Tchibo – Móda a šperky, ktoré Vás rozžiaria

V tohtoročnej zime sa ukážte v celej svojej kráse – v oblečení vo výrazných farbách drahých kameňov, zo žiarivých látok a so ženskými strihmi. Naša nová kolekcia prináša módne lahôdky a klasické modely v žiarivej zafírovomodrej, smaragdovozelenej, ametystovofialovej a rubínovočervenej, ktoré čakajú len na to, aby ste si ich obliekli v nápadných kombináciách alebo tón v tóne. Oblečenie ponúkame až do veľkosti 54, vyberie si teda každý. Každý Váš outfit vhodne doladia nádherné šperky s dizajnom drahokamov s neopakovateľným leskom.

imgdotextu1-r451_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotextu2-r456_res.jpg

Naše finančné družstvo - príbeh Mojmíra Begána

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 8. vydanie.

Zastrašovanie od majiteľov hotela Danube nehoráznosťou!

Poslanec mesta M. Borguľa je pripravený platiť proti nim právnikov.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.