Koľko spánku potrebujeme?

Niektorí ľudia potrebujú spať osem alebo deväť hodín, aby mohli byť na druhý deň aktívni, zatiaľ čo iní si bez problémov vystačia s piatimi alebo šiestimi hodinami, či dokonca menej.

Niektorí ľudia potrebujú spať osem alebo deväť hodín, aby mohli byť na druhý deň aktívni, zatiaľ čo iní si bez problémov vystačia s piatimi alebo šiestimi hodinami, či dokonca im stačí ešte menej.

Ak Vás niekedy zaujímalo, prečo je to tak, vedci z americkej University of California sa domnievajú, že sa im podarilo nájsť príčinu. Podľa štúdie publikovanej v časopise Science, ľudia, ktorí potrebujú menej spánku sú geneticky naprogramovaní, aby im spánok nechýbal. V tomto prípade teda za to nesie zodpovednosť génová mutácia.

dormeo pre kvalitný spánok

Podľa štúdie, ľudia so špeciálne pozmenenými génmi nielen spávali menej a častejšie bdeli, ale taktiež potrebovali menej času na regeneráciu po období, keď trpeli nedostatkom spánku.

Či už potrebujete osem alebo deväť hodín, je doležíté, aby to bol kvalitný spánok. Už viac ako 10 rokov sú matrace Dormeo synonymom zdravého, pohodlného spánku a spokojného života. Ak uvažujete o kúpe nového matraca, práve teraz je tá správna chvíľa! Ku každému matracu Dormeo dostanete kvalitný paplón a vankúš Siena v hodnote 69,90 € ako darček ZADARMO! Vyberte si Váš nový matrac TU.

dormeo pre kvalitný spánok

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018