TOP 5 Cestovných kancelárií s najlepšie hodnoteným ubytovaním

Hodnotenie ktoré zostavili klienti, prostredníctvom recenzií ubytovania na najväčšom nezávislom portáli recenzie-hotelov.sk

V uplynulej sezóne 2013 napísali užívatelia nezávislého recenzného portálu recenzie-hotelov.sk spolu viac ako 5 tisíc recenzií na ubytovacie služby.

Všetky napísané recenzie môžu byť určitým vodítkom v rozhodovaní ďalších ľudí pri výbere svojej dovolenky. Takmer 5400 našich užívateľov označilo prečítané recenzie ako užitočné. Na druhej strane sa tiež prirodzene vytvára určitý štandard ubytovacích služieb, s ktorým sú klienti spokojní.“ uvádza Peter Kuna, manažér portálu recenzie-hotelov.sk. Tieto recenzie boli využité aj na zhodnotenie celkovej kvality poskytovaného ubytovania jednotlivými cestovnými kanceláriami.

Medzi TOP 5 Cestovných kancelárií, ktoré ponúkajú svojim klientom najlepšie hodnotené ubytovanie na nezávislom portáli recenzie-hotelov.sk patria:

1, Kartago Tours, a.s.
2, Hydrotour, cestovna kancelária, a.s.
3, Hechter Slovensko, spol. s r.o.
4, Orex travel, s.r.o.
5, TIP travel, a.s.

Samotné hodnotenie ubytovania na recenzie-hotelov.sk zahŕňa širšie spektrum poskytovaných služieb – od úrovne ubytovacích priestorov až po hodnotenie personálu, stravy, či dostupnej ponuky doplnkových aktivít pre hostí. Sú to práve tie faktory, ktoré sú do značnej miery rozhodujúce pri rozhodovaní o dovolenke – od výberu cestovnej kancelárie až po konkrétne ubytovacie zariadenie.

Príjemným prekvapením boli tento rok malé cestovné kancelárie, ktoré ukázali, že aj malá cestovná kancelária môže ponúkať skutočnú kvalitu ubytovacích služieb, aby ste mohli svoju dovolenku prežiť naozaj vynikajúco.“ dodáva Peter Kuna.

Pri tejto príležitosti obdržali najlepšie cestovné kancelárie a agentúry certifikát kvality od nezávislého portálu recenzie-hotelov.sk a jeho užívateľov.

Manažment a svet v pohybe, výzvy, príležitosti a hrozby

Opäť vyše 150 odborníkov zo 4 svetadielov z 20 štátov sa zišlo na ďalšej pravidelnej vedeckej konferencii Fakulty manažmentu PU.

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.

4 mýty o minerálnej vlne, ktorým by ste nemali veriť

Nenechajte sa popliesť poverami či polopravdami o tepelnoizolačných materiáloch

Stavebná fakulta STU na dňoch kariérneho poradenstva

V priestoroch Múzea dopravy v Bratislave 19. októbra 2018