Tchibo – móda, ktorú si muži zamilujú

Páni, pozor! Nová jesenná a zimná kolekcia Tchibo teraz prináša všetko pre skutočných mužov, aby boli od hlavy až k päte dokonale pripravení na chladné dni. Neformálne oblečenie a doplnky v sebe snúbia hrejivé materiály s aktuálnymi farbami aj klasickými vzormi, bez ktorých sa tohtoročnú sezónu nebudete chcieť obísť. Kolekcia je zavŕšená ponukou komfortnej dennej a nočnej bielizne. A s funkčnou cestovnou batožinou si aj na cestách môžete byť istí, že do každého cieľa dorazíte celkom bez komplikácií.

imgdotextu1-r512_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotextu2-r347_res.jpg

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch