Ako žijú úspešní?

Porovnajte sa v prvom slovenskom interaktívnom LinkedIn prieskume

Porovnajte sa s úspešnými! ČSOB vám prináša jedinečný prieskum o bývaní „Ako žijú úspešní“, ktorý využíva údaje z profesionálnej sociálnej siete LinkedIn. Krátky interaktívny online prieskum porovnáva, ako žijú ľudia podľa odborov, v ktorých pracujú. Zistite ako žijú úspešní a porovnajte sa s nimi aj vy.

Vôbec po prvýkrát sa na Slovensku podarilo úspešne integrovať a využiť profesionálnu sociálnu sieť LinkedIn na prieskum tohto typu. Výsledkom je personalizovaná infografika, ktorá „real-time“ generuje a aktualizuje výsledky podľa odpovedí návštevníkov v odbore, v ktorom pracujú.

1. Slovenský interaktívny LinkedIn prieskum

Bývate u rodičov, v garzónke, 3-izbáku alebo v rodinnom dome? Stačí odpovedať na 10 jednoduchých otázok a na konci prieskumu vás čaká prehľadné porovnanie, z ktorého zistíte, kde bývajú a po akom bývaní túžia vaši kolegovia a na čo sú ochotní požičať si peniaze. Navyše, zapojením sa do prieskumu môžete hrať o nový iPad mini.

Porovnajte si súhrnné výsledky aj z iných pracovných odvetví. Priebeh prieskumu a jeho výsledky môžete sledovať aj priamo v tomto článku na obrázku nižšie, prípadne kliknite na www.akoziju.sk.

Keď úver, tak teraz!

Túžba po novom alebo krajšom bývaní je v každom z nás a nie vždy musí zostať iba peknou predstavou. Ak si chcete splniť svoj sen o lepšom, modernejšom bývaní, požiadajte teraz o výhodný úver od ČSOB.

Pri novej hypotéke alebo prenesení si existujúcej hypotéky do ČSOB získate:

• výhodnú úrokovú sadzbu,
  • schválenie úveru už do 24 hodín,
  • 100 % zľavu z poplatku za spracovanie úveru,
  • možnosť realizácie mimoriadnej splátky raz mesačne až do 1,5 % zostávajúcej istiny cez aplikáciu ČSOB SmartBanking.

Získajte jednoducho a rýchlo spotrebný úver na čokoľvek od ČSOB s týmito výhodami:

• za vernosť vás odmeníme zľavou z úrokovej sadzby až do výšky 2 %,
  • finančné prostriedky môžete získať už počas jednej návštevy pobočky a na účet vám ich pripíšeme okamžite po podpísaní úverovej zmluvy,
  • výšku splátky si určíte sami a rozložiť si ju môžete až na 10 rokov,
  • poistite si úver a my za vás splatíme úver v prípade invalidity alebo úmrtia, alebo uhradíme splátky až počas 12 mesiacov v prípade práceneschopnosti alebo straty zamestnania.

Navyše, pri žiadosti o úver do 30. 11. 2013 získate zľavu 100 % z poplatku za spracovanie spotrebného úveru. Na výhodnú ponuku hypotekárnych či spotrebných úverov sa môžete informovať v ktorejkoľvek pobočke ČSOB, telefonicky na 0850 111 777 alebo na www.csob.sk

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.

Počuli ste už o integrovane pestovanej zelenine?

Ide o spôsob pestovania zeleniny, ktorý je zlatou strednou cestou medzi klasickým a ekologickým, pestovaním zeleniny v bio kvalite