Príďte si zaplesať s Becherovkou do Prešova

Viete už, kde budete túto sezónu na východe plesať? Nechajte sa pozvať do Prešova na Ples klubu kuchárov a cukrárov, ktorý sa uskutoční 22. februára 2014 v Reštaurácii Sen! Noblesnú atmosféru bálu si tento rok spoločne vychutnáte aj vďaka najobľúbenejšiemu bylinnému likéru, z ktorého šikovní cukrári napečú dokonca špeciálnu tortu!

Lahodné jedlo, nádherné šaty a skvelá hudba, no najmä príjemné chvíle strávené v spoločnosti známych z Prešova i okolia – to je obľúbený Ples klubu kuchárov a cukrárov, ktorého 11. ročník opäť láka nielen na lahôdky pripravované tými najlepšími z majstrov kuchárov. Korunku výnimočnej gurmánskej noci tento rok nasadí nielen netradičným welcome drinkom aj Becherovka Original, ktorá ako partner plesu darovala atraktívne ceny i do tomboly. Tešiť sa však môžete i na miniatúrky Becherovky ako pozornosť pre každého hosťa a najmä originálnu tortu s krémom z Becherovky!

„Becherovka je tu, aby nás spájala a spríjemňovala každý moment, ktorý prežijeme spolu s rodinou či priateľmi. Veríme preto, že aj vďaka Becherovke budú stretnutia v elegantnej atmosfére tohto gurmánskeho večera pre Prešovčanov dokonalým zážitkom,“ hovorí brand manager Becherovky Lenka Bačková.

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.

Hovoriaci systém priblíži zrakovo znevýhodneným expozíciu múzea

Košice sú o krok bližšie k vízii smart city vďaka aplikácii Sám v múzeu.

Slovensko spieva koledy

Týždenníky MY pripravujú druhé pokračovanie predvianočnej kampane v desiatkach mestách a obciach na Slovensku.