Mzdové účtovníctvo pre rok 2014

Ako sa už stalo tradíciou, tak aj pre rok 2014 nás čaká viacero zmien v spracovaní miezd. Tie najbližšie zmeny už budú platiť od 1. novembra 2013.

Ako sa už stalo tradíciou, tak aj pre rok 2014 nás čaká viacero zmien v spracovaní miezd. Tie najbližšie zmeny už budú platiť od 1. novembra 2013. Novembrové zmeny sa týkajú najmä výpočtu odvodov na sociálne a zdravotné poistenie pre dlhodobo nezamestnaných. Okrem samotného výpočtu mzdy sa zmeny dotýkajú aj spôsobu prihlasovania a odhlasovania takýchto zamestnancov na zdravotné a sociálne poistenie.

Ak spracovávate mzdy automatizovane pomocou programu pre mzdové účtovníctvo, potom sledujte informácie o nových verziách príslušného mzdového programu. Väčšina výrobcov včas zmeny zapracuje a uverejňuje na stiahnutie aktualizované verzie programov.

Ak sa chcete zbaviť starostí so sledovaním častých zmien v mzdovom účtovníctve, potom využite rok 2014 na zmenu programu a prejdite na program, u ktorého sa nemusíte starať o jeho aktualizáciu. Takým je online mzdové účtovníctvo Humanet. Pri používaní mzdového účtovníctva Humanet máte istotu, že vždy pracujete s najnovšou verziou a aktuálne platnou legislatívou. Je to možné vďaka skutočnosti, že online mzdové účtovníctvo Humanet je program, ktorý nikdy nemusíte inštalovať, ale používate ho jednoducho prostredníctvom internetového prehliadača ako ktorúkoľvek inú internetovú stránku.

Január je ideálnym obdobím na zmenu programu pre mzdové účtovníctvo. V priebehu roka to také jednoduché nie je, pretože ak by ste nemali v mzdovom programe spracované mzdy ucelene za celý rok, potom vám program nevie sám vykonať ročné zúčtovanie dane alebo výpočet priemerov na nemoc.

Spracovanie miezd pomocou mzdového účtovníctva Humanet je rýchle a presné. Poskytuje všetky potrebné výstupné zostavy vrátane prihlášok, odhlášok a výkazov do poisťovní a pre daňový úrad. K bonusovým funkciám, ktoré má k dispozícii bez poplatku každý, patrí napríklad tvorba vlastných výstupov a prehľadov ako aj prepojenie na MS Word a MS Excel.

Pri prechode na online mzdové účtovníctvo Humanet získate okrem vždy aktuálneho mzdového účtovníctva aj služby oceňovanej používateľskej podpory, ktorá vám poradí rýchlo a ochotne s ovládaním programu. Súčasťou podpory je telefonické a emailové poradenstvo, prístup k príručkám a videonávodom, sada tipov a trikov pre zjednodušenie práce so mzdovým účtovníctvom a špecializovaná sekcia mzdový a účtovný poradca, ktorá poskytuje rozličné legislatívne informácie, výpočtové pomôcky a prístup k zákonom, ktoré ovplyvňujú spracovanie miezd. Všetky uvedené služby podpory používateľov sú súčasťou základného poplatku a nemusíte teda platiť nič navyše, ako býva zvykom u iných programov, kde napríklad za prístup k videonávodom si musíte zaplatiť.

Online mzdové účtovníctvo Humanet si môžete kedykoľvek bezplatne vyskúšať na adrese http://www.humanet.sk

Košická Klinika detí a dorastu je opäť krajšia

Oddelenie pre najmenších vynovili za rekordných sedem dní.

Aká je skutočná pravda o Partners Group Sk?

Na fórach nájdete rôzne komentáre na adresu finančných sprostredkovateľov z Partners Group Sk. Ktoré sú a ktoré nie sú pravdivé?

Desať obľúbených multistop zájazdov do celého sveta

Sú poznávacie zájazdy vaša srdcovka? Zažite dva alebo tri počas jednej cesty.

Zdravý životný štýl - dá sa v dnešnej dobe udržať?

Zdravý životný štýl, krásne telo, svieža pokožka, žiadne vrásky a pevné zdravie. Je možné docieliť to aj v súčasnom rýchlom svete?