Online pôžička ako rýchla cesta k peniazom?

Môže sa to stať každému. Koniec mesiaca, do výplaty ešte ďaleko a žiadny zostatok na účte. Čo v takejto situácii? Prvou možnosťou je požičať si od rodiny, známych. Ak máte ochotných príbuzných a nerobí vám problém vypýtať si peniaze touto cestou, určite aj takáto pôžička je vhodným riešením. Ak však nechcete zažívať ten trápny pocit pri pýtaní peňazí od vašich blízkych, druhou možnosťou je požičať si od finančných inštitúcií. Zatiaľ čo banky majú prísne kritéria pre poskytnutie úveru a na samotné peniaze sa dlhšie čaká, výhodou nebankových inštitúcií sú práve nie tak prísne kritéria pri schvaľovaní pôžičky a v rýchlosti poskytnutia pôžičky. Nevýhodou je vyšší úrok. Takéto pôžičky online sú vhodné na preklenutie obdobia medzi výplatami, pri neočakávaných výdavkoch. Nie sú vhodné v prípadoch, keď už si neviete rady so svojimi dlhmi. Pozrime sa teraz na konkrétneho poskytovateľa online pôžičiek – Pôžičkomat.sk.

Výhody rýchlej pôžičky od Pôžičkomatu

Službu na poskytovanie internetových pôžičiek Pôžičkomat.sk prevádzkuje spoločnosť Friendly Finance, ktorá pôsobí aj v iných krajinách Európy, napríklad v Holandsku a Poľsku. Vďaka bohatým skúsenostiam z týchto krajín prináša spoločnosť Friendly Finance perfektný servis aj na Slovensko. Na úvodnej stránke Pôžičkomatu vás privíta online kalkulačka, prostredníctvom ktorej si viete vypočítať, koľko vás rýchla pôžička reálne vyjde. Nemusíte sa už obávať skrytých poplatkov. Celý systém je transparentný. Pred požičaním peňazí viete presne, koľko navyše zaplatíte. Peniaze je možné si požičať od 25€ do výšky 200 €, pri opakovanom požičaní až do výšky 700 €. Nad 200 € si viete požičať vtedy, ak ste si už v minulosti požičali cez Pôžičkomat a dodržali termín splatnosti. V tomto prípade zaplatíte aj menej za samotnú pôžičku. Dobu splatnosti si určíte tiež flexibilne – od 5 do 31 dní. Ďalšou výhodou Pôžičkomatu je rýchlosť odoslania peňazí na váš účet od samotnej žiadosti o pôžičku. Už za 10 minút od podania online žiadosti môžete mať peniaze na účte, ak máte účet u niektorej z týchto bánk: Poštová banka, Slovenská sporiteľňa, Tatra banka, ČSOB, Fio banka. Ak vlastníte účet v inej banke, prevod trvá do 2 dní. V prípade, že nie ste schopný pôžičku do stanoveného termínu splatiť, môžete si cez internetovú stránku Pôžičkomatu úver za poplatok predĺžiť.

Podmienky získania pôžičky

Rozhodli ste sa vašu finančnú tieseň vyriešiť cez Pôžičkomat? Podmienkou k získaniu pôžičky je byť občanom Slovenskej republiky a mať viac ako 18 rokov. Druhou podmienkou je nebyť v omeškaní so splácaním úverov v iných finančných inštitúciach. Navštívte stránku www.pôžičkomat.sk a zvoľte si pôžičku šitú na mieru.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.