Tchibo – móda, ktorú si muži zamilujú

Páni, pozor! Nová jesenná a zimná kolekcia Tchibo teraz prináša všetko pre skutočných mužov, aby boli od hlavy až k päte dokonale pripravení na chladné dni. Neformálne oblečenie a doplnky v sebe snúbia hrejivé materiály s aktuálnymi farbami aj klasickými vzormi, bez ktorých sa tohtoročnú sezónu nebudete chcieť obísť. Kolekcia je zavŕšená ponukou komfortnej dennej a nočnej bielizne. A s funkčnou cestovnou batožinou si aj na cestách môžete byť istí, že do každého cieľa dorazíte celkom bez komplikácií.

imgdotextu1-r512_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotextu2-r347_res.jpg

Hitem jsou cyklopočítače Mio - pro zábavu i výkon

Cyklonavigace - cyklopočítače jsou dnes zcela na nové úrovni, podívejte se na účelové funkce a zařízení, jež mobil nemůže nahradit

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.