ZIPCeM sa pripravuje na prezentácie

S cieľom predstaviť svoju činnosť v oblasti informačných a poradenských služieb mladým ľuďom, zúčastní sa na blížiacich prezentačných podujatiach Stredoškolák a Bibliotéka – Pedagogika aj ZIPCeM v SR.

S ambíciou predstaviť svoju činnosť v oblasti informačných a poradenských služieb mladým ľuďom, zúčastní sa Združenie Informačných a poradenských centier mladých v SR (ZIPCeM) na blížiacich sa prezentačných podujatiach Stredoškolák a Bibliotéka – Pedagogika.

Knižný veľtrh Bibliotéka je na Slovensku sviatkom všetkých, ktorí sa podieľajú na tvorbe knižných diel a pre tých, ktorí majú radi knihy a radi knihy aj kupujú. Na veľtrhu sa stretávajú vydavatelia, spisovatelia, ilustrátori, editori, prekladatelia, tlačiari, distribútori a pochopiteľne aj čitatelia. Pedagogika poskytuje priestor subjektom pôsobiacim v oblasti školstva a vzdelávania. Na veľtrhu bude prezentovaná odborná literatúra, učebnice, slovníky, učebné pomôcky, ale aj vybavenie škôl, vzdelávacie programy, vzdelávacie inštitúcie a ponuka štúdia na vysokých školách. Výstavné priestory v hale D bratislavskej Incheby, kde sa veľtrh od štvrtka 14. do nedele 17. novembra 2013 uskutoční, bude mať aj ZIPCeM.

Paralelne sa ZIPCeM bude prezentovať aj na 15. ročníku  výstavy STREDOŠKOLÁK, ktorá sa bude konať 14. a 15. novembra 2013 v areáli výstaviska Expo Center v Trenčíne. Aj tu bude mať  ZIPCeM pripravený výstavný stánok, kde bude ponúkať širokú škálu informačných materiálov z vlastnej produkcie, ale aj informačné a poradenské služby pre mladých ľudí a to z rôznych oblastí ich života. Spoluorganizátormi výstavy sú Trenčiansky samosprávny kraj, Krajské centrum voľného času v Trenčíne, ako aj Centrum pedagogicko-psychologického poradenstva a prevencie v Trenčíne. Na výstave sa budú, tak ako každoročne, prezentovať stredné odborné, priemyselné, obchodné, jazykové, či umelecké školy a gymnáziá s pôsobnosťou v Trenčianskom kraji. Aj tento rok bude počas výstavy prebiehať odborný sprievodný program a vystúpia záujmové skupiny a súbory, ktoré predvedú spevácke a tanečné vystúpenia, scénky aj módne prehliadky. Výstava je vynikajúcou príležitosťou pre žiakov základných škôl urobiť si prehľad pred výberom ďalšieho štúdia.

Tešíme sa na bohatú návštevu mladých ľudí na obidvoch podujatiach a hlavne na možnosť predstaviť činnosť a služby ZIPCeM - organizácie, ktorá už dvadsaťjeden rokov nepretržite poskytuje informačné a poradenské služby mladým ľuďom prostredníctvom celoslovenskej siete Informačných centier mladých (ICM).

Združenie Informačných a poradenských centier mladých v SR je reprezentant organizácií aktívne pôsobiacich v oblasti Informačno-poradenskej činnosti vystupujúcich pod spoločným názvom Informačné centrum mladých. Informačné centrum mladých je mládežnícka organizácia, ktorej cieľom je poskytovanie informačných a poradenských služieb pre mladých ľudí z rôznych oblastí ich záujmov a potrieb. Viac informácií na: www.icm.sk a www.facebook.com/icmmladym

Prihláste sa a vložte PR článok

Ako sa zmenili autá za štvrťstoročie?

Airbag má dnes už 99 % vozidiel, štandardom je aj klimatizácia či ABS

Accessible Urban Living

Urban Residence is a multi-use building geared towards renters with a love for urban living in a peaceful environment.

RPSP – A good intention ruined by execution

Almost ten months have lapsed since the Act concerning the Register of Public Sector Partners came into force.

Projekt Zig Zag dokázal, že Slováci túžia po zaujímavom bývaní

Realitný trh na Slovensku v posledných rokoch prekvitá a tiež pomaly „dospieva“.