Úver od Tatra banky vybavíte 24/7

Len klienti Tatra banky si môžu vybaviť bezúčelový úver kdekoľvek 24 hodín 7 dní v týždni.

Len klienti Tatra banky si môžu vybaviť bezúčelový úver kdekoľvek 24 hodín 7 dní v týždni.

Určite ste už zažili, že sa vám naskytla príležitosť na výhodnú kúpu, ale práve v tej chvíli vám chýbali na účte finančné prostriedky a pobočka banky už bola zatvorená. Odteraz môžete požiadať o úver kedykoľvek. Načerpanie peňazí prebehne okamžite 24 hodín denne a 7 dní v týždni.

Ak ste klientom Tatra banky a máte predschválený úver, stačí si otvoriť aplikáciu Tatra banka, Internet banking alebo zavolať na DIALOG Live. Jednoducho si zvolíte deň splátky a výšku úveru. Nič netreba dokladovať, peniaze máte na účte za pár minút.

Navyše, bezúčelový úver od Tatra banky teraz získate so 100 % zľavou z poplatku za poskytnutie úveru a výhodnou úrokovou sadzbou už od 9,9 % p.a.

Príklad

Výška úveru

Mesačná splátka úveru*

500 EUR

9,79 EUR

1 500 EUR

28,59 EUR

5 000 EUR

95,30 EUR

7 500 EUR

142,95 EUR

10 000 EUR

185,45 EUR

Vypočítajte si úver podľa vašich predstáv

*V prípade úveru 10 000 EUR s fixnou úrokovou sadzbou 9,90 % p. a. a počtom splátok 72 predstavuje ročná percentuálna miera nákladov 10,51 % pri mesačnej splátke úveru 185,45 EUR. Celková suma, ktorú klient uhradí, predstavuje 13 352,40 EUR. Počas kampane klient neplatí jednorazový poplatok za spracovanie žiadosti (200 EUR).

Manažment a svet v pohybe, výzvy, príležitosti a hrozby

Opäť vyše 150 odborníkov zo 4 svetadielov z 20 štátov sa zišlo na ďalšej pravidelnej vedeckej konferencii Fakulty manažmentu PU.

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.

4 mýty o minerálnej vlne, ktorým by ste nemali veriť

Nenechajte sa popliesť poverami či polopravdami o tepelnoizolačných materiáloch

Stavebná fakulta STU na dňoch kariérneho poradenstva

V priestoroch Múzea dopravy v Bratislave 19. októbra 2018