Funfonisti surfujú na sociálnych sieťach neobmedzene

Okrem neobmedzených volaní trom kamošom si FunFónisti od dnešného dňa môžu užívať aj neobmedzený prístup na sociálne siete a byť tak v kontakte so všetkými kamošmi na Facebooku a Pokeci do nekonečna.

Okrem neobmedzených volaní trom kamošom si FunFónisti od dnešného dňa môžu užívať aj neobmedzený prístup na sociálne siete a byť tak v kontakte so všetkými  kamošmi na Facebooku a Pokeci do nekonečna. Takúto neobmedzenú komunikáciu si môžu užívať všetci noví aj existujúci FunFónisti s predplatenou kartou.

Až 12 mesiacov môžu neobmedzene surfovať na sociálnych sieťach Facebook a Pokec všetci zákazníci, ktorí od 6. novembra prejdú na FunFón alebo si kúpia novú  FunFón SIM kartu. Navyše si aj oni môžu užívať neobmedzené volania 3 kamošom v sieti FunFón. Tie si môžu užívať 1 mesiac, ak si kúpia novú SIM kartu, v prípade, ak si svoje číslo na FunFón prenesú od konkurencie, tak 3 kamošom zadarmo môžu volať až 3 mesiace od jej aktivácie. Následne sa im benefit volaní 3 kamošom bude predlžovať v prípade dobitia kreditu minimálne 5 eur.

Ani existujúci zákazníci FunFónu nebudú ukrátení o možnosť byť neobmedzene online na sociálnych sieťach. Stačí, ak si svoj kredit dobijú aspoň 5 eurami a na sociálnych sieťach Facebook a Pokec a na stránke www.funfon.sk môžu surfovať zadarmo až 30 dní.

Viac informácií na www.funfon.sk.

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.

Počuli ste už o integrovane pestovanej zelenine?

Ide o spôsob pestovania zeleniny, ktorý je zlatou strednou cestou medzi klasickým a ekologickým, pestovaním zeleniny v bio kvalite