Príďte si zaplesať s Becherovkou do Prešova

Viete už, kde budete túto sezónu na východe plesať? Nechajte sa pozvať do Prešova na Ples klubu kuchárov a cukrárov, ktorý sa uskutoční 22. februára 2014 v Reštaurácii Sen! Noblesnú atmosféru bálu si tento rok spoločne vychutnáte aj vďaka najobľúbenejšiemu bylinnému likéru, z ktorého šikovní cukrári napečú dokonca špeciálnu tortu!

Lahodné jedlo, nádherné šaty a skvelá hudba, no najmä príjemné chvíle strávené v spoločnosti známych z Prešova i okolia – to je obľúbený Ples klubu kuchárov a cukrárov, ktorého 11. ročník opäť láka nielen na lahôdky pripravované tými najlepšími z majstrov kuchárov. Korunku výnimočnej gurmánskej noci tento rok nasadí nielen netradičným welcome drinkom aj Becherovka Original, ktorá ako partner plesu darovala atraktívne ceny i do tomboly. Tešiť sa však môžete i na miniatúrky Becherovky ako pozornosť pre každého hosťa a najmä originálnu tortu s krémom z Becherovky!

„Becherovka je tu, aby nás spájala a spríjemňovala každý moment, ktorý prežijeme spolu s rodinou či priateľmi. Veríme preto, že aj vďaka Becherovke budú stretnutia v elegantnej atmosfére tohto gurmánskeho večera pre Prešovčanov dokonalým zážitkom,“ hovorí brand manager Becherovky Lenka Bačková.

Konajte čo najskôr. Pri inkontinencii pomáha tento postup

Aj intímne problémy majú riešenia.

Vaše šatstvo poputuje pre dobrú vec

Začali ste s jarným upratovaním,vyprázdnili ste šatník a zistili ste, že máte viac nepotrebného oblečenia, ako naozaj potrebujete?

Ako ďalej s obnovou Balassovho paláca

Dňa 19.2. sa o 16.00 hod v Balassovom paláci na Panskej ulici konala vernisáž „Ako ďalej s obnovou Balassovho paláca“.