Ktorý termínovaný vklad je dlhodobo TOP?

Máte voľné finančné prostriedky a neviete sa rozhodnúť, kde ich najlepšie zúročiť? Jednou z dlhodobo najlepšie hodnotených bánk v rámci termínovaných vkladov na trhu je OTP Banka.

Jej ponuka úrokových sadzieb sa dlhodobo zaraďuje medzi TOP na trhu a je výhodná pri všetkých typoch fixácií. Ako porovnanie prinášame konkurenčný pohľad na ponuku termínovaných vkladov vybraných bánk v roku 2013 pre najžiadanejšiu 12 mesačnú fixáciu:

grafotp-r422_res.jpg

Maroš Ovčarik, nezávislý finančný analytik: “OTP banka sa dlhodobo radí k bankám, ktoré sa v rámci ponuky termínovaných vkladov držia na popredných miestach vo finančných hitparádach. Inak povedané, ak sa rozhodujete pre termínovaný vklad, v OTP Banke nájdete spravidla jednu z najlepších ponúk na trhu.”

Ak teda patríte k ľuďom, ktorí práve hľadajú spoľahlivého partnera pre najvýhodnejšie úročenie svojich prostriedkov, rozhodne by ste nemali váhať nad TOP ponukou termínovaných vkladov od OTP Banky. Viac informácií nájdete na stránke www.otpbanka.sk, alebo v ktorejkoľvek pobočke OTP Banky.

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.