Príďte si zaplesať s Becherovkou do Trnavy

Viete už, kde budete túto sezónu plesať? Nechajte sa pozvať na 19. Reprezentačný ples mesta Trnava, ktorý sa uskutoční 14. februára 2014 v Mestskej športovej hale.

Viete už, kde budete túto sezónu plesať? Nechajte sa pozvať na 19. Reprezentačný ples mesta Trnava, ktorý sa uskutoční 14. februára 2014 v Dome kultúry! Noblesnú atmosféru valentínskeho bálu si tento rok spoločne vychutnáte aj vďaka najobľúbenejšiemu bylinnému likéru!

Lahodné jedlo, nádherné šaty a skvelá hudba, no najmä príjemné chvíle strávené v spoločnosti známych z Trnavy i okolia – to je obľúbený Reprezentačný ples mesta Trnava, ktorý býva už tradične spojený aj s charitatívnym zámerom. Chýbať nebude ani bohatý kultúrny program sprevádzaný známym moderátorom a korunku výnimočnej noci tento rok nasadí aj polnočný prípitok dokonale vychladenou Becherovkou Original, ktorá ako partner plesu darovala atraktívne ceny aj do tomboly a tešiť sa môžete i na miniatúrky Becherovky ako pozornosť pre každého hosťa.

„Becherovka je tu, aby nás spájala a spríjemňovala každý moment, ktorý prežijeme spolu s rodinou či priateľmi. Veríme preto, že aj vďaka Becherovke budú stretnutia v elegantnej atmosfére tohto večera pre Trnavčanov dokonalým zážitkom,“ hovorí brand manager Becherovky Lenka Bačková.

Jazdili sme na novom Volkswagene T-Cross!

Nové štýlové malé SUV od Volkswagenu nás prekvapilo variabilitou a tým, ako je schopné predčiť všetky očakávania.

Alori: upratujte efektívne a bez námahy

Produkty Alori sľubujú čistý a bezpečný domov pre vás, vašich blízkych aj pre vašich domácich miláčikov.

Gansberg Koliba - Housing as a symbol of success

The apartments are designed to meet even the most demanding requirements.

Slovensko čaká najdôležitejšie politické rozhodnutie roka

A na faktoch vtedy záleží.