Byliny na chrípku a nachladnutie

Pred útokom vírusov a baktérií nás chráni silný imunitný systém. Poradíme vám, ako ho vďaka bylinám dostanete do vynikajúcej kondície, prežijete zimu v zdraví a výbornej duševnej kondícii.

logobarvalineervrstvy2-kopie-r766_res.jpg

Pred útokom vírusov a baktérií nás chráni silný imunitný systém. Poradíme vám, ako ho vďaka bylinám dostanete do vynikajúcej kondície, prežijete zimu v zdraví a výbornej duševnej kondícii.

Najvhodnejším spôsobom, ako predchádzať sezónnym ochoreniam, je dodávať telu potrebné ochranné látky. Načerpá ich z kvalitnej stravy, liečivých bylín a v koncentrovanej podobe z výživových doplnkov s bioinformačným účinkom.

Prechladnutie, nádchu, kašeľ, horúčky spôsobujú vírusy a baktérie, ktoré prichádzajú do organizmu cez nos a ústa. Čínska medicína pripomína, že aby pľúca ich vpádu odolali, potrebuje mať telo vo vynikajúcej kondícii hrubé črevo. Aj najnovšie vedecké výskumy dokazujú, že v tomto orgáne sídli až 80 % ľudskej imunity. S nerovnováhou v oblasti hrubého čreva podľa bioterapeuta Vladimíra Ďurinu priamo súvisí bolesť a sucho v hrdle, senná nádcha, zápal hrtanu, hltanu, priedušiek, zlá kvalita slizníc, znížená schopnosť detoxikácie a mnohé ďalšie problémy vrátane alergií. Kľúčovými orgánmi sú podľa čínskej medicíny obličky, ktoré sú prameňom energie pre celé telo. Obličky stoja za kvalitou kostí a produkujú dôležité látky, ktoré vplývajú na činnosť mozgu, pamäť a koncentráciu. Posilnite energiu obličiek, pľúc a hrubého čreva prostredníctvom účinných látok obsiahnutých v bioinformačných bylinných prípravkoch DIOCHI. „Výnimočnosť bioinformačných bylinných prípravkov spočíva v tom, že okrem priameho pôsobenia fytolátok, dochádza aj k priaznivému pôsobeniu tzv. bioinformácií. Bioinformácia je energia, ktorú vyžaruje každá z obsiahnutých bylín a ktorú ľudské orgány absorbujú. K prenosu bioinformácií dochádza prostredníctvom rezonancie,“ hovorí autor produktov DIOCHI bioterapeut Vladimír Ďurina.

peciatka2-r472_res.jpg

Prinášame vám bylinné bioinformačné produkty DIOCHI, ktoré získali vďaka svojej kvalite mnohé medzinárodné ocenenia.

Balíček proti chrípke a nachladnutiu

Účinné látky vo výživovom doplnku  Deviral kapsuly blokujú rozmnožovanie vírusov priaznivo ovplyvňujú alergie a imunitný systém. Prípravok obsahuje repík lekársky, kuklík mestský, klinčekovec voňavý. Repík lekársky už svätá Hildegarda úspešne používala na zníženie horúčky. Výskumy potvrdili obsah fytolátok s antivírusovými účinkami. Kuklík mestský svätá Hildegarda používala pri kataroch pľúc, depresiách a zápaloch pečene. Účinné látky obsiahnuté v byline dezinfikujú a pôsobia ako mierne anestetikum. Tradičná čínska medicína využíva klinčekovec voňavý na tráviace problémy, hnačky a plesne. Ajurvédska medicína ho predpisuje na respiračné a tráviace problémy.

Účinné látky v prípravku Viraimun kapsuly pôsobia na zvýšenie imunity, podporujú duševné sily. „Zostavil som novú receptúru využívajúcu vynikajúce vlastnosti tzv. húb nesmrteľnosti, (shiitake, maitake, reishi, Cordyceps sinensis) ktoré detoxikujú orgány celého tela. Viraimun obsahuje aj bazalku pravú cenenú pre jej antibakteriálne a protiplesňové účinky,“ hovorí o unikátnom prípravku jeho autor, Vladimír Ďurina. Účinné látky v prípravku DiNAvir kvapky pôsobia proti vírusom a baktériám, prípravok oceníte pri chrípke, nachladnutí a astme. Obsahuje výťažky z yzopu lekárskeho čiernohlávka obyčajného, šalvie červenokorennej a ďalších bylín. Yzop lekársky obsahuje látky s antivírusovými a antibakteriálnymi účinkami. Čiernohlávok obyčajný sa používa pri infekciách pečene, močového mechúra, opuchoch, horúčke, rakovine pľúc, hrubého čreva i prsníka. Šalvia červenokorenná sa používa pri zníženej imunite aj onkologických ochoreniach.

Zľava 50% na DiNAvir!

picture-61-r351_res.jpg

90,57 €        76,65 €

diochi-2-r294_res.jpg

Zaregistrujte sa a získajte darček!

Pozývame vás do novej predajne DIOCHI v Prievidzi, kde vám vyškolená poradkyňa v oblasti zdravia a používania výživových doplnkov odporučí ten najlepší produkt pre vás. Staňte sa členom klubu DIOCHI, získajte ešte väčšie zľavy a darček: Relaxačný kúpeľ DIOCHI!

diochi-6-r415_res.jpg

Kontakt:

Ing. Erika Chovancová

Matice slovenskej 27

Prievidza

mobil: 0918 802 027

e-mail: prievidza@diochi.sk

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová iOS aplikácia SME.sk je rýchlejšia, prehľadnejšia a s množstvom vylepšení.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.

Chceme, aby mali naši zákazníci z nakupovania zážitok

Prehľadnosť predajne či rýchlosť vybavenia nákupu sú pre zákazníka veľmi dôležité, najmä pri malých každodenných nákupoch.

Depresia. Kedy ju treba liečiť?

Prežívanie nepríjemných emócií poznáme všetci. Môžete však trpieť depresiou bez toho, aby ste si to uvedomili?