Príďte si zaplesať s Becherovkou do Trnavy

Viete už, kde budete túto sezónu plesať? Nechajte sa pozvať na 19. Reprezentačný ples mesta Trnava, ktorý sa uskutoční 14. februára 2014 v Mestskej športovej hale.

Viete už, kde budete túto sezónu plesať? Nechajte sa pozvať na 19. Reprezentačný ples mesta Trnava, ktorý sa uskutoční 14. februára 2014 v Dome kultúry! Noblesnú atmosféru valentínskeho bálu si tento rok spoločne vychutnáte aj vďaka najobľúbenejšiemu bylinnému likéru!

Lahodné jedlo, nádherné šaty a skvelá hudba, no najmä príjemné chvíle strávené v spoločnosti známych z Trnavy i okolia – to je obľúbený Reprezentačný ples mesta Trnava, ktorý býva už tradične spojený aj s charitatívnym zámerom. Chýbať nebude ani bohatý kultúrny program sprevádzaný známym moderátorom a korunku výnimočnej noci tento rok nasadí aj polnočný prípitok dokonale vychladenou Becherovkou Original, ktorá ako partner plesu darovala atraktívne ceny aj do tomboly a tešiť sa môžete i na miniatúrky Becherovky ako pozornosť pre každého hosťa.

„Becherovka je tu, aby nás spájala a spríjemňovala každý moment, ktorý prežijeme spolu s rodinou či priateľmi. Veríme preto, že aj vďaka Becherovke budú stretnutia v elegantnej atmosfére tohto večera pre Trnavčanov dokonalým zážitkom,“ hovorí brand manager Becherovky Lenka Bačková.

Prečo kupovať first moment na exotické destinácie už teraz?

Lepší výber odletu, ubytovania aj vychytených termínov a cenový bonus.

Pivovarníci rozdeľujú peniaze

Rozhodnite, komu pôjde tisíc eur.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.