Úvery bez zbytočného papierovania

Ak uvažujete o tom, že ešte do konca roka chcete bývať krajšie, ponúkame vám riešenie, ako svoje predstavy zrealizovať.

Ak uvažujete o tom, že ešte do konca roka chcete bývať krajšie, ponúkame vám riešenie, ako svoje predstavy zrealizovať.

Klienti Prvej stavebnej sporiteľne, ktorí už majú niečo nasporené, môžu na skrášlenie svojho bývania využiť úvery až do výšky 40 tisíc € bez založenia nehnuteľnosti.

V jednoduchosti je krása

Úvery bez založenia nehnuteľnosti sú pre záujemcov o krajšie bývanie oveľa dostupnejšie. Ak im iba chýbajúca nehnuteľnosť nedovolila v minulosti využiť úvery s vyššími sumami, mimoriadna ponuka najväčšej stavebnej sporiteľne im pomôže prekonať túto prekážku. Vybavovanie spomínaných úverov do 40 tisíc € bez založenia nehnuteľnosti je jednoduchšie, ba čo viac aj lacnejšie. Nie je treba uhrádzať rad najrôznejších poplatkov súvisiacich so zriadením záložného práva, nemusíte strácať čas na úradoch a v neposlednom rade ani čakať na kopu povolení, potvrdení a výpisov. Ako zábezpeka za úver stačí iba jeden ručiteľ. Manželia nepotrebujú ani to.

Pripraviť sa na všetky možnosti

Aj keď ste dnes presvedčení o tom, že už bývate podľa svojich predstáv a do bytu či rodinného domu nepotrebujete investovať ani cent, o rok, o dva s vaša situácia môže zmeniť. Možno budete hľadať nové bývanie kvôli zaujímavej pracovnej príležitosti, možno sa zmení váš rodinný stav alebo zdravotný stav. A ste si naozaj istí, že vaše dospievajúce deti nezatúžia po vlastnom bývaní? Aj preto vám odporúčame uzatvoriť si čo najskôr zmluvu o stavebnom sporení. Peniaze na vašej zmluve budú bezpečne zarábať a výhodne sa zhodnocovať. Už aj vďaka tomu, že vklady budú úročené až 2 % ročne počas celej doby sporenia. Ak urobíte tento administratívne nenáročný krok ešte do konca tohto roka a na svoju novú zmluvu, prípadne na už existujúcu zmluvu vložíte 577,30 €, získate aj štátnu prémiu v maximálnej výške 66,39 €. Pokiaľ vložíte menej, pribudne vám na účet jej alikvotná časť. Rezervu, ktorú si postupne vytvoríte, budete mať po ruke práve vtedy, keď ju budete potrebovať. Ak aj nevyužijete úvery na bývanie, po šiestich rokoch sporenia celú nasporenú sumu spolu so štátnou prémiou a úrokmi môžete použiť na akýkoľvek účel.

Prihláste sa a vložte PR článok

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.

Nová michalovská nemocnica otvorí brány: toto musíte vidieť!

Nová nemocnica je na svete a len dni ostávajú do jej otvorenia.

Čerešne - miesto, kde môžete žiť podľa seba

Všestranná funkčnosť, nadčasovosť a dizajn - atribúty projektu, aký nemá v Bratislave obdobu. Vzniká komplexný priestor na žitie.

Ochráňte pred zlodejmi celé vozidlo vďaka VAM Akustik

Vaše auto stojí pred domom a vy striehnete, pretože ste videli na ulici podivné indivíduá.