Správne miesto pre váš biznis

Výber kancelárie je rovnako dôležitý ako voľba nového bývania

Administratívny komplex Polus Towers poskytuje kvalitné zázemie pre váš biznis a úspešné podnikanie. Moderné variabilné kancelárie s unikátnym výhľadom a atraktívna lokalita sú tie pravé benefity pre veľkých, aj malých nájomcov. Ak zvažujete sťahovanie, priestory vyberajte rovnako starostlivo ako pri byte, či dome. Vaše rozhodnutie ovplyvní nielen vašu spokojnosť, ale aj spokojnosť a produktivitu vašich zamestnancov, ktorí trávia v práci viac času ako doma.

Vyhľadávaná lokalita podporuje biznis

„Nájsť zodpovedajúce kancelárske priestory je pre každú firmu veľmi dôležité. Našich tenantov zaujíma predovšetkým komfortné pracovné prostredie, kvalitná technická vybavenosť a, samozrejme, cenová dostupnosť. Pozornosť nájomcov sa však stále viac sústreďuje aj na iné benefity ako je atraktivita lokality, štruktúra dostupných služieb v blízkom okolí a možnosti pre voľno-časové aktivity. Polus Towers predstavujú ideálny príklad synergie všetkých dôležitých kritérií pod jednou strechou. Výsledkom správneho rozhodnutia pri výbere kancelárií sú nielen spokojní a produktívni zamestnanci, ale v konečnom dôsledku i prosperita celej firmy,“ uviedol Peter Očovan, manažér prenájmu a marketingový koordinátor pre IMMOFINANZ Group.

Výhodná lokalita je pre väčšinu záujemcov o nové kancelárie rozhodujúcim faktorom. Súvisí s ňou aj dopravná dostupnosť a bezproblémové parkovanie. Ak sa rozhodujete medzi centrom mesta a perifériou, administratívne centrum Polus Towers je ideálnou voľbou. Atraktívna poloha na dosah od centra mesta, výhody moderného biznis centra a dostupné ceny priťahujú pozornosť nielen veľkých spoločností, ale aj menších nájomcov.

Dispozičné riešenie zverte architektovi

Moderné kancelárske priestory v Polus Towers poskytujú nájomcom veľkú možnosť variability. Pri navrhovaní rozmiestnenia vašich nových kancelárií využite výhody nájomcu a projekt pôdorysu dostanete ako bonus zdarma. Ak uvažujete do budúcnosti o rozšírení firmy, myslite na to a hľadajte flexibilné priestory, ktoré sa rozvoju firmy prispôsobia dispozičnými riešeniami.

Kancelárie potrebujú aj dostupné služby

Hoci sa pri rozhodovaní zameriavame na interiér, nemožno zabúdať ani skutočnosť, že kancelárie sú umiestnené v budove, ktorá tiež „žije svojím životom“. Preto si treba odpovedať na mnohé otázky, ktoré s ňou súvisia. Je budova dobre udržiavaná a zabezpečená bezpečnostným systémom? Má k dispozícii vrátnika, recepciu, zákaznícky servis? Je nájomcom umožnený neobmedzený vstup? Sú v budove naplánované ďalšie stavebné práce? A čo základné služby pre zamestnancov firmy?

Prenajmite si špičkové kancelárie v Polus Towers a zachovajte si prehľad o pulzujúcej metropole, v ktorej sa zbiehajú všetky nitky. Vychutnávajte si unikátny výhľad na jazero a na Vaše dobré obchody.

Viac informácií o administratívnom komplexe Polus Towers a nájdete na www.polus-towers.sk.

polus-towers-01-r968_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.