Reklama na internete pre začiatočníkov

Spoločnosť ETARGET predstavila novú službu “EASY od ETARGET”. Služba, určená malým a stredným podnikateľom, prináša internetovú reklamu na TOP weboch slovenského internetu v prehľadných ...

Spoločnosť ETARGET predstavila novú službu “EASY od ETARGET”.
Služba, určená malým a stredným podnikateľom, prináša internetovú reklamu na TOP weboch slovenského internetu v prehľadných produktových balíkoch s uvádzaciou cenou už od 9 EUR. Hlavnou výhodou je možnosť spustenia internetovej reklamy jednoducho a bez akýchkoľvek zložitých nastavení v priebehu niekoľkých minút.

Využiť internetovú reklamu tak môže skutočne ktokoľvek, kto zvažuje podporiť svoje podnikanie, aj bez znalostí detailnej problematiky internetového marketingu.

Po vložení webovej adresy zadávateľa na stránke easy.etarget.sk služba vyhodnotí segment podnikania, doporučí znenie odkazu a na pozadí pridelí relevantné cielenie reklamy na základe spracovania dát z predchádzajúceho správania sa užívateľov.

Zadávateľom je k dispozícii regionálne cielenie a na výber 3 cenové balíkov reklamy.

• 9 EUR ­   1 týždeň a 35 000 zobrazení reklamy
  • 59 EUR ­ 1 mesiac a 200 000 zobrazení reklamy
  • 99 EUR ­ 2 mesiace a 330 000 zobrazení reklamy

“Počas príprav novej služby sme vychádzali z potrieb našich zákazníkov a interného prieskumu /Ako malé a stredné firmy rozmýšľajú o internetovej reklame v regióne CEE/ realizovanom na vzorke viac ako 1300 respondentov.

Podnetmi sme dospeli k názoru, že podobná služba dokáže podnikateľom výrazne zjednodušiť každodennú prácu. Na precíznu optimalizáciu kampaní internetovej reklamy v prostredí menšej firmy bez marketingových oddelení totiž často nezvyšuje čas, ani energia.

Už prvé čísla naznačujú že to bol krok správnym smerom a službu postupne prinesieme na trh vo všetkých krajinách, kde spoločnosť ETARGET pôsobí.” Hovorí Marketingový riaditeľ Martin Horváth.

EASY od ETARGET ponúka zadávateľom transparentný report po skončení kampane, obsahujúci údaje o počte zobrazení reklamy, unikátnych návštevníkoch, a miere prekliku.

Viac o službe nájdete tu.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.