Vylepšený účtovný software Humanet s možnosťou demoverzie zdarma

Online účtovný software Humanet pomáha podnikateľom a účtovníkom zjednodušovať spracovanie účtovníctva už od roku 2007. Teraz aj s možnosťou privátnej demoverzie zdarma.

Online účtovný software Humanet pomáha podnikateľom a účtovníkom zjednodušovať spracovanie účtovníctva už od roku 2007. V roku 2007 prišiel Humanet na trh s online software na spracovanie personalistiky a miezd. V roku 2009 k nemu pribudol online účtovný software pre podvojné a jednoduché účtovníctvo.

Tento obľúbený účtovný software je dostupný na adrese www.humanet.sk, kde si môže každý jednoducho a zdarma vyskúšať jeho ovládanie. Na základe získaných skúseností a odozvy používateľov prešiel začiatkom novembra portál www.humanet.sk zásadnou obmenou. Teraz je jeho ovládanie ešte jednoduchšie a intuitívnejšie. Zároveň bola s novu verziou portálu doplnená aj možnosť skúšania privátnej demoverzie na 30 dní zdarma.

Účtovný software prevádzkovaný online, akým je aj Humanet, má oproti klasickému účtovnému software niekoľko zásadných výhod.

V prvom rade je to dostupnosť účtovného software kedykoľvek a odkiaľkoľvek prostredníctvom internetu. Môžete používať počítač s operačným systémom Windows, Linux aj Mac. Rovnako jednoducho sa online účtovný software ovláda aj na tablete. V prípade núdze si vystačíte aj s mobilným telefónom. Online účtovný software používate jednoducho ako akékoľvek iné stránky na internete.

Ďalšou obrovskou výhodou je, že sa nemusíte zaoberať inštaláciou ani aktualizáciami účtovného software. Toto je zabezpečované automaticky prevádzkovateľom systému na strane servera, kde je celý účtovný software nainštalovaný.

Treťou zásadnou výhodou, ktorú používatelia najviac oceňujú, je bezpečnosť systému. Účtovný software je inštalovaný a prevádzkovaný v prostredí profesionálne zabezpečeného dátového centra. Vďaka tomu je úroveň bezpečnosti oveľa vyššia ako je možné dosiahnuť pri klasickej inštalácii účtovného software. Používanie online účtovného software je rovnako bezpečné ako manipulácia s peniazmi v prostredí internetového bankovníctva.

Ak používate online účtovný software, potom máte istotu, že vaše dáta už nikdy neohrozí pokazený alebo ukradnutý počítač.

Humanet ako jediný účtovný software vám dá ešte jeden benefit. Je ním spôsob spoplatnenia. Nemusíte platiť žiadne licenčné ani paušálne mesačné poplatky a zároveň vás neobmedzujú žiadne limity na objem spracovaných dát.

Cenník online účtovného software Humanet je postavený na princípe spoplatnenia reálne spracovaného rozsahu dát. Je to podobné, ako keď platíte za telefón presne podľa počtu pretelefonovaných minút. To znamená, že za používanie účtovného software platíte iba vtedy, ak ho skutočne aj reálne používate.

www.Humanet.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu