S vůní od Versace dokážete svést kohokoliv

Versace patří mezi nejznámější značky módního průmyslu, zasloužil se však i o dokonale svůdné vůně, které udělají z každé ženy neodolatelnou bytost.

Slavnější značky snad není, a to i přes celou plejádu módních značek, které historie i současnost nabízí. Italská společnost vznikla v roce 1978 díky Gianni Versacemu (1946), který se jako gay rozhodl propagovat nespoutanost a erotiku, kterými ve svých modelech vybavil každou ženu i muže. Ovšem s oblečením a doplňky přišla i kosmetika a nábytek, dnes už můžete mít od Versace prakticky cokoliv. Přitom první butik byl veskrze skromný a neočekával takového úspěchu, kterého se hned v témž roce dočkal. Dnes má Versace přes osmdesát butiků po celém světě…

Jméno butiku udělala i Elisabeth Hurley, která si oblékla jeden erotický model na premiéru filmu Čtyři svatby a jeden pohřeb. Aby se společnost dostala do vkusu každého člověka a pro který účel, byla nucena rozvětvit se na Versace Couture, Versace Sports, Versace Home Collection apod. Zbytečné je dále poučovat, že toto jméno na svém holém těle nosila nejedna filmová i hudební celebrita nejen v zámoří, či dokonce sama princezna Diana. V roce 1994 ale Versacemu diagnostikovali rakovinu, zemřel však paradoxně na výstřel do hlavy, údajně rukou mladíka z vyšší vrstvy. Jeho místo kreativního ředitele společnosti nahradila v roce 2007 sestra Donatella Versace i její dcera, jak si Gianni přál ve své poslední vůli.

versace yellow diamond intenseNespoutanost a erotické dusno této značky skvěle vynahrazují i její parfémy s vůní mixu na pokraji luxusu i nevěstince, zmínit je tak třeba například dámský Gianni Versace Bright Crystal Absolu v nádherné láhvičce, který si zákaznice chválí pro svou celodenní výdrž nebo 90 ml Versace Yellow Diamond Intense, který se skládá z citrónu, neroli, hrušky, frézie, pomerančových květů, jasmínu, ambry a dalších. Tento model si snadno získá srdce každého, její smyslnost lze poznat již při prvním kontaktu s vůní.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.