Streda, 1. apríl, 2020 | Meniny má Hugo

Dnes dražíte, zajtra podnikáte

Vy máte nápady, MY MÁME PRIESTOR.

Máte už jasnú predstavu o tom, ako rozbehnúť alebo rozšíriť svoje podnikanie, ale nemáte priestor na jej realizáciu. Vy máte nápady, MY MÁME PRIESTOR.

Či už plánujete podnikať v oblasti priemyslu, výroby, poľnohospodárstva, kultúry, služieb či zábavy, v našej širokej ponuke nehnuteľností určite nájdete objekt vhodný pre Vaše podnikanie.

Nestrácajte už preto čas, využite našu ponuku a začnite hľadať ešte dnes na portáli www.drazobnaspolocnost.sk. Nájdete tam nehnuteľnosti vhodné na podnikanie z celého Slovenska, vo veľkých aj menších mestách od Bratislavy až po Michalovce. Ceny nehnuteľností sa pritom pohybujú už od 30.000,- EUR, v závislosti od veľkosti, lokality a stavu.

Z našej ponuky vyberáme:

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

VYVOLÁVACIA CENA

ponuka č.1

Tenisové centrum
Dunajská Lužná,
okres Senec

1 370 000 €

ponuka č.2

Polyfunkčný objekt
a viacúčelová hala,
Spišská Nová Ves

info v DS

ponuka č.3   NP č.12-902
Gessayová ul. 41,
BA - Petržalka

100 000 €

Ďalšie stovky nehnuteľností na www.drazobnaspolocnost.sk alebo na telefónnych číslach 02/59490111, 02/59490120

Garancia účtov zadarmo a milión eur na boj s koronavírusom

Najväčšia banka prijíma vzhľadom na aktuálnu situáciu mimoriadne opatrenia.

Vláda biznismenov: Ako podnikali Matovič, Kollár, Sulík a ďalší?

Biznisový magazín INDEX nájdete už dnes vložený v denníku SME.

Daj ľuďom voľnú ruku a prinesie to želané ovocie

Pod jeho vedením firma začala dbať na work-life balance svojich zamestnancov. Ladislav Gajdoschík, riaditeľ poisťovne Groupama.