TOP 5 Cestovných kancelárií s najlepšie hodnoteným ubytovaním

Hodnotenie ktoré zostavili klienti, prostredníctvom recenzií ubytovania na najväčšom nezávislom portáli recenzie-hotelov.sk

V uplynulej sezóne 2013 napísali užívatelia nezávislého recenzného portálu recenzie-hotelov.sk spolu viac ako 5 tisíc recenzií na ubytovacie služby.

Všetky napísané recenzie môžu byť určitým vodítkom v rozhodovaní ďalších ľudí pri výbere svojej dovolenky. Takmer 5400 našich užívateľov označilo prečítané recenzie ako užitočné. Na druhej strane sa tiež prirodzene vytvára určitý štandard ubytovacích služieb, s ktorým sú klienti spokojní.“ uvádza Peter Kuna, manažér portálu recenzie-hotelov.sk. Tieto recenzie boli využité aj na zhodnotenie celkovej kvality poskytovaného ubytovania jednotlivými cestovnými kanceláriami.

Medzi TOP 5 Cestovných kancelárií, ktoré ponúkajú svojim klientom najlepšie hodnotené ubytovanie na nezávislom portáli recenzie-hotelov.sk patria:

1, Kartago Tours, a.s.
2, Hydrotour, cestovna kancelária, a.s.
3, Hechter Slovensko, spol. s r.o.
4, Orex travel, s.r.o.
5, TIP travel, a.s.

Samotné hodnotenie ubytovania na recenzie-hotelov.sk zahŕňa širšie spektrum poskytovaných služieb – od úrovne ubytovacích priestorov až po hodnotenie personálu, stravy, či dostupnej ponuky doplnkových aktivít pre hostí. Sú to práve tie faktory, ktoré sú do značnej miery rozhodujúce pri rozhodovaní o dovolenke – od výberu cestovnej kancelárie až po konkrétne ubytovacie zariadenie.

Príjemným prekvapením boli tento rok malé cestovné kancelárie, ktoré ukázali, že aj malá cestovná kancelária môže ponúkať skutočnú kvalitu ubytovacích služieb, aby ste mohli svoju dovolenku prežiť naozaj vynikajúco.“ dodáva Peter Kuna.

Pri tejto príležitosti obdržali najlepšie cestovné kancelárie a agentúry certifikát kvality od nezávislého portálu recenzie-hotelov.sk a jeho užívateľov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?