Sobota, 20. august, 2022 | Meniny má Anabela

Príďte si zaplesať s Becherovkou do Prešova

Viete už, kde budete túto sezónu na východe plesať? Nechajte sa pozvať do Prešova na Ples klubu kuchárov a cukrárov, ktorý sa uskutoční 22. februára 2014 v Reštaurácii Sen! Noblesnú atmosféru bálu si tento rok spoločne vychutnáte aj vďaka najobľúbenejšiemu bylinnému likéru, z ktorého šikovní cukrári napečú dokonca špeciálnu tortu!

Lahodné jedlo, nádherné šaty a skvelá hudba, no najmä príjemné chvíle strávené v spoločnosti známych z Prešova i okolia – to je obľúbený Ples klubu kuchárov a cukrárov, ktorého 11. ročník opäť láka nielen na lahôdky pripravované tými najlepšími z majstrov kuchárov. Korunku výnimočnej gurmánskej noci tento rok nasadí nielen netradičným welcome drinkom aj Becherovka Original, ktorá ako partner plesu darovala atraktívne ceny i do tomboly. Tešiť sa však môžete i na miniatúrky Becherovky ako pozornosť pre každého hosťa a najmä originálnu tortu s krémom z Becherovky!

„Becherovka je tu, aby nás spájala a spríjemňovala každý moment, ktorý prežijeme spolu s rodinou či priateľmi. Veríme preto, že aj vďaka Becherovke budú stretnutia v elegantnej atmosfére tohto gurmánskeho večera pre Prešovčanov dokonalým zážitkom,“ hovorí brand manager Becherovky Lenka Bačková.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Pripravené sú hodnotné ceny, tombola aj bohatý sprievodný program.

INZERCIA 14 h

50 percent áut, ktoré boli registrované pred embargom, je stále funkčných.

INZERCIA 19. aug

Hyundai chce spojiť ľudí v záujme trvalej udržateľnosti.

INZERCIA 19. aug
SkryťZatvoriť reklamu