíkovať“ napríklad pri poháriku či dobrom koláčiku.

English club Bratislava

Okrem zlepšovania komunikačných schopností v anglickom jazyku tu budete môcť aj nadviazať priateľstvá a známosti so zaujímavými ľuďmi. Stretnete sa tu však nielen s takými,  ktorí sa tiež snažia zdokonaliť v angličtine, ale aj s ľuďmi, pre ktorých je angličtina rodným  jazykom. Spoločensky založených klientov poteší, že English Club poskytuje priestor  pre komunikáciu počas sledovania filmov na domácom kine, ale aj počas hrania rôznych spoločenských hier.

English Club Devínska Nová Ves

Skúsení lektori, ktorí sú profesionálmi v oblasti komunikovania aj v oblasti cudzích jazykov, prispôsobia výučbu vašim vedomostiam z anglického jazyka a budú stavať na tom, čo už  z angličtiny viete. Zabudnite ale na učebnice a jedno učebné tempo pre všetkých! English  Club Devinska Nova Ves a jeho lektori vás naučia spontánne komunikovať hlavne vďaka diskusným blokom.  V nich klienti hovoria o vlastných skúsenostiach a postojoch a ostatní na ne reagujú. Na  základe vašich potrieb vám potom lektori vytvoria osobné učebné materiály. Ak teda chcete angličtinu nielen študovať, ale ňou aj plynulo a bez problémov hovoriť a pri tom sa ešte zabávať a spoznávať nových ľudí, English Club je pre vás tou správnou voľbou!

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu