Tchibo – krásny advent plný pohody

Objavte pohodlné domáce oblečenie, v ktorom je radosť leňošiť, hrejivú posteľnú bielizeň a deky ako stvorené na zimné obdobie.

Spríjemnite si radostné čakanie na najkrajšie sviatky v roku našou novou kolekciou . Objavte pohodlné domáce oblečenie, v ktorom je radosť leňošiť, hrejivú posteľnú bielizeň a deky ako stvorené na zimné obdobie a samozrejme sviatočné dekorácie a hračky pre tých najmenších, ktoré premenia každý spoločný deň na niečo neobyčajné.

Užite si krásny advent plný pohody s Tchibo !

imgdotextu1-r896_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotextu2-r209_res.jpg

Arabská exotika: TOP hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.

Boj o vedenie radnice v známom kúpeľnom meste

​​​​​​​Kto má šancu pripraviť o kreslo „večného“ primátora Hanuščáka v Bardejove? Porazí ho Andrej Gmitter?

Polus Market – trh v srdci nákupného centra

Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete.