Biznis zoznamka - spojte príjemné s užitočným

Podnikanie cez internet a rozbehutie vlastného biznisu si vyžaduje dodržiavanie istých pravidiel. Stretni.sk vám v tejto oblasti prináša množstvo benefitov. Pozrite sa, čo všetko vám ponúka.

V tomto môže pomôcť aj profesná zoznamka. Nechcete sa zoznamovať, ale seriózne obchodovať? Stretni.sk neslúži len na zamilované odkazy, pubertálne lichôtky či dohodnutie rande. Nájdete tu veľa profesionálov z rôznych oblastí, ktorí môžu byť prínosom pre váš biznis.

Aby bolo vaše profesné zoznámenie naozaj trefné, môžete využiť profiláciu, cez ktorú vám bude vyhľadaný partner presne podľa vášho želania. Čo vám ešte môže „zoznamka“ ponúknuť? Môžete tu osloviť a zaujať potencionálneho zákazníka nevtieravou formou. Vedeli ste, že pri komunikácií vám môže pomôcť aj tzv. chat asistent, ktorý vám poradí, čo napísať?

Nálepkou stránky je serióznosť, chráni súkromie i údaje. Môžete si byť istí, že tu nájdete len ľudí nad osemnásť rokov, teda sa vyhnete detinským komentárom. Stránka nepripustí, aby sa na nej zobrazili vulgarizmy, sexuálne narážky, či podobné odstrašujúce prípady.

Viete, na akú vekovú kategóriu sa bude sústreďovať váš biznis? Kto bude vaším zákazníkom? Ak máte v tomto jasno, tak o to ľahšie sa vám bude „zoznamka“ ovládať.

Nechcete tu hľadať zákazníkov, ale spoločníkov a poradcov pre váš biznis? Radi by ste sa zoznámili s ľuďmi, ktorí majú s podobným typom podnikania už nejaké skúsenosti? Žiaden problém, určite sa potešia, keď sa na nich obrátite s prosbou o radu.

Zaregistrovať sa môžete cez Facebook alebo registračným formulárom. Potom je to už len na vás, či sa rozhodnete využiť naplno pre svoj biznis všetko, čo vám táto „zoznamka“ ponúka.

Spoznajte aj vy nový trend v zoznamovaní. Vaše zoznámenie vám môže len pomôcť. Nehrozí žiadne riziko. Vaši potencionálni klienti sú naozaj dôveryhodní. Neveríte? Ak máte radi opatrnosť, tak si môžete tiež zvoliť službu „Seriózne“. V tom prípade vás budú kontaktovať len ľudia, ktorí majú VIP status alebo ste si ich pridali do svojho zoznamu.

Váš biznis sa odrazu stane o niečo zábavnejší a ľahší. A bude za ním stáť jedinečná zoznamka. Nemusíte sa ničoho báť, poďte do toho. Spoločne to pôjde lepšie. Nech sa vám vo vašom biznise darí. A nezabúdajte, že pokiaľ sa nikdy o nič nepokúsite, tak nič nezažijete, nezarobíte peniaze a nedozviete sa, či by to skutočne fungovalo.

Ako dostať akné pod kontrolu? Odhaľte jeho príčiny!

Prečo vás trápia čierne a biele bodky alebo vyrážky? Porozumejte spúšťacím faktorom a zlepšite stav svojej problematickej pleti.

Ušetrite na vykurovaní s novým Teplom so zárukou od ZSE

Vedeli ste, že väčšina nákladov na energie obvykle pripadá na vykurovanie a ohrev vody?

Vo VSD prepli na vyššiu rýchlosť, šetria nám čas a peniaze

Každý chce dobré a rýchle riešenia. Nečudo, veď súčasné technológie nás už dávno predbehli.

Alena Bašistová: Nikomu nejdem brať hlasy a ani s nimi kšeftovať

​​​​​​​Rozhovor s nezávislou kandidátkou na primátorku mesta Košice, Alenou Bašistovou.