Tchibo – Advent z vlastnej dielne a kuchyne

Aj Vy trávite adventné obdobie najradšej doma? Vychutnajte si tieto výnimočné chvíle s našou najnovšou kolekciou, ktorá poteší všetkých, čo majú radi ručné práce, pletenie, háčkovanie a pečenie.

Aj Vy trávite adventné obdobie najradšej doma? Vychutnajte si tieto výnimočné chvíle s našou najnovšou kolekciou , ktorá poteší  všetkých, čo majú radi ručné práce, pletenie, háčkovanie a pečenie. Nechajte sa inšpirovať našimi pomôckami na zdobenie, súpravami na pletenie, kreatívnymi nápadmi na pečenie, ale aj doplnkami, ktoré vyčaria dokonalú predvianočnú atmosféru. Pre advent z vlastnej dielne a kuchyne – presne tak, ako sa páči Vám!

imgdotextu1-r827_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotextu2-r615_res.jpg

Vyznáte sa v novom označovaní palív?

Nové značenie palív ste si mohli všimnúť na tankovacích pištoliach, no uvádzať ho musia aj novo vyrobené autá na palivovej nádrži.

Vyhlásenie Vedeckej rady EU v Bratislave

Vyhlásenie Vedeckej rady EU v Bratislave k diskusii o porušovaní autorského práva v akademickom prostredí

5 skvelých interiérových trendov pre rok 2019

Plánujete pre rok 2019 kúpu staršej nehnuteľnosti alebo chystáte „prerábku“? Pozrite si najnovšie trendy.

Functional spaces for creative dwellers

These stylish offices and residences celebrate contemporary design.