Piatok, 26. apríl , 2019

S vůní od Versace dokážete svést kohokoliv

Versace patří mezi nejznámější značky módního průmyslu, zasloužil se však i o dokonale svůdné vůně, které udělají z každé ženy neodolatelnou bytost.

Slavnější značky snad není, a to i přes celou plejádu módních značek, které historie i současnost nabízí. Italská společnost vznikla v roce 1978 díky Gianni Versacemu (1946), který se jako gay rozhodl propagovat nespoutanost a erotiku, kterými ve svých modelech vybavil každou ženu i muže. Ovšem s oblečením a doplňky přišla i kosmetika a nábytek, dnes už můžete mít od Versace prakticky cokoliv. Přitom první butik byl veskrze skromný a neočekával takového úspěchu, kterého se hned v témž roce dočkal. Dnes má Versace přes osmdesát butiků po celém světě…

Jméno butiku udělala i Elisabeth Hurley, která si oblékla jeden erotický model na premiéru filmu Čtyři svatby a jeden pohřeb. Aby se společnost dostala do vkusu každého člověka a pro který účel, byla nucena rozvětvit se na Versace Couture, Versace Sports, Versace Home Collection apod. Zbytečné je dále poučovat, že toto jméno na svém holém těle nosila nejedna filmová i hudební celebrita nejen v zámoří, či dokonce sama princezna Diana. V roce 1994 ale Versacemu diagnostikovali rakovinu, zemřel však paradoxně na výstřel do hlavy, údajně rukou mladíka z vyšší vrstvy. Jeho místo kreativního ředitele společnosti nahradila v roce 2007 sestra Donatella Versace i její dcera, jak si Gianni přál ve své poslední vůli.

versace yellow diamond intenseNespoutanost a erotické dusno této značky skvěle vynahrazují i její parfémy s vůní mixu na pokraji luxusu i nevěstince, zmínit je tak třeba například dámský Gianni Versace Bright Crystal Absolu v nádherné láhvičce, který si zákaznice chválí pro svou celodenní výdrž nebo 90 ml Versace Yellow Diamond Intense, který se skládá z citrónu, neroli, hrušky, frézie, pomerančových květů, jasmínu, ambry a dalších. Tento model si snadno získá srdce každého, její smyslnost lze poznat již při prvním kontaktu s vůní.

Tipy od sprievodkyne: Ako si užiť dovolenku na nádhernej Ischii?

Hodinky odložte, čas tu nikomu nič nehovorí, hovorí sprievodkyňa.

Arca Brokerage House mala úspešný rok 2018

Obchodník s cennými papiermi Arca Brokerage House pokračoval v roku 2018 s výrazným rastom aktív pod svojou správou.

5 funkcií ČSOB SmartBankingu, ktoré vám ušetria čas

ČSOB svoje mobilné bankovníctvo zdokonaľuje už 9 rokov.

Enviro deň v Košiciach prinesie zábavu aj osvetu

Planétu máme len jednu a čím skôr ju začneme chrániť, tým lepšie.