Pondelok, 13. júl, 2020 | Meniny má MargitaKrížovkyKrížovky

Úver od Tatra banky vybavíte 24/7

Len klienti Tatra banky si môžu vybaviť bezúčelový úver kdekoľvek 24 hodín 7 dní v týždni.

Len klienti Tatra banky si môžu vybaviť bezúčelový úver kdekoľvek 24 hodín 7 dní v týždni.

Určite ste už zažili, že sa vám naskytla príležitosť na výhodnú kúpu, ale práve v tej chvíli vám chýbali na účte finančné prostriedky a pobočka banky už bola zatvorená. Odteraz môžete požiadať o úver kedykoľvek. Načerpanie peňazí prebehne okamžite 24 hodín denne a 7 dní v týždni.

Ak ste klientom Tatra banky a máte predschválený úver, stačí si otvoriť aplikáciu Tatra banka, Internet banking alebo zavolať na DIALOG Live. Jednoducho si zvolíte deň splátky a výšku úveru. Nič netreba dokladovať, peniaze máte na účte za pár minút.

Navyše, bezúčelový úver od Tatra banky teraz získate so 100 % zľavou z poplatku za poskytnutie úveru a výhodnou úrokovou sadzbou už od 9,9 % p.a.

Príklad

Výška úveru

Mesačná splátka úveru*

500 EUR

9,79 EUR

1 500 EUR

28,59 EUR

5 000 EUR

95,30 EUR

7 500 EUR

142,95 EUR

10 000 EUR

185,45 EUR

Vypočítajte si úver podľa vašich predstáv

*V prípade úveru 10 000 EUR s fixnou úrokovou sadzbou 9,90 % p. a. a počtom splátok 72 predstavuje ročná percentuálna miera nákladov 10,51 % pri mesačnej splátke úveru 185,45 EUR. Celková suma, ktorú klient uhradí, predstavuje 13 352,40 EUR. Počas kampane klient neplatí jednorazový poplatok za spracovanie žiadosti (200 EUR).

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

YZOP: Nové kníhkupectvo pre náročných

Hovorí sa, že človek v dnešnej dobe číta iba krátke články, niekedy iba vybrané odseky.

Yzop.sk: Vaše internetové kníhkupectvo

Získajte EKO čistiace prostriedky od slovenského výrobcu zdarma

Baby Cleaner hygienicky čistí okolie vašich detí a v súlade s prírodou. Výrobcom je slovenská Rodinná firma.

Ekologické čistiace prostriedky nijako nepoškodzujú pokožku. Práve naopak, vzácne za studena lisované oleje a výťažky z rastlín ju vyživujú.

Študijný program s uplatnením v automobilovom priemysle

Professional MBA Automotive Industry, postgraduálne vzdelávanie pre manažérov v angličtine poskytované STU v Bratislave a TU Wien.