Seriózne zoznámenie

Čakáte na tú pravú alebo na toho pravého? Čakanie je zlodej času. Nestrácajte čas a pošteklite osud!

Čo ak máte tú pravú lásku na dosah, ale kvôli čakaniu ju nevidíte? Neváhajte a stretnite už konečne svojho partnera. Je tu pre vás seriózne zoznámenie. Ste hanblivejšia povaha či uprednostňujete konverzáciu, v ktorej sa nemusíte cítiť trápne, nesvoj a získate prirodzený čas na premyslenie odpovede? Alebo len chcete vyskúšať niečo naozaj seriózne?

Čo takto internetová „zoznamka“ www.stretni.sk? Ste za, ale neviete, ako zaujať medzi silnou internou konkurenciou? V prvom rade si vytvorte zaujímavý profil. Ako? Nuž aj obyčajné veci skúste napísať neobyčajne. Čo takto namiesto toho, že radi čítate napísať niečo ako milujem člnkovanie medzi riadkami historických scén alebo namiesto toho, že vás baví fotenie, radi vytvárate zábavné obrázky? Neznie to tajomnejšie?

Buďte originálni. Vyberte si fotku, na ktorej vyzeráte dobre, ale zároveň prirodzene a nie príliš samoľúbo. Zapájajte sa do diskusií, komunikujte, buďte úprimní a seriózni. Cez internet sa síce ľahko klame, ale i tu platí, že lož má krátke nohy.

Zoznamka stretni.sk vám ponúka nový trend v zoznamovaní. Nejde totiž o hocijaký spôsob zoznámenia. Empatický tím vám odporučí vhodného partnera, ak si nie ste sami istí. Po registrácií je pre vás dokonca pripravená rada od odborníčky na medziľudské vzťahy. Obávate sa toho, že by boli informácie, ktoré udáte do profilu zneužité? Celkom pokojne tento strach zo seba otraste. Táto zoznamka je totiž bezpečná a klientela je vysoko dôveryhodná.

Ak si však nie ste celkom istí, tak si aktivujte službu „Seriózne“ a budú vás kontaktovať len tí ľudia, ktorí majú VIP status alebo ich máte vo svojom zozname. Stránka nepripúšťa žiadne vulgarizmy, ani sexuálne narážky, preto sa nemusíte naozaj ničoho obávať.  Radšej sa zrelaxujte pri článkoch z oblasti partnerstva, ktoré vás pobavia, ale i poučia.

Nehľadáte partnera? Vraj už toho svojho máte? Nevadí. Môžno vás zláka profesná alebo záujmová zoznamka. Vymeňte si rady, zabavte sa, dajte si priateľské stretnutie.

Každá veková kategória si tu nájde to svoje. Žijeme v spoločenskej a modernej dobe, tak sa neizolujte.

Internetová zoznamka nebola nikdy taká úžasná a zábavná. Nebojte sa zariskovať. Veď čo sa môže stať? Prinajmenšom môžete nájsť spriaznenú dušu a pri najhoršom protistrane odkážete „keď nechceš, tak nechaj tak“.

Stačí sa zaregistrovať. Ak ste tak ešte neurobili, tak aj teraz môže byť ten správny čas.  www.stretni.sk sa na vás teší.

Legendárna Transsibírska magistrála

19-dňové dobrodružstvo z Moskvy do Pekingu na slávnej železničnej trati.

Auto ako vianočný darček, rastie záujem o zánovné vozidlá

Najväčší dopyt je momentálne o autá kategórie SUV

Vianočný bázar chalaňov

Aj tento rok na Stavebnej fakulte STU prebiehala vianočná zbierka.

Vianočné mecheche 2017

Dňa 5.12.2017 sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnil ďalší ročník akcie s názvom Vianočné mecheche.