Tchibo – móda, ktorú si muži zamilujú

Páni, pozor! Nová jesenná a zimná kolekcia Tchibo teraz prináša všetko pre skutočných mužov, aby boli od hlavy až k päte dokonale pripravení na chladné dni. Neformálne oblečenie a doplnky v sebe snúbia hrejivé materiály s aktuálnymi farbami aj klasickými vzormi, bez ktorých sa tohtoročnú sezónu nebudete chcieť obísť. Kolekcia je zavŕšená ponukou komfortnej dennej a nočnej bielizne. A s funkčnou cestovnou batožinou si aj na cestách môžete byť istí, že do každého cieľa dorazíte celkom bez komplikácií.

imgdotextu1-r512_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotextu2-r347_res.jpg

Aj staršie životné poistenie môže mať nové výhody

Poisťovňa Generali prináša klientom, ktorí v nej majú uzatvorené životné poistenie, novinku, ktorá ich určite poteší.

7 miest, kde ešte stále môžete zažiť cisárske Rakúsko

Prijmite pozvanie od Habsburgovcov.

Poistenie.sk v novom a lepšom šate

Vývoj internetových technológií, ako aj požiadavky klientov, sa stali podnetom pre vylepšenie webovej stránky Poistenie.sk.

Nukleárna magnetická rezonančná liečba znova v Košiciach

Degeneratívne zmeny sú súčasťou starnutia pohybového aparátu.