Pondelok, 27. január, 2020 | Meniny má Bohuš

Tchibo – móda, ktorú si muži zamilujú

Páni, pozor! Nová jesenná a zimná kolekcia Tchibo teraz prináša všetko pre skutočných mužov, aby boli od hlavy až k päte dokonale pripravení na chladné dni. Neformálne oblečenie a doplnky v sebe snúbia hrejivé materiály s aktuálnymi farbami aj klasickými vzormi, bez ktorých sa tohtoročnú sezónu nebudete chcieť obísť. Kolekcia je zavŕšená ponukou komfortnej dennej a nočnej bielizne. A s funkčnou cestovnou batožinou si aj na cestách môžete byť istí, že do každého cieľa dorazíte celkom bez komplikácií.

imgdotextu1-r512_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotextu2-r347_res.jpg

Prečo stále veríme v talizmany?

Ľudia pri sebe odpradávna nosili ochranné amulety a talizmany. A nie je to inak ani dnes. Nebojte sa ich.

Zima v koži atopika: aká je vhodná starostlivosť o pokožku?

Čo si predstavíte, keď počujete slovo zima? Pletené šály, radovánky na zasneženom svahu, ale aj suchá a popraskaná pokožka.

Dell offers multifaceted careers

Why internship is a good career start?