Ady Hajdu pozýva

Večer plný zážitkov so známym hercom Adym Hajdu môže stráviť stotisíci zákazník RWE Gas Slovensko. A bude to len čerešnička na hlavnej odmene, ktorou je Modrý plyn na rok zadarmo.

Príležitosť stráviť príjemný večer v spoločnosti Adyho Hajdu a získať ročnú dodávku plynu zdarma má každý, kto v tomto období zmení dodávateľa zemného plynu na RWE Gas Slovensko. Ady to určite nebude, keďže Modrý plyn odoberá už dva roky.

Ako si sa k zmene dostal ty?

Mal som šťastie. V čase, keď bola možná zmena, ma navštívil predajca Modrého plynu. U mňa doma v Lozorne sme podpísali zmluvu a vybavili všetky náležitosti. Jednoduché. Dá sa to aj telefonicky cez Zákaznícku linku alebo prostredníctvom webu www.ModryPlyn.sk.

Dnes ťa môžeme stretnúť v troch divadlách. Kam teda pozývaš?

Účinkujem v Astorke a konečne hrám aj v Divadle v podpalubí. Stotisíceho zákazníka Modrého plynu by som však vzal  na hru Iluzionisti, ktorú hrám s pánom Lasicom a Zuzkou Fialovou v Štúdiu L+S. Ak sa podarí, po predstavení si všetci môžeme dať aj po poháriku vína.

V Iluzionistovi hráš lekára. Je to zaujímavá úloha?

Pre mňa je vždy najzaujímavejšia tá úloha, na ktorej práve pracujem. Aktuálne skúšame v Astorke hru Kométa. Hrám transplantačného chirurga, ktorý si myslí, že je boh, pretože z dvoch ľudí, ktorí sú smrteľne chorí dokáže spraviť zdravú bytosť. Teším sa na premiéru, lebo až diváci dodajú tejto hre tú správnu energiu - tak ako to býva vždy, lebo divadlo robíme pre divákov.

Zmena dodávateľa sa oplatí

RWE Gas Slovensko svojim zákazníkom ponúka okrem zľavy na dodávku plynu aj program Karta výhod. Zákazník tak na nákupoch pre svoju domácnosť môže ročne ušetriť stovky eur.  Súčasťou programu sú aj asistenčné služby, teda možnosť využívať služby inštalatéra, zámočníka, či sklenára pri havarijných stavoch v domácnosti a to zdarma až do výšky 120 eur.

kartavyhod490-r249_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut