Tchibo – móda, ktorú si muži zamilujú

Páni, pozor! Nová jesenná a zimná kolekcia Tchibo teraz prináša všetko pre skutočných mužov, aby boli od hlavy až k päte dokonale pripravení na chladné dni. Neformálne oblečenie a doplnky v sebe snúbia hrejivé materiály s aktuálnymi farbami aj klasickými vzormi, bez ktorých sa tohtoročnú sezónu nebudete chcieť obísť. Kolekcia je zavŕšená ponukou komfortnej dennej a nočnej bielizne. A s funkčnou cestovnou batožinou si aj na cestách môžete byť istí, že do každého cieľa dorazíte celkom bez komplikácií.

imgdotextu1-r512_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotextu2-r347_res.jpg

Ste si istí, že svoj smartfón využívate naplno?

Vedeli ste, že 4G sieť máte na dosah už aj vy? A to bez dodatočných poplatkov.

Príbeh tradičného družstva - príbeh Antonína Kvapila

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 6. vydanie.

V Botanickej záhrade SPU otvorili jedinečnú výstavu orchideí

Pri vstupe do skleníkov Botanickej záhrady SPU sa návštevník ocitne akoby v inom svete. Vo svete tisícich farieb, tvarov a vôní.

Noc architektúry 2018

Dvakrát v priebehu jedného roka sa slovenská architektonická obec stretáva na podujatí – Noc architektúry.