Tchibo – krásny advent plný pohody

Objavte pohodlné domáce oblečenie, v ktorom je radosť leňošiť, hrejivú posteľnú bielizeň a deky ako stvorené na zimné obdobie.

Spríjemnite si radostné čakanie na najkrajšie sviatky v roku našou novou kolekciou . Objavte pohodlné domáce oblečenie, v ktorom je radosť leňošiť, hrejivú posteľnú bielizeň a deky ako stvorené na zimné obdobie a samozrejme sviatočné dekorácie a hračky pre tých najmenších, ktoré premenia každý spoločný deň na niečo neobyčajné.

Užite si krásny advent plný pohody s Tchibo !

imgdotextu1-r896_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotextu2-r209_res.jpg

Nemusím sa na nikoho spoliehať

Kúpou výrobkov privátnych značiek K-Classic, K-Purland, K-Bio a K-take it veggie podporíte nákup vozidiel na pomoc ľuďom v núdzi.

Štátny tajomník envirorezortu: Na sucho musíme byť pripravení.

Predchádzanie je vždy lepšie a lacnejšie ako riešenie následkov.

Užívate konský kolagén a cítite sa ako antický hrdina?

Čoraz častejšie dostávame e-maily, v ktorých sa nás ľudia pýtajú či je naozaj konská kĺbová výživa vhodná aj pre ľudí.

Uncovering Artificial Intelligence in Slovakia

Artificial Intelligence is already delivering a real value for businesses.