Streda, 1. apríl, 2020 | Meniny má Hugo

Ktorý termínovaný vklad je dlhodobo TOP?

Máte voľné finančné prostriedky a neviete sa rozhodnúť, kde ich najlepšie zúročiť? Jednou z dlhodobo najlepšie hodnotených bánk v rámci termínovaných vkladov na trhu je OTP Banka.

Jej ponuka úrokových sadzieb sa dlhodobo zaraďuje medzi TOP na trhu a je výhodná pri všetkých typoch fixácií. Ako porovnanie prinášame konkurenčný pohľad na ponuku termínovaných vkladov vybraných bánk v roku 2013 pre najžiadanejšiu 12 mesačnú fixáciu:

grafotp-r422_res.jpg

Maroš Ovčarik, nezávislý finančný analytik: “OTP banka sa dlhodobo radí k bankám, ktoré sa v rámci ponuky termínovaných vkladov držia na popredných miestach vo finančných hitparádach. Inak povedané, ak sa rozhodujete pre termínovaný vklad, v OTP Banke nájdete spravidla jednu z najlepších ponúk na trhu.”

Ak teda patríte k ľuďom, ktorí práve hľadajú spoľahlivého partnera pre najvýhodnejšie úročenie svojich prostriedkov, rozhodne by ste nemali váhať nad TOP ponukou termínovaných vkladov od OTP Banky. Viac informácií nájdete na stránke www.otpbanka.sk, alebo v ktorejkoľvek pobočke OTP Banky.

Garancia účtov zadarmo a milión eur na boj s koronavírusom

Najväčšia banka prijíma vzhľadom na aktuálnu situáciu mimoriadne opatrenia.

Vláda biznismenov: Ako podnikali Matovič, Kollár, Sulík a ďalší?

Biznisový magazín INDEX nájdete už dnes vložený v denníku SME.

Daj ľuďom voľnú ruku a prinesie to želané ovocie

Pod jeho vedením firma začala dbať na work-life balance svojich zamestnancov. Ladislav Gajdoschík, riaditeľ poisťovne Groupama.