Tchibo – Advent z vlastnej dielne a kuchyne

Aj Vy trávite adventné obdobie najradšej doma? Vychutnajte si tieto výnimočné chvíle s našou najnovšou kolekciou, ktorá poteší všetkých, čo majú radi ručné práce, pletenie, háčkovanie a pečenie.

Aj Vy trávite adventné obdobie najradšej doma? Vychutnajte si tieto výnimočné chvíle s našou najnovšou kolekciou , ktorá poteší  všetkých, čo majú radi ručné práce, pletenie, háčkovanie a pečenie. Nechajte sa inšpirovať našimi pomôckami na zdobenie, súpravami na pletenie, kreatívnymi nápadmi na pečenie, ale aj doplnkami, ktoré vyčaria dokonalú predvianočnú atmosféru. Pre advent z vlastnej dielne a kuchyne – presne tak, ako sa páči Vám!

imgdotextu1-r827_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotextu2-r615_res.jpg

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.