Tchibo – krásny advent plný pohody

Objavte pohodlné domáce oblečenie, v ktorom je radosť leňošiť, hrejivú posteľnú bielizeň a deky ako stvorené na zimné obdobie.

Spríjemnite si radostné čakanie na najkrajšie sviatky v roku našou novou kolekciou . Objavte pohodlné domáce oblečenie, v ktorom je radosť leňošiť, hrejivú posteľnú bielizeň a deky ako stvorené na zimné obdobie a samozrejme sviatočné dekorácie a hračky pre tých najmenších, ktoré premenia každý spoločný deň na niečo neobyčajné.

Užite si krásny advent plný pohody s Tchibo !

imgdotextu1-r896_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotextu2-r209_res.jpg

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.

Slováci sa pripravujú o stovky až tisícky eur

Ako tomu predísť?

Tip na výlet: Prechádzka tokajskými vinicami a biele tigre

Ak ide o turizmus, môžeme sa od Maďarska učiť.