Prospešné, tuk spaľujúce kondičné cvičenie

Blížia sa sviatky, čas kedy si každý doprajeme veľa veľa dobrého a chutného. Číslo na váhe môže veľmi ľahko prekvapiť i za pár dní. Ako sa teda udržať v skvelej kondícii i počas sviatkov?

Blížia sa sviatky, čas kedy si každý  doprajeme veľa veľa dobrého a chutného. Číslo na váhe môže veľmi ľahko prekvapiť i za pár dní. Ako sa teda udržať v skvelej kondícii i počas sviatkov? Poznáme odpoveď. Prospešné, tuk spaľujúce kondičné cvičenie skombinované so silovým tréningom a zábavným krútivým pohybom Vám prináša jediné univerzálne zariadenie - Stepper s činkami a rotanou.

Predstavujeme Vám jeden malý prístroj na precvičenie hornej i dolnej časti tela. Doprajte si účinné otočné cviky a zároveň jemnú masáž chodidiel. Stepper s činkami a rotanou je kompaktný, jednoducho sa používa a je ideálny pre každého bez ohľadu na vek. Má všetko, čo potrebujete na rozmanité domáce cvičenie.

stepper s činkami a rotanou

Stepper s činkami a rotanou teraz za skvelých 64,90 €.

stepper s činkami a rotanou

Kvalitný stepper s protišmykovými pedálmi ponúka stabilitu a bezpečnosť pri precvičení dolnej časti tela. Dva páry činiek pokrytých vinylom: jeden pár činiek s hmotnosťou 0,91 kg a druhý s hmotnosťou 1,36 sa postarajú o vyformovanie hornej časti tela. Rotana so špeciálnymi výstupkami sa plynule otáča a zároveň poskytuje jemnú masáž chodidiel.

Vykročte na cestu k lepšiemu kardiovaskulárnemu zdraviu so Stepperom s činkami a rotanou.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“

Čo nemôžete zaregistrovať ako ochrannú známku?

Do registra ochranných známok si nemôžete prihlásiť primárne následovné označenia

Potrebujete ochrannú známku pre Váš produkt ?

Podnikateľom sa často stáva, že výborná služba alebo tovar sú odkopírované a vlastníkom spoločnosti.