Pondelok, 13. júl, 2020 | Meniny má MargitaKrížovkyKrížovky

Tesco Potraviny domov uľahčí nákupy už 1,4 milióna Slovákom

Donášku tovaru Tesco Potraviny domov bude môcť využiť o takmer 350-tisíc viac ľudí ako doteraz.

Donášku tovaru Tesco Potraviny domov bude môcť využiť o takmer 350-tisíc viac ľudí ako doteraz.

Unikátna služba sa po roku svojej existencie na Slovensku rozširuje o ďalších  90 miest a obcí. „Doteraz mohlo službu v mestách Bratislava, Nitra a Košice a v ich okolí využívať 1,1 milióna ľudí. Od začiatku októbra tohto roka sme pre veľký záujem službu rozšírili do ďalších miest ako napríklad Malacky, Trnava, Hlohovec, Leopoldov, Sládkovičovo, Šaľa, Galanta. Pri nakupovaní tak môže ušetriť čas až 1,4 milióna zákazníkom,“ uviedla Katarína Tokárová, E-commerce manažérka TESCO STORES SR, a. s. Miesta, kam Tesco dováža tovar, si môžete overiť tu – stačí vpísať PSČ: http://www2.itesco.sk/potravinydomov/on-line-overenie-psc.html?rel=marketing

Už rok - od októbra minulého roku si zákazníci Tesca na Slovensku môžu pohodlne cez internetovú stránku www.itesco.sk/potravinydomov  vytvoriť nákupný zoznam. Tovar im potom privezú špeciálne upravené Tesco dodávky až k dverám bytu. Najväčší záujem o službu je v zimnom období a počas sviatkov. Typickými zákazníkmi donáškovej služby sú ženy vo veku 35 až 54 rokov, mamičky na materskej dovolenke, rodiny s deťmi a zaneprázdnení manažéri. Výnimkou nie sú ani dôchodcovia, ktorým službu objednajú ich dospelé deti. „Najobľúbenejším dňom dovozu tovaru je piatok a sobota doobeda a najviac objednávaným tovarom sú nealkoholické nápoje, mlieko a detské plienky,“ dodala Katarína Tokárová. Služba ponúka dopravu zdarma pre zdravotne ťažko postihnutých (ZŤP) zákazníkov, ak cena ich nákupu presiahne 20 EUR. Službu doteraz využilo vyše 1 100 ZŤP ľudí.

sme-r915_res.jpg

Spoločnosť Tesco službu Potraviny domov rozšírila od júla tohto roka aj o možnosť Klikni & Vyzdvihni. Zákazník si môže vopred objednaný nákup vyzdvihnúť osobne autom v označenom mieste pri hypermarketoch Bratislava Zlaté piesky, Petržalka, Nitra a Košice napríklad po ceste z práce alebo pred dovolenkou či víkendom. Zákazník ani nemusí vystúpiť z auta, vyškolený pracovník mu tovar naloží denne od 8.00 do 22.00 hod.

Ako funguje služba Tesco Potraviny domov a Klikni & Vyzdvihni?

• Zákazník si pohodlne doma po registrácii cez webstránku www.itesco.sk/potravinydomov  vytvorí nákupný zoznam z vyše 20-tisíc výrobkov – chladené, mrazené a trvanlivé potraviny, drogéria, vybraný priemyselný tovar, základný textil.
  • Zvolí si čas dovozu, ktorý mu vyhovuje. K dispozícii má 7 dní v týždni, 2-hodinové časy rozvozu medzi 8.00 hod. a 22.00 hod. (na nasledujúci deň alebo až do troch týždňov).
  • Nákup zákazníkovi privezú špeciálne zaškolení pracovníci domov až k dverám.
  • Svoj nákup  si môže zákazník vyzdvihnúť aj osobne pri predajni denne od 8.00 do 22.00 hod. Stačí pri tvorení nákupného zoznamu www.itesco.sk/potravinydomov  zvoliť možnosť Klikni & Vyzdvihni. (Služba funguje pri hypermarketoch – Tesco Bratislava Zlaté piesky a Petržalka, Tesco Extra Košice a Tesco Nitra).
  • Zákazník si môže vybrať z dvoch spôsobov úhrady: platbu vopred cez internet alebo kartou pri prevzatí tovaru.
  • Služba dovozu tovaru Potraviny domov stojí od 2,49 € do 3,99 €, služba Klikni & Vyzdvihni stojí 1,99 €.

Ako služba funguje si môžete pozrieť aj tu:

Načítavam video...

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

YZOP: Nové kníhkupectvo pre náročných

Hovorí sa, že človek v dnešnej dobe číta iba krátke články, niekedy iba vybrané odseky.

Yzop.sk: Vaše internetové kníhkupectvo

Získajte EKO čistiace prostriedky od slovenského výrobcu zdarma

Baby Cleaner hygienicky čistí okolie vašich detí a v súlade s prírodou. Výrobcom je slovenská Rodinná firma.

Ekologické čistiace prostriedky nijako nepoškodzujú pokožku. Práve naopak, vzácne za studena lisované oleje a výťažky z rastlín ju vyživujú.

Študijný program s uplatnením v automobilovom priemysle

Professional MBA Automotive Industry, postgraduálne vzdelávanie pre manažérov v angličtine poskytované STU v Bratislave a TU Wien.