Príďte si zaplesať s Becherovkou do Prešova

Viete už, kde budete túto sezónu na východe plesať? Nechajte sa pozvať do Prešova na Ples klubu kuchárov a cukrárov, ktorý sa uskutoční 22. februára 2014 v Reštaurácii Sen! Noblesnú atmosféru bálu si tento rok spoločne vychutnáte aj vďaka najobľúbenejšiemu bylinnému likéru, z ktorého šikovní cukrári napečú dokonca špeciálnu tortu!

Lahodné jedlo, nádherné šaty a skvelá hudba, no najmä príjemné chvíle strávené v spoločnosti známych z Prešova i okolia – to je obľúbený Ples klubu kuchárov a cukrárov, ktorého 11. ročník opäť láka nielen na lahôdky pripravované tými najlepšími z majstrov kuchárov. Korunku výnimočnej gurmánskej noci tento rok nasadí nielen netradičným welcome drinkom aj Becherovka Original, ktorá ako partner plesu darovala atraktívne ceny i do tomboly. Tešiť sa však môžete i na miniatúrky Becherovky ako pozornosť pre každého hosťa a najmä originálnu tortu s krémom z Becherovky!

„Becherovka je tu, aby nás spájala a spríjemňovala každý moment, ktorý prežijeme spolu s rodinou či priateľmi. Veríme preto, že aj vďaka Becherovke budú stretnutia v elegantnej atmosfére tohto gurmánskeho večera pre Prešovčanov dokonalým zážitkom,“ hovorí brand manager Becherovky Lenka Bačková.

Events you should not miss during your visit in Bratislava

For anyone looking to spend their summer in Bratislava, there is a great time to be had.

Modernizácia rozvodov tepla v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci

Tepelné rozvody na sídlisku v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci prejdú v najbližšom období významnou modernizáciou.

Čerešne dozreli: Aj po zmenách na hypotekárnom trhu chutia!

V atraktívnom dúbravskom projekte Čerešne living sa začala druhá fáza predaja bytov. S ňou súvisí niekoľko dôležitých noviniek!

Edite sa podarilo schudnúť 30 kilogramov vďaka 3D Chili

Konečne si splníte svoje sny o plochom brušku a štíhlom páse vďaka novému systému založenom na zdravom chudnutí bez jojo efektu!