Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

STOP vírusom!

Príroda má v boji s vírusmi čo ponúknuť. Objavili sme pre vás byliny, ktoré obsahujú účinné látky využívané pri chorobách z nachladnutia.

Vírusy spôsobujú rôzne ochorenia. Napríklad adenovírusy stoja za zvyčajnými ochoreniami z nachladnutia. Chrípkové vírusy spôsobujú chrípku, žltačkové vírusy žltačku, herpes vírusy herpes. „Niektoré vírusy sa prenášajú vzduchom, iné len stykom s infekčným agens,“ hovorí bioterapeut Vladimír Ďurina. Vedecké výskumy dokázali, že v  pozadí rakoviny krčka maternice stoja papilomavírusy, ktoré patria medzi tzv. retrovírusy a spôsobujú napríklad aj genitálne bradavice. Najväčší nepriateľ všetkých vírusov je náš imunitný systém, ktorý hľadá a ničí napadnuté bunky. Vírusy nie sú nezraniteľné, aj keď často mutujú. „V ich likvidácii môžeme imunitnému systému pomôcť dodaním špeciálnych rastlinných látok, ktoré obsahuje vo vyváženej miere výživový doplnok DiNAvir kvapky, od spoločnosti DIOCHI“ hovorí bioterapeut Vladimír Ďurina, autor produktu. „Nezabúdajte, že pri vzostupe krvného cukru klesá obranyschopnosť imunitného systému. Preto pri vírusových infekciách vynechajte sladké nápoje a potraviny,“ upozorňuje bioterapeut. „Každý sme úplne iný, ale pri dostatku vnútornej energie dokážeme všetci  naštartovať samoregeneračný proces,“ hovorí Vladimír Ďurina. Zakvitizujte svoj ochranný systém a dajte telu možnosť vysporiadať sa s cudzími votrelcami pomocou výťažkov z rastlín a informácií. Bioinformačný prípravok DiNAvir od spoločnosti DIOCHI je stopercentný prírodný produkt, obsahuje až 14 najkvalitnejších bylín, ktoré sú vo fytoterapii využívané v boji proti vírusom. Prípravok oceníte pri chrípke, nachladnutí, herpes vírusoch, a astme. Účinné fytolátky sú prvou pomocou pri gastritíde, žalúdočných vredoch a hnačke.

Aké byliny obsahuje DiNavir?

Yzop lekársky obsahuje látky s antivírusovými a antibakteriálnymi účinkami. Čiernohlávok obyčajný sa používa pri infekciách pečene, močového mechúra, opuchoch, horúčke, rakovine pľúc, hrubého čreva i prsníka. Šalvia červenokorenná sa používa pri zníženej imunite aj onkologických ochoreniach. Vtáčí zob lesklý obsahuje fytolátky obmedzujúce rozmnožovanie respiračných vírusov. Ruža damascénska v sebe ukrýva až deväť látok s antivírusovými účinkami. Lišajník islandský sa využíva pri infekčných ochoreniach a vyčerpaní, v prípravku DiNavir nájdete aj ďalších osem osvedčených bylín.

Balíček proti chrípke a nachladnutiu

Kúpte si výhodne prípravok DiNavir a spolu s ním ďalšie výživové bylinné doplnky na chrípku a nachladnutie. Účinné látky vo výživovom doplnku Deviral kapsuly blokujú rozmnožovanie vírusov, priaznivo ovplyvňujú alergie a imunitný systém. Prípravok obsahuje repík lekársky – výskumy potvrdili obsah fytolátok s antivírusovými účinkami, kuklík mestský – účinné látky obsiahnuté v byline dezinfikujú a pôsobia ako mierne anestetikum, klinčekovec voňavý – využíva čínska medicína na tráviace problémy, hnačky a plesne.

Účinné látky v prípravku Viraimun kapsuly pôsobia na zvýšenie imunity, podporujú duševné sily. „Zostavil som novú receptúru využívajúcu vynikajúce vlastnosti tzv. húb nesmrteľnosti, (shiitake, maitake, reishi, Cordyceps sinensis ) ktoré detoxikujú orgány celého tela. Viraimun obsahuje aj bazalku pravú cenenú pre jej antibakteriálne a protiplesňové účinky,“ hovorí o unikátnom prípravku jeho autor, Vladimír Ďurina.

Zľava 50% na DiNAvir!

90,57 €       76,65 €

diochi-2-r294_res.jpg

Zaregistrujte sa a získajte darček!

Pozývame vás do novej predajne DIOCHI v Prievidzi, kde vám vyškolená poradkyňa v oblasti zdravia a používania výživových doplnkov odporučí ten najlepší produkt pre vás. Staňte sa členom klubu DIOCHI, získajte ešte väčšie zľavy a darček: Relaxačný kúpeľ DIOCHI!

diochi-6-r415_res.jpg

Kontakt:

Ing. Erika Chovancová

Matice slovenskej 27

Prievidza

mobil: 0918 802 027

e-mail: prievidza@diochi.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Duálnu prax v dm nahradilo počas pandémie online vzdelávanie

Vzdelávanie je rozdelené na dve časti, a to samoštúdium a webináre.

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.