Ktorý termínovaný vklad je dlhodobo TOP?

Máte voľné finančné prostriedky a neviete sa rozhodnúť, kde ich najlepšie zúročiť? Jednou z dlhodobo najlepšie hodnotených bánk v rámci termínovaných vkladov na trhu je OTP Banka.

Jej ponuka úrokových sadzieb sa dlhodobo zaraďuje medzi TOP na trhu a je výhodná pri všetkých typoch fixácií. Ako porovnanie prinášame konkurenčný pohľad na ponuku termínovaných vkladov vybraných bánk v roku 2013 pre najžiadanejšiu 12 mesačnú fixáciu:

grafotp-r422_res.jpg

Maroš Ovčarik, nezávislý finančný analytik: “OTP banka sa dlhodobo radí k bankám, ktoré sa v rámci ponuky termínovaných vkladov držia na popredných miestach vo finančných hitparádach. Inak povedané, ak sa rozhodujete pre termínovaný vklad, v OTP Banke nájdete spravidla jednu z najlepších ponúk na trhu.”

Ak teda patríte k ľuďom, ktorí práve hľadajú spoľahlivého partnera pre najvýhodnejšie úročenie svojich prostriedkov, rozhodne by ste nemali váhať nad TOP ponukou termínovaných vkladov od OTP Banky. Viac informácií nájdete na stránke www.otpbanka.sk, alebo v ktorejkoľvek pobočke OTP Banky.

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.

Počuli ste už o integrovane pestovanej zelenine?

Ide o spôsob pestovania zeleniny, ktorý je zlatou strednou cestou medzi klasickým a ekologickým, pestovaním zeleniny v bio kvalite