Išli do školy, prišli na koncert

Štvrtkové ráno sa pre poslucháčov Právnickej fakulty Univerzity Komenského a okoloidúcich na bratislavskom Šafárikovom námestí premenilo na nečakaný koncertný zážitok. Na schodoch známej univerzitnej budovy si totiž svoju aparatúru rozložila obľúbená slovenská kapela Puding Pani Elvisovej a prekvapených študentov spolu s ľuďmi na blízkych zastávkach poctila improvizovaným koncertom!

Príjemné spestrenie všedného dňa, ktoré postupne rastúci dav divákov ocenil búrlivým potleskom, členovia PPE predstavili ako svoje „live“ umelecké dielo v rámci iniciatívy Transform Today. V rámci nej sa spoločne so značkou Absolut snažia inšpirovať mladých kreatívnych ľudí k objaveniu ich vlastnej tvorivosti a odvahy pri pretváraní svojej budúcnosti. Podobná akcia však v nadchádzajúcich týždňoch určite nebude poslednou, svoje inšpiratívne zásahy do verejného priestoru totiž chystajú aj graffiti umelec Animo a mladá dizajnérka Miša Chmelíčková. Majte oči na stopkách!

Pre viac informácií pozrite http://www.transformtoday.sk/ppe/

Ako dostať akné pod kontrolu? Odhaľte jeho príčiny!

Prečo vás trápia čierne a biele bodky alebo vyrážky? Porozumejte spúšťacím faktorom a zlepšite stav svojej problematickej pleti.

Ušetrite na vykurovaní s novým Teplom so zárukou od ZSE

Vedeli ste, že väčšina nákladov na energie obvykle pripadá na vykurovanie a ohrev vody?

Vo VSD prepli na vyššiu rýchlosť, šetria nám čas a peniaze

Každý chce dobré a rýchle riešenia. Nečudo, veď súčasné technológie nás už dávno predbehli.

Alena Bašistová: Nikomu nejdem brať hlasy a ani s nimi kšeftovať

​​​​​​​Rozhovor s nezávislou kandidátkou na primátorku mesta Košice, Alenou Bašistovou.