Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Ako žijú úspešní?

Porovnajte sa v prvom slovenskom interaktívnom LinkedIn prieskume

Porovnajte sa s úspešnými! ČSOB vám prináša jedinečný prieskum o bývaní „Ako žijú úspešní“, ktorý využíva údaje z profesionálnej sociálnej siete LinkedIn. Krátky interaktívny online prieskum porovnáva, ako žijú ľudia podľa odborov, v ktorých pracujú. Zistite ako žijú úspešní a porovnajte sa s nimi aj vy.

Vôbec po prvýkrát sa na Slovensku podarilo úspešne integrovať a využiť profesionálnu sociálnu sieť LinkedIn na prieskum tohto typu. Výsledkom je personalizovaná infografika, ktorá „real-time“ generuje a aktualizuje výsledky podľa odpovedí návštevníkov v odbore, v ktorom pracujú.

1. Slovenský interaktívny LinkedIn prieskum

Bývate u rodičov, v garzónke, 3-izbáku alebo v rodinnom dome? Stačí odpovedať na 10 jednoduchých otázok a na konci prieskumu vás čaká prehľadné porovnanie, z ktorého zistíte, kde bývajú a po akom bývaní túžia vaši kolegovia a na čo sú ochotní požičať si peniaze. Navyše, zapojením sa do prieskumu môžete hrať o nový iPad mini.

Porovnajte si súhrnné výsledky aj z iných pracovných odvetví. Priebeh prieskumu a jeho výsledky môžete sledovať aj priamo v tomto článku na obrázku nižšie, prípadne kliknite na www.akoziju.sk.

Keď úver, tak teraz!

Túžba po novom alebo krajšom bývaní je v každom z nás a nie vždy musí zostať iba peknou predstavou. Ak si chcete splniť svoj sen o lepšom, modernejšom bývaní, požiadajte teraz o výhodný úver od ČSOB.

Pri novej hypotéke alebo prenesení si existujúcej hypotéky do ČSOB získate:

• výhodnú úrokovú sadzbu,
  • schválenie úveru už do 24 hodín,
  • 100 % zľavu z poplatku za spracovanie úveru,
  • možnosť realizácie mimoriadnej splátky raz mesačne až do 1,5 % zostávajúcej istiny cez aplikáciu ČSOB SmartBanking.

Získajte jednoducho a rýchlo spotrebný úver na čokoľvek od ČSOB s týmito výhodami:

• za vernosť vás odmeníme zľavou z úrokovej sadzby až do výšky 2 %,
  • finančné prostriedky môžete získať už počas jednej návštevy pobočky a na účet vám ich pripíšeme okamžite po podpísaní úverovej zmluvy,
  • výšku splátky si určíte sami a rozložiť si ju môžete až na 10 rokov,
  • poistite si úver a my za vás splatíme úver v prípade invalidity alebo úmrtia, alebo uhradíme splátky až počas 12 mesiacov v prípade práceneschopnosti alebo straty zamestnania.

Navyše, pri žiadosti o úver do 30. 11. 2013 získate zľavu 100 % z poplatku za spracovanie spotrebného úveru. Na výhodnú ponuku hypotekárnych či spotrebných úverov sa môžete informovať v ktorejkoľvek pobočke ČSOB, telefonicky na 0850 111 777 alebo na www.csob.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.