Tchibo – Móda a šperky, ktoré Vás rozžiaria

V tohtoročnej zime sa ukážte v celej svojej kráse – v oblečení vo výrazných farbách drahých kameňov, zo žiarivých látok a so ženskými strihmi. Naša nová kolekcia prináša módne lahôdky a klasické modely v žiarivej zafírovomodrej, smaragdovozelenej, ametystovofialovej a rubínovočervenej, ktoré čakajú len na to, aby ste si ich obliekli v nápadných kombináciách alebo tón v tóne. Oblečenie ponúkame až do veľkosti 54, vyberie si teda každý. Každý Váš outfit vhodne doladia nádherné šperky s dizajnom drahokamov s neopakovateľným leskom.

imgdotextu1-r451_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotextu2-r456_res.jpg

Legendárna Transsibírska magistrála

19-dňové dobrodružstvo z Moskvy do Pekingu na slávnej železničnej trati.

Auto ako vianočný darček, rastie záujem o zánovné vozidlá

Najväčší dopyt je momentálne o autá kategórie SUV

Vianočný bázar chalaňov

Aj tento rok na Stavebnej fakulte STU prebiehala vianočná zbierka.

Vianočné mecheche 2017

Dňa 5.12.2017 sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnil ďalší ročník akcie s názvom Vianočné mecheche.