Štvrtok, 17. október, 2019 | Meniny má Hedviga

Príďte si zaplesať s Becherovkou do Prešova

Viete už, kde budete túto sezónu na východe plesať? Nechajte sa pozvať do Prešova na Ples klubu kuchárov a cukrárov, ktorý sa uskutoční 22. februára 2014 v Reštaurácii Sen! Noblesnú atmosféru bálu si tento rok spoločne vychutnáte aj vďaka najobľúbenejšiemu bylinnému likéru, z ktorého šikovní cukrári napečú dokonca špeciálnu tortu!

Lahodné jedlo, nádherné šaty a skvelá hudba, no najmä príjemné chvíle strávené v spoločnosti známych z Prešova i okolia – to je obľúbený Ples klubu kuchárov a cukrárov, ktorého 11. ročník opäť láka nielen na lahôdky pripravované tými najlepšími z majstrov kuchárov. Korunku výnimočnej gurmánskej noci tento rok nasadí nielen netradičným welcome drinkom aj Becherovka Original, ktorá ako partner plesu darovala atraktívne ceny i do tomboly. Tešiť sa však môžete i na miniatúrky Becherovky ako pozornosť pre každého hosťa a najmä originálnu tortu s krémom z Becherovky!

„Becherovka je tu, aby nás spájala a spríjemňovala každý moment, ktorý prežijeme spolu s rodinou či priateľmi. Veríme preto, že aj vďaka Becherovke budú stretnutia v elegantnej atmosfére tohto gurmánskeho večera pre Prešovčanov dokonalým zážitkom,“ hovorí brand manager Becherovky Lenka Bačková.

Udržateľné úspešné podnikanie na Slovensku a v Bulharsku

Univerzita národného a svetového hospodárstva v Sofii v spolupráci s EU v Bratislave zorganizovali medzinárodnú konferenciu.

Slováci sú chlebovým národom

Slováci sú chlebovým národom a až dve tretiny z nás jedia na raňajky chlieb a pečivo.

Kedy je správny čas nasťahovať sa do novostavby?

Pozor na znečisťujúce látky v interiéri.