Tchibo – Advent z vlastnej dielne a kuchyne

Aj Vy trávite adventné obdobie najradšej doma? Vychutnajte si tieto výnimočné chvíle s našou najnovšou kolekciou, ktorá poteší všetkých, čo majú radi ručné práce, pletenie, háčkovanie a pečenie.

Aj Vy trávite adventné obdobie najradšej doma? Vychutnajte si tieto výnimočné chvíle s našou najnovšou kolekciou , ktorá poteší  všetkých, čo majú radi ručné práce, pletenie, háčkovanie a pečenie. Nechajte sa inšpirovať našimi pomôckami na zdobenie, súpravami na pletenie, kreatívnymi nápadmi na pečenie, ale aj doplnkami, ktoré vyčaria dokonalú predvianočnú atmosféru. Pre advent z vlastnej dielne a kuchyne – presne tak, ako sa páči Vám!

imgdotextu1-r827_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotextu2-r615_res.jpg

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.

Pravda o mäse v burgroch z McDonald’s

Používajú kvalitné mäso?

322 m2 a mesto ako na dlani. Bratislava má atypický penthouse

Najväčší z bytov projektu Jarabinky Grande láka náročných záujemcov nielen svojou grandióznosťou, ale aj unikátnosťou priestoru.

Dva rekordy na druhý pokus

Druhé narodeniny PSK Arény sa budú niesť v znamení pokusu o slovenský rekord.