Tchibo – krásny advent plný pohody

Objavte pohodlné domáce oblečenie, v ktorom je radosť leňošiť, hrejivú posteľnú bielizeň a deky ako stvorené na zimné obdobie.

Spríjemnite si radostné čakanie na najkrajšie sviatky v roku našou novou kolekciou . Objavte pohodlné domáce oblečenie, v ktorom je radosť leňošiť, hrejivú posteľnú bielizeň a deky ako stvorené na zimné obdobie a samozrejme sviatočné dekorácie a hračky pre tých najmenších, ktoré premenia každý spoločný deň na niečo neobyčajné.

Užite si krásny advent plný pohody s Tchibo !

imgdotextu1-r896_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotextu2-r209_res.jpg

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.