Štvrtok, 17. október, 2019 | Meniny má Hedviga

Príďte si zaplesať s Becherovkou do Trnavy

Viete už, kde budete túto sezónu plesať? Nechajte sa pozvať na 19. Reprezentačný ples mesta Trnava, ktorý sa uskutoční 14. februára 2014 v Mestskej športovej hale.

Viete už, kde budete túto sezónu plesať? Nechajte sa pozvať na 19. Reprezentačný ples mesta Trnava, ktorý sa uskutoční 14. februára 2014 v Dome kultúry! Noblesnú atmosféru valentínskeho bálu si tento rok spoločne vychutnáte aj vďaka najobľúbenejšiemu bylinnému likéru!

Lahodné jedlo, nádherné šaty a skvelá hudba, no najmä príjemné chvíle strávené v spoločnosti známych z Trnavy i okolia – to je obľúbený Reprezentačný ples mesta Trnava, ktorý býva už tradične spojený aj s charitatívnym zámerom. Chýbať nebude ani bohatý kultúrny program sprevádzaný známym moderátorom a korunku výnimočnej noci tento rok nasadí aj polnočný prípitok dokonale vychladenou Becherovkou Original, ktorá ako partner plesu darovala atraktívne ceny aj do tomboly a tešiť sa môžete i na miniatúrky Becherovky ako pozornosť pre každého hosťa.

„Becherovka je tu, aby nás spájala a spríjemňovala každý moment, ktorý prežijeme spolu s rodinou či priateľmi. Veríme preto, že aj vďaka Becherovke budú stretnutia v elegantnej atmosfére tohto večera pre Trnavčanov dokonalým zážitkom,“ hovorí brand manager Becherovky Lenka Bačková.

Udržateľné úspešné podnikanie na Slovensku a v Bulharsku

Univerzita národného a svetového hospodárstva v Sofii v spolupráci s EU v Bratislave zorganizovali medzinárodnú konferenciu.

Slováci sú chlebovým národom

Slováci sú chlebovým národom a až dve tretiny z nás jedia na raňajky chlieb a pečivo.

Kedy je správny čas nasťahovať sa do novostavby?

Pozor na znečisťujúce látky v interiéri.