Ady Hajdu pozýva

Večer plný zážitkov so známym hercom Adym Hajdu môže stráviť stotisíci zákazník RWE Gas Slovensko. A bude to len čerešnička na hlavnej odmene, ktorou je Modrý plyn na rok zadarmo.

Príležitosť stráviť príjemný večer v spoločnosti Adyho Hajdu a získať ročnú dodávku plynu zdarma má každý, kto v tomto období zmení dodávateľa zemného plynu na RWE Gas Slovensko. Ady to určite nebude, keďže Modrý plyn odoberá už dva roky.

Ako si sa k zmene dostal ty?

Mal som šťastie. V čase, keď bola možná zmena, ma navštívil predajca Modrého plynu. U mňa doma v Lozorne sme podpísali zmluvu a vybavili všetky náležitosti. Jednoduché. Dá sa to aj telefonicky cez Zákaznícku linku alebo prostredníctvom webu www.ModryPlyn.sk.

Dnes ťa môžeme stretnúť v troch divadlách. Kam teda pozývaš?

Účinkujem v Astorke a konečne hrám aj v Divadle v podpalubí. Stotisíceho zákazníka Modrého plynu by som však vzal  na hru Iluzionisti, ktorú hrám s pánom Lasicom a Zuzkou Fialovou v Štúdiu L+S. Ak sa podarí, po predstavení si všetci môžeme dať aj po poháriku vína.

V Iluzionistovi hráš lekára. Je to zaujímavá úloha?

Pre mňa je vždy najzaujímavejšia tá úloha, na ktorej práve pracujem. Aktuálne skúšame v Astorke hru Kométa. Hrám transplantačného chirurga, ktorý si myslí, že je boh, pretože z dvoch ľudí, ktorí sú smrteľne chorí dokáže spraviť zdravú bytosť. Teším sa na premiéru, lebo až diváci dodajú tejto hre tú správnu energiu - tak ako to býva vždy, lebo divadlo robíme pre divákov.

Zmena dodávateľa sa oplatí

RWE Gas Slovensko svojim zákazníkom ponúka okrem zľavy na dodávku plynu aj program Karta výhod. Zákazník tak na nákupoch pre svoju domácnosť môže ročne ušetriť stovky eur.  Súčasťou programu sú aj asistenčné služby, teda možnosť využívať služby inštalatéra, zámočníka, či sklenára pri havarijných stavoch v domácnosti a to zdarma až do výšky 120 eur.

kartavyhod490-r249_res.jpg

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.