Tchibo – Advent z vlastnej dielne a kuchyne

Aj Vy trávite adventné obdobie najradšej doma? Vychutnajte si tieto výnimočné chvíle s našou najnovšou kolekciou, ktorá poteší všetkých, čo majú radi ručné práce, pletenie, háčkovanie a pečenie.

Aj Vy trávite adventné obdobie najradšej doma? Vychutnajte si tieto výnimočné chvíle s našou najnovšou kolekciou , ktorá poteší  všetkých, čo majú radi ručné práce, pletenie, háčkovanie a pečenie. Nechajte sa inšpirovať našimi pomôckami na zdobenie, súpravami na pletenie, kreatívnymi nápadmi na pečenie, ale aj doplnkami, ktoré vyčaria dokonalú predvianočnú atmosféru. Pre advent z vlastnej dielne a kuchyne – presne tak, ako sa páči Vám!

imgdotextu1-r827_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotextu2-r615_res.jpg

Máte už program pre deti na túto sobotu?

Novootvorený farmársky Trch. – Chutný trh v Slnečnice Markete bude už túto sobotu 26. mája oslavovať so všetkými deťmi.

TOP trendy 2018 v alternatívnych prístupoch ku zdraviu

Počuli ste už napríklad o digitálnej detoxikácii alebo e-Terapii? Prečítajte si o nových alternatívnych prístupoch ku zdraviu.

Biznis úver: Lepší tím, stroje, či menej stresu s faktúrami

Pozrite sa, kedy sa oplatí na rozvoj firmy využiť peniaze od banky.

Síce malí, no výnimoční regionálni dodávatelia. Poznáte ich?

Týmto menším regionálnym dodávateľom sa podarilo zaujať nielen svoje okolie, ale aj Kaufland. Určite si ich obľúbite aj vy.