Dodávateľ zemného plynu sa chystá odmeniť 100-tisíceho zákazníka

Najvhodnejšia doba na zmenu dodávateľa plynu je teraz, na začiatku vykurovacej sezóny. Navyše môžete získať ročnú dodávku zdarma.

RWE Gas Slovensko prináša zákazníkom najvýhodnejšiu ponuku na trhu a navyše možnosť získať zaujímavú odmenu. „Nášmu stotisícemu zákazníkovi venujeme ročnú dodávku Modrého plynu zdarma,“ avizuje konateľ spoločnosti Miroslav Kulla. Šťastlivcovi navyše ponúka príjemný večer strávený v spoločnosti ambasádora Modrého plynu – známeho herca Adyho Hajdu. „Očakávame, že stotisícu zmluvu podpíšeme ešte tento mesiac,“ vyzýva zákazníkov k čo najrýchlejšej zmene dodávateľa M. Kulla.

Zmena je jednoduchá a rýchla, stačí zavolať na Zákaznícku linku 0850 123 998. Dohodnúť sa viete aj s niektorým z predajcov Modrého plynu, ktorí vás navštívia vo vašom dome alebo byte. „Najrýchlejšie je však vyplniť objednávací online formulár na našej stránke www.ModryPlyn.sk,“ radí konateľ spoločnosti.

Zmena dodávateľa sa stále oplatí

Spoločnosť RWE Gas Slovensko je druhým najväčším a najvýhodnejším dodávateľom zemného plynu na Slovensku. Svojim zákazníkom ponúka okrem zľavy na dodávku plynu aj program Karta výhod. Zákazník tak na nákupoch pre svoju domácnosť môže ročne ušetriť stovky eur.

Karta výhod ponúka zákazníkom možnosť uplatniť až 30%-né zľavy na nákupy vo vyše 10 000 obchodoch. Okrem bežných zliav programu Sphere card čaká držiteľov Karty výhod množstvo špeciálnych akcií, určených exkluzívne pre zákazníkov RWE Gas Slovensko. Súčasťou programu Karta výhod sú aj medzi zákazníkmi veľmi obľúbené asistenčné služby. Prinášajú zákazníkom možnosť využívať služby inštalatéra, zámočníka, sklenára, kúrenára, elektrikára či plynára pri havarijných stavoch v domácnosti a to zdarma až do výšky 120 eur.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová iOS aplikácia SME.sk je rýchlejšia, prehľadnejšia a s množstvom vylepšení.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.

Chceme, aby mali naši zákazníci z nakupovania zážitok

Prehľadnosť predajne či rýchlosť vybavenia nákupu sú pre zákazníka veľmi dôležité, najmä pri malých každodenných nákupoch.

Depresia. Kedy ju treba liečiť?

Prežívanie nepríjemných emócií poznáme všetci. Môžete však trpieť depresiou bez toho, aby ste si to uvedomili?