Streda, 20. január, 2021 | Meniny má DaliborKrížovkyKrížovky

Išli do školy, prišli na koncert

Štvrtkové ráno sa pre poslucháčov Právnickej fakulty Univerzity Komenského a okoloidúcich na bratislavskom Šafárikovom námestí premenilo na nečakaný koncertný zážitok. Na schodoch známej univerzitnej budovy si totiž svoju aparatúru rozložila obľúbená slovenská kapela Puding Pani Elvisovej a prekvapených študentov spolu s ľuďmi na blízkych zastávkach poctila improvizovaným koncertom!

Príjemné spestrenie všedného dňa, ktoré postupne rastúci dav divákov ocenil búrlivým potleskom, členovia PPE predstavili ako svoje „live“ umelecké dielo v rámci iniciatívy Transform Today. V rámci nej sa spoločne so značkou Absolut snažia inšpirovať mladých kreatívnych ľudí k objaveniu ich vlastnej tvorivosti a odvahy pri pretváraní svojej budúcnosti. Podobná akcia však v nadchádzajúcich týždňoch určite nebude poslednou, svoje inšpiratívne zásahy do verejného priestoru totiž chystajú aj graffiti umelec Animo a mladá dizajnérka Miša Chmelíčková. Majte oči na stopkách!

Pre viac informácií pozrite http://www.transformtoday.sk/ppe/

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.

Pandémia urýchlila zavádzanie nových technológií vo firmách

Digitalizácia má byť o moderných riešeniach, ktoré slúžia ľuďom. Ich zavádzanie do každodenného života je prioritou aj pre DATALAN

Pandémia presúva zákazníkov do online priestoru

Trend podčiarkujú čísla návštevnosti webstránky poisťovne a stavebnej sporiteľne Wüstenrot