Ady Hajdu pozýva

Večer plný zážitkov so známym hercom Adym Hajdu môže stráviť stotisíci zákazník RWE Gas Slovensko. A bude to len čerešnička na hlavnej odmene, ktorou je Modrý plyn na rok zadarmo.

Príležitosť stráviť príjemný večer v spoločnosti Adyho Hajdu a získať ročnú dodávku plynu zdarma má každý, kto v tomto období zmení dodávateľa zemného plynu na RWE Gas Slovensko. Ady to určite nebude, keďže Modrý plyn odoberá už dva roky.

Ako si sa k zmene dostal ty?

Mal som šťastie. V čase, keď bola možná zmena, ma navštívil predajca Modrého plynu. U mňa doma v Lozorne sme podpísali zmluvu a vybavili všetky náležitosti. Jednoduché. Dá sa to aj telefonicky cez Zákaznícku linku alebo prostredníctvom webu www.ModryPlyn.sk.

Dnes ťa môžeme stretnúť v troch divadlách. Kam teda pozývaš?

Účinkujem v Astorke a konečne hrám aj v Divadle v podpalubí. Stotisíceho zákazníka Modrého plynu by som však vzal  na hru Iluzionisti, ktorú hrám s pánom Lasicom a Zuzkou Fialovou v Štúdiu L+S. Ak sa podarí, po predstavení si všetci môžeme dať aj po poháriku vína.

V Iluzionistovi hráš lekára. Je to zaujímavá úloha?

Pre mňa je vždy najzaujímavejšia tá úloha, na ktorej práve pracujem. Aktuálne skúšame v Astorke hru Kométa. Hrám transplantačného chirurga, ktorý si myslí, že je boh, pretože z dvoch ľudí, ktorí sú smrteľne chorí dokáže spraviť zdravú bytosť. Teším sa na premiéru, lebo až diváci dodajú tejto hre tú správnu energiu - tak ako to býva vždy, lebo divadlo robíme pre divákov.

Zmena dodávateľa sa oplatí

RWE Gas Slovensko svojim zákazníkom ponúka okrem zľavy na dodávku plynu aj program Karta výhod. Zákazník tak na nákupoch pre svoju domácnosť môže ročne ušetriť stovky eur.  Súčasťou programu sú aj asistenčné služby, teda možnosť využívať služby inštalatéra, zámočníka, či sklenára pri havarijných stavoch v domácnosti a to zdarma až do výšky 120 eur.

kartavyhod490-r249_res.jpg

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.