Tommy Hilfiger

Ako začínal slávny tvorca a ikona módy a vôní.

Myslím, že túto značku netreba nikomu nejako špeciálne predstavovať. Každý ju pozná, ako veľmi kvalitnú a pre niekoho jednu z drahších značiek. Patrí medzi popredných výrobcov pánskej módy. Okrem vkusných vecí na oblečenie, táto značka je známa aj v parfumovom priemysle.

Trošku z histórie, o ktorej vie len málokto. Tommy Hilfiger sa narodil v roku 1955 ako druhé z deviatich detí v meste Elmira v štáte New York.

Každá hviezda sa najskôr musí niekde zrodiť a až potom môže vyjsť na svetlo sveta. Tak to bolo aj s Tommym. Nebol z bohatej rodiny, takže mu nemal kto finančne pomôcť. Vypracovať sa medzi svetovú špičku musel len on sám. Jeho kariéra sa začala postupne s malými investíciami do oblečenia. V roku 1969 sa prvýkrát vybral do New Yorku svojím chrobákom Volkswagen a so 150 dolármi vo vrecku. Nakúpil módne džínsy bokovky, ktoré neboli dostať v jeho rodisku. Takto istý čas zásoboval mládež vydarenými módnymi kúskami.

Postupne našetril peniaze a otvoril si svoj prvý obchod s názvom People´s Place, ktorý sa stal aj jeho ateliérom. Ťažko by ste v ňom však hľadali nejaké nové kusy. Tommy výhradne pracoval na exkluzívnych a jedinečných kúskoch šitých zákazníkom priamo na mieru. Vždy presvedčil nejakého miestneho krajčíra, aby mu ním navrhnuté oblečenie ušil.

Od roku 1979 sa venuje však už len výhradne návrhárstvu. V roku 1984 uviedol na trh svoju pánsku kolekciu športového amerického štýlu. Dnes ponúka na výber rôzne oblečenie. Nájdete uňho elegantné obleky, športové oblečenie a spodnú bielizeň.

K dokonalosti „Tommy stylu“ už chýbal len krok. A tým bol ten správny parfum. Je vyrobený v dámskom aj pánskom prevedení. Na prelome tisícročí sa na trhu objavili jeho vône Freedom. Toto slovo je dôverne známe každému. Tommy tým hlása jediné: rob to, čo ťa baví, buď tým, kým si praješ byť.

Všetky jeho vône nesú nádych „slobody“. Nech si už vyberiete akýkoľvek, určite tým nič nepokazíte. Tommy je zástancom jednoduchých a čistých línii. A tak voňajú aj jeho parfémy His FreedomHer Freedom.

Vaše parfemy.sme.sk – www.parfemy.sme.sk

Prevádzkovateľom obchodu a zároveň predávajúcim je spoločnosť Parfumy a Kozmetika, s.r.o., jeden z najväčších predajcov parfémov, značkových hodiniek a šperkov na slovenskom trhu.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.

Dovolenka s deťmi v Egypte a tipy na overené hotely

S dieťaťom do Egypta? Na čo myslieť pred cestou a tipy na hotely pre rodiny.