Sládkovič ožíva – štýlové bývanie v centre Sliača

Vynikajúca poloha, praktické interiéry, moderný dizajn, nízke prevádzkové náklady – to sú hlavné charakteristiky príjemného bývania v kondomíniu Sládkovič.

Centrálna časť kúpeľného mesta Sliač v posledných 2 rokoch výrazne opeknela. K pozitívnej zmene prispelo novovybudované námestie s veľkou fontánou, lavičkami a kvetinovými záhonmi, zrekonštruované nákupné centrum, zdravotné stredisko, lekáreň, útulné penzióny Villa Green, Villa Golf, Pohoda a nepochybne aj dokončená prvá fáza novostavby kondomínia Sládkovič.

„Teším sa, že centrum Sliača získalo novú, krajšiu tvár.  Ešte za dôležitejšie však považujem ako veľmi pozitívne vnímajú túto zmenu obyvatelia a návštevníci tohto kúpeľného mestečka.  Jednoducho cítia sa tu dobre,“ hovorí Martin Bielik, architekt projektu Kondomínium Sládkovič, pomenovanom po veľkom štúrovskom básnikovi, ktorý na Sliači napísal svoje najvýznamnejšie diela Marína a Detvan.

„Do tohto prostredia sme zasadili Kondomínium Sládkovič. Ide o malý realitný projekt skladajúci sa z troch priestranných bytov s vlastnými záhradami a slnečnými terasami a dvoch nebytových priestorov v podobe prevádzky banky a kancelárskeho priestoru,“ pokračuje Martin Bielik.

Kondomíniá sú obľúbeným spôsobom bývania hlavne v USA a západnej Európe. Zvyčajne pozostávajú z individuálne vlastnených bytov a spoločne vlastnenej infraštruktúry ako napríklad spoločné chodníky či parkovisko.

„Touto formou bývania s umiestnením v centre kúpeľného mestečka, ktoré spája pokojné bývanie s vynikajúcou dostupnosťou služieb sme sa primárne zamerali na ľudí, ktorí oceňujú vlastné súkromie a bezpečnosť a zároveň vítajú možnosť rozvíjať susedské vzťahy a byť súčasťou kvalitného projektu s jednotným architektonickým rukopisom.  Záujemca o nehnuteľnosť v tento projekte, nehľadá len priestranný byt na dobrej adrese. Naša cieľová skupina hľadá pre seba a svoju rodinu aj priestrannú záhradu, slnečnú terasu pre letné posedenia a zároveň oceňuje bezpečnosť, ktorú mu poskytuje susedská blízkosť,“  charakterizuje M. Bielik potenciálnych záujemcov o toto bývanie.

„Všetky ďalšie slová z mojej strany budú asi zbytočné, keď poviem, že byt v projekte som odporučil aj svojej rodine ako skvelé miesto na život. Poslúchli ma a som presvedčený, že urobili dobré rozhodnutie,“ dodáva s úsmevom Martin Bielik.

Viac o informácií o projekte, štandardoch vybavenia, cenách a dostupnosti bytov nájdete na www.sladkovic.sk.

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018