Tchibo – Móda a šperky, ktoré Vás rozžiaria

V tohtoročnej zime sa ukážte v celej svojej kráse – v oblečení vo výrazných farbách drahých kameňov, zo žiarivých látok a so ženskými strihmi. Naša nová kolekcia prináša módne lahôdky a klasické modely v žiarivej zafírovomodrej, smaragdovozelenej, ametystovofialovej a rubínovočervenej, ktoré čakajú len na to, aby ste si ich obliekli v nápadných kombináciách alebo tón v tóne. Oblečenie ponúkame až do veľkosti 54, vyberie si teda každý. Každý Váš outfit vhodne doladia nádherné šperky s dizajnom drahokamov s neopakovateľným leskom.

imgdotextu1-r451_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotextu2-r456_res.jpg

Relaxačná zóna v záhrade

Investíciu do záhradného posedenia nebudete určite ľutovať. Je to skvelé miesto pre pohostenie návštevy, alebo nerušený odpočinok

TRUCK režim zdarma pro autokameru s navigaciou MiVue Drive 60 LM

Zadajte si parametre (veľkosť, hmotnosť) vášho vozidla alebo karavanu a Mio vám spočíta ideálnu trasu a ešte natočí priebeh jazdy!

Masívna ofenzíva barcelonskej značky v segmente SUV

SEAT Ateca, Arona a Tarraco vyrazili na cesty v Barcelone, v meste kde vznikli.

Vyznáte sa v novom označovaní palív?

Nové značenie palív ste si mohli všimnúť na tankovacích pištoliach, no uvádzať ho musia aj novo vyrobené autá na palivovej nádrži.