Pondelok, 17. február, 2020 | Meniny má Miloslava

Príďte si zaplesať s Becherovkou do Trnavy

Viete už, kde budete túto sezónu plesať? Nechajte sa pozvať na 19. Reprezentačný ples mesta Trnava, ktorý sa uskutoční 14. februára 2014 v Mestskej športovej hale.

Viete už, kde budete túto sezónu plesať? Nechajte sa pozvať na 19. Reprezentačný ples mesta Trnava, ktorý sa uskutoční 14. februára 2014 v Dome kultúry! Noblesnú atmosféru valentínskeho bálu si tento rok spoločne vychutnáte aj vďaka najobľúbenejšiemu bylinnému likéru!

Lahodné jedlo, nádherné šaty a skvelá hudba, no najmä príjemné chvíle strávené v spoločnosti známych z Trnavy i okolia – to je obľúbený Reprezentačný ples mesta Trnava, ktorý býva už tradične spojený aj s charitatívnym zámerom. Chýbať nebude ani bohatý kultúrny program sprevádzaný známym moderátorom a korunku výnimočnej noci tento rok nasadí aj polnočný prípitok dokonale vychladenou Becherovkou Original, ktorá ako partner plesu darovala atraktívne ceny aj do tomboly a tešiť sa môžete i na miniatúrky Becherovky ako pozornosť pre každého hosťa.

„Becherovka je tu, aby nás spájala a spríjemňovala každý moment, ktorý prežijeme spolu s rodinou či priateľmi. Veríme preto, že aj vďaka Becherovke budú stretnutia v elegantnej atmosfére tohto večera pre Trnavčanov dokonalým zážitkom,“ hovorí brand manager Becherovky Lenka Bačková.

Potraviny išli ľuďom v núdzi, uvarili 4,7 milióna porcií jedál

Tesco počas minulého roka darovalo ľuďom v núdzi po celom Slovensku rekordné množstvo potravín.

Liptov in wintertime

Liptov is an ideal place to relax, get to know Slovak folklore and nature, swim in all weather conditions, but also to try sports.

Gambrinus skončil s výrobou piva v plastových fľašiach

Vyzýva ľudí na celom Slovensku: Pridajte sa k nám a zapojte sa do Veľkého jarného upratovania.