Funfonisti surfujú na sociálnych sieťach neobmedzene

Okrem neobmedzených volaní trom kamošom si FunFónisti od dnešného dňa môžu užívať aj neobmedzený prístup na sociálne siete a byť tak v kontakte so všetkými kamošmi na Facebooku a Pokeci do nekonečna.

Okrem neobmedzených volaní trom kamošom si FunFónisti od dnešného dňa môžu užívať aj neobmedzený prístup na sociálne siete a byť tak v kontakte so všetkými  kamošmi na Facebooku a Pokeci do nekonečna. Takúto neobmedzenú komunikáciu si môžu užívať všetci noví aj existujúci FunFónisti s predplatenou kartou.

Až 12 mesiacov môžu neobmedzene surfovať na sociálnych sieťach Facebook a Pokec všetci zákazníci, ktorí od 6. novembra prejdú na FunFón alebo si kúpia novú  FunFón SIM kartu. Navyše si aj oni môžu užívať neobmedzené volania 3 kamošom v sieti FunFón. Tie si môžu užívať 1 mesiac, ak si kúpia novú SIM kartu, v prípade, ak si svoje číslo na FunFón prenesú od konkurencie, tak 3 kamošom zadarmo môžu volať až 3 mesiace od jej aktivácie. Následne sa im benefit volaní 3 kamošom bude predlžovať v prípade dobitia kreditu minimálne 5 eur.

Ani existujúci zákazníci FunFónu nebudú ukrátení o možnosť byť neobmedzene online na sociálnych sieťach. Stačí, ak si svoj kredit dobijú aspoň 5 eurami a na sociálnych sieťach Facebook a Pokec a na stránke www.funfon.sk môžu surfovať zadarmo až 30 dní.

Viac informácií na www.funfon.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut