Vylepšený účtovný software Humanet s možnosťou demoverzie zdarma

Online účtovný software Humanet pomáha podnikateľom a účtovníkom zjednodušovať spracovanie účtovníctva už od roku 2007. Teraz aj s možnosťou privátnej demoverzie zdarma.

Online účtovný software Humanet pomáha podnikateľom a účtovníkom zjednodušovať spracovanie účtovníctva už od roku 2007. V roku 2007 prišiel Humanet na trh s online software na spracovanie personalistiky a miezd. V roku 2009 k nemu pribudol online účtovný software pre podvojné a jednoduché účtovníctvo.

Tento obľúbený účtovný software je dostupný na adrese www.humanet.sk, kde si môže každý jednoducho a zdarma vyskúšať jeho ovládanie. Na základe získaných skúseností a odozvy používateľov prešiel začiatkom novembra portál www.humanet.sk zásadnou obmenou. Teraz je jeho ovládanie ešte jednoduchšie a intuitívnejšie. Zároveň bola s novu verziou portálu doplnená aj možnosť skúšania privátnej demoverzie na 30 dní zdarma.

Účtovný software prevádzkovaný online, akým je aj Humanet, má oproti klasickému účtovnému software niekoľko zásadných výhod.

V prvom rade je to dostupnosť účtovného software kedykoľvek a odkiaľkoľvek prostredníctvom internetu. Môžete používať počítač s operačným systémom Windows, Linux aj Mac. Rovnako jednoducho sa online účtovný software ovláda aj na tablete. V prípade núdze si vystačíte aj s mobilným telefónom. Online účtovný software používate jednoducho ako akékoľvek iné stránky na internete.

Ďalšou obrovskou výhodou je, že sa nemusíte zaoberať inštaláciou ani aktualizáciami účtovného software. Toto je zabezpečované automaticky prevádzkovateľom systému na strane servera, kde je celý účtovný software nainštalovaný.

Treťou zásadnou výhodou, ktorú používatelia najviac oceňujú, je bezpečnosť systému. Účtovný software je inštalovaný a prevádzkovaný v prostredí profesionálne zabezpečeného dátového centra. Vďaka tomu je úroveň bezpečnosti oveľa vyššia ako je možné dosiahnuť pri klasickej inštalácii účtovného software. Používanie online účtovného software je rovnako bezpečné ako manipulácia s peniazmi v prostredí internetového bankovníctva.

Ak používate online účtovný software, potom máte istotu, že vaše dáta už nikdy neohrozí pokazený alebo ukradnutý počítač.

Humanet ako jediný účtovný software vám dá ešte jeden benefit. Je ním spôsob spoplatnenia. Nemusíte platiť žiadne licenčné ani paušálne mesačné poplatky a zároveň vás neobmedzujú žiadne limity na objem spracovaných dát.

Cenník online účtovného software Humanet je postavený na princípe spoplatnenia reálne spracovaného rozsahu dát. Je to podobné, ako keď platíte za telefón presne podľa počtu pretelefonovaných minút. To znamená, že za používanie účtovného software platíte iba vtedy, ak ho skutočne aj reálne používate.

www.Humanet.sk

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.