ENGO hnojivá

ENGO hnojivá - hnojivá určené na hnojenie izbových rastlín, balkónových rastlín, petúnií, drevín a krov, podporujúce kvitnutie a plodenie.

Engo hnojivo na zelené rastliny

Ideálne hnojivo pre zelené rastliny, vhodné ako univerzálne hnojivo pre kvitnúce črepníkové rastliny (po odkvitnutí), pre balkónovky, okrasné dreviny a zeleninu. Poskytuje úplnú výživu . Svojím vyváženým zložením a obsahom mikroelementov podporuje  hlavne rast zelených častí rastlín. Dávkovanie : 10 g hnojiva (1 kávová lyžička) / na  10 l vody, hnojíme pravidelne, min 1 x týždenneObjednať tu

Engo hnojivo na podporu kvitnutia

Hnojivo poskytuje plnú výživu pre kvitnúce balkónové a črepníkové rastliny. Svojim zložením a obsahom mikroelementov zabezpečuje dobrý rast  a zdravotný stav rastlín. Vysoký obsah draslíka  podporuje rýchlejšiu a bohatšiu tvorbu kvetov  i ich zafarbenie. Dávkovanie : 10 g hnojiva (1 kávová lyžička) na 10 l vody, hnojíme pravidelne min. 1x do týždňa Objednať  tu

Engo hnojivo na tvrdú vodu

Engo 18 - 10 - 18.

Ideálne hnojivo na zmäkčenie vody a zároveň zásobuje rastlinu potrebnými živinami a prvkami. Má univerzálne použitie (kvitnúce, zelené rastliny). Ak máte tvrdú vodu a polievate ňou rastliny, z ktorých väčšina je na ňu citlivá, nie sú schopné prijímať z pôdy živiny a chradnú. Napriek tomu, že hnojíte nejakým hnojivom na kvitnúce rastliny, tieto majú nedostatok živín. Engo 18-10-18 zmäkčí vodu a umožní rastline ťahať živiny z pôdy.   Objednať  tu

Engo hnojivo na dreviny a kry

Hnojivo poskytuje úplnú výživu pre okrasné kry a dreviny. Svojím kompletným zložením a obsahom mikroelementov zabezpečuje vyrovnaný a dobrý zdravotný stav rastlín.Zloženie NPK:23+6+10+mikroelementyDávkovanie:10g hnojiva na 10l vodyBalenie:1 kgObjednajte tu

Engo hnojivo na plod

Vyrovnaná dávka dusíka a fosforu zabezpečuje rovnomerný rast častí rastlín. Zvýšená hladina draslíka podporuje tvorbu kvetov, čím sa následne zabezpečí vyššia úroda plodov. Vyšší obsah hořčíka predlžuje životnost kvetov. Mikroelementy podporujú dobrý zdravotný stav rastlín a hlavne kvalitu, veľkosť a vyfarbenosť plodov a odolnosť rastliny voči hubovitým chorobám. Nízka hladina dusíka zaručuje vysokú kvalitu a skladovateľnosť plodov. Nízke dávky dusíka tiež  zodpovedajú za zvýšený obsah vitamínu C, pektínov, sacharidov a kyselín. Je vhodné i pri rezkovaní viniča. Objednať  tu

Engo hnojivo na petúnky

Nedostatok železa sa prejavuje chlorózou ( žltnutie listov a spomalenie rastu). Zvlášť citlivo na tento stav reagujú ťahavé petúnie ( Conchitas, Supertunie, Surfinie) a kvety skupiny Calibrachoa ( Super Bells, Million Bells).Nakoľko rašelinové substráty majú nízky obsah železa, je nevyhnutné petúniám pomôcť - primiešaním zásobného hnojiva Osmocote do substrátu pred výsadbou a pridávaním Engo hnojiva na petúnie do každej zálievky. Tento prípravok obsahuje zvýšenú hladinu potrebného železa.

Objednať tu.

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.

Dúbravské Čerešne dozreli: Začína sa kolaudovať!

Čerešne living, moderné rodinné bývanie v bratislavskej Dúbravke, naberá čoraz jasnejšie kontúry.

Nášmu telu stačí iba málo vitamínov

Veľký prehľad, odporúčania odborníkov i to, čo si varí špičkový biochemik

Podnikajte múdro, skúste služby profesionálneho call centra

Kvalitná a preverená databáza, profesionálne klientske služby, všetko v súlade s GDPR.