Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Funfonisti surfujú na sociálnych sieťach neobmedzene

Okrem neobmedzených volaní trom kamošom si FunFónisti od dnešného dňa môžu užívať aj neobmedzený prístup na sociálne siete a byť tak v kontakte so všetkými kamošmi na Facebooku a Pokeci do nekonečna.

Okrem neobmedzených volaní trom kamošom si FunFónisti od dnešného dňa môžu užívať aj neobmedzený prístup na sociálne siete a byť tak v kontakte so všetkými  kamošmi na Facebooku a Pokeci do nekonečna. Takúto neobmedzenú komunikáciu si môžu užívať všetci noví aj existujúci FunFónisti s predplatenou kartou.

Až 12 mesiacov môžu neobmedzene surfovať na sociálnych sieťach Facebook a Pokec všetci zákazníci, ktorí od 6. novembra prejdú na FunFón alebo si kúpia novú  FunFón SIM kartu. Navyše si aj oni môžu užívať neobmedzené volania 3 kamošom v sieti FunFón. Tie si môžu užívať 1 mesiac, ak si kúpia novú SIM kartu, v prípade, ak si svoje číslo na FunFón prenesú od konkurencie, tak 3 kamošom zadarmo môžu volať až 3 mesiace od jej aktivácie. Následne sa im benefit volaní 3 kamošom bude predlžovať v prípade dobitia kreditu minimálne 5 eur.

Ani existujúci zákazníci FunFónu nebudú ukrátení o možnosť byť neobmedzene online na sociálnych sieťach. Stačí, ak si svoj kredit dobijú aspoň 5 eurami a na sociálnych sieťach Facebook a Pokec a na stránke www.funfon.sk môžu surfovať zadarmo až 30 dní.

Viac informácií na www.funfon.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.

Dokážu benzínové fukáre odolať výzve akumulátorových?

Fukár na lístie, s ktorým sa dá popadané lístie, ihličie, či pokosená tráva ľahko nafúkať na kompost, či pozbierať do vriec.