Mať celú domácnosť u jedného operátora sa oplatí

S Orangeom navyše získate Internet pre rodinu úplne zadarmo

Urobte radosť svojim blízkym a doprajte im skutočne štedré Vianoce. Vyberte si jednoduché riešenie, ktoré prináša program Orange pre rodinu, s ktorým už nemusíte premýšľať nad tým, ktorý operátor poskytuje najlepšie ceny na volania, internet a od ktorého poskytovateľa si vziať televíziu. V Orangei môžete získať všetky služby do vašej domácnosti spolu tak, že za ne ušetríte nielen pätinu nákladov, ale navyše ako darček získate aj  Internet pre rodinu na dva roky úplne zadarmo.

Ušetríte 20 %

Orange ako jediný z operátorov prináša svojim zákazníkom výhody z prepojenia všetkých služieb pre domácnosti, a to vďaka programu výhod Orange pre rodinu. Ten spája vybrané mobilné služby a služby pre domácnosť, a preto ich môžete využívať ešte výhodnejšie. K akémukoľvek Ideálnemu paušálu s viazanosťou na 24 mesiacov aspoň za 10 € mesačne totiž teraz dostanete exkluzívnu zľavu až 20% na všetky ďalšie telekomunikačné služby Orangeu do vašej domácnosti viazané na 24 mesiacov. To znamená, že ďalšie vybrané paušály, mobilný, DSL aj optický internet a samozrejme digitálnu televíziu od Orangeu môže mať vaša rodina o pätinu lacnejšie.

S programom Orange pre rodinu získate 20% zľavu na tieto služby viazané na 15, resp. 24 mesiacov:

Mobilný Orange Internet Internet na Doma DSL Internet cez optiku (FiberNet) Orange TV cez optiku (FiberTV) Orange TV cez internet (TV Extra) Orange TV cez internet a satelit (SatTV Extra) Ideálne paušály pre ostatných členov rodiny, ak ste už využili program Orange pre rodinu

Mať celú rodinu pohromade sa oplatí

Mať všetko pohromade je pre celú rodinu to najlepšie. S programom Orange pre rodinu za paušály, internet aj televíziu nielenže ušetríte, ale budete mať aj všetko prehľadnejšie. Už nemusíte sledovať rôzne fakturačné obdobia, pretože vás v schránke neprekvapia faktúry od viacerých dodávateľov. S Orangeom môžete mať všetky telekomunikačné služby tohto operátora pre domácnosť spolu, lacnejšie a prehľadnejšie.

Ušetriť je jednoduché

Orange je operátor, s ktorým môžete ušetriť, ak si od neho spolu s paušálmi vezmete aj ďalšie služby do domácnosti. Zľavy získate ku ktorémukoľvek Ideálnemu paušálu viazanému na 24 mesiacov. K nemu si môžete vybrať jednu, aj viacero služieb do domácnosti . Na každú z nich získate vďaka programu Orange pre rodinu jednu zľavu 20 %. S paušálom Kengura a Panter si ju môžete užívať celých 24 mesiacov, s paušálom Sova bude platiť 6 a  s Delfínom 9 mesiacov. Ak ste už využili program Orange pre rodinu, zľavu 20 % na všetky ďalšie Ideálne paušál do rodiny budete mať na celú dobu ich viazanosti, teda hoci aj 2 roky.

Špeciálny tip

Internet pre rodinu na 2 roky zadarmo

Aké by to boli Vianoce bez darčekov? Orange vám teraz k programu Orange pre rodinu automaticky ako darček pribalí Internet pre rodinu s 1 000 MB mesačne na dva roky zadarmo. S Internetom pre rodinu môže surfovať a sťahovať dáta celá rodina či už doma alebo aj mimo domova na ďalších troch zariadeniach – mobiloch, tabletoch či notebookoch.

orangefot02-r657_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Mladí vodiči preferujú čoraz silnejšie autá

Šoféri do 25 rokov si trúfajú na stále výkonnejšie, luxusnejšie a viac vybavené vozidlá

Ako sa zbaviť chladnej podlahy

Pri zateplení sa často zabúda na úniky tepla do nevykurovanej pivnice či garáže. Ako vyriešiť problém „studeného“ prízemia?

V tomto roku si už konečne užijem Vianoce bez vrások

Túto modlitbu odriekame s nádejou v hlase každý rok, ale zakaždým nás predvianočný zhon pohltí a my i naša pleť trpíme. Čo s tým?

Online analýza spotreby elektriny vám pomôže ušetriť

Máme pre vás zaujímavé tipy, ako dosiahnuť úsporu na elektrine.