Išli do školy, prišli na koncert

Štvrtkové ráno sa pre poslucháčov Právnickej fakulty Univerzity Komenského a okoloidúcich na bratislavskom Šafárikovom námestí premenilo na nečakaný koncertný zážitok. Na schodoch známej univerzitnej budovy si totiž svoju aparatúru rozložila obľúbená slovenská kapela Puding Pani Elvisovej a prekvapených študentov spolu s ľuďmi na blízkych zastávkach poctila improvizovaným koncertom!

Príjemné spestrenie všedného dňa, ktoré postupne rastúci dav divákov ocenil búrlivým potleskom, členovia PPE predstavili ako svoje „live“ umelecké dielo v rámci iniciatívy Transform Today. V rámci nej sa spoločne so značkou Absolut snažia inšpirovať mladých kreatívnych ľudí k objaveniu ich vlastnej tvorivosti a odvahy pri pretváraní svojej budúcnosti. Podobná akcia však v nadchádzajúcich týždňoch určite nebude poslednou, svoje inšpiratívne zásahy do verejného priestoru totiž chystajú aj graffiti umelec Animo a mladá dizajnérka Miša Chmelíčková. Majte oči na stopkách!

Pre viac informácií pozrite http://www.transformtoday.sk/ppe/

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu