Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Pripite si s priateľmi na účet Becherovky

Na správne vychladený a perfektne servírovaný shot bylinného likéru pozýva Becherovka Original svojich milovníkov v rámci doteraz nevídaného megasamplingu. Získajte na internete jedinečný kód a nezmeškajte Pozvanie na pohárik vo vašom meste!

Najobľúbenejší bylinný likér Čechov i Slovákov robí opäť krok v ústrety svojim priaznivcom a celé Slovensko pozýva na pohárik dokonale vychladenej Becherovky. Stačí si na webe www.napoharik.sk vybrať jeden zo zapojených barov po celom Slovensku, nechať si na mail poslať unikátny QR kód a už sa iba v určenom termíne dostaviť na miesto.

Podniky, do ktorých Becherovka na pohárik pozýva prostredníctvom PR a online kampane na Facebooku i Youtube, návštevníci ľahko spoznajú aj vďaka príjemnej bylinkovej atmosfére a výzdobe podniku. U čakajúcej hostesky si potom svoj QR kód na obrazovke smartfónu či vytlačený na papieri stačí zameniť za žetón a pokračovať na bar, pripiť si s priateľmi na účet Becherovky.

„Becherovka je tu, aby nás spájala a spríjemňovala každý moment, ktorý spolu prežijeme. Chceli sme preto dať jej fanúšikom možnosť stretnúť sa, nachvíľu sa odpojiť od digitálneho sveta a štrngnúť si s priateľmi v príjemnej ‚Becherovka‘ atmosfére. Zároveň chceme spotrebiteľom sprostredkovať zážitok z perfect serve, teda z dokonale vychladenej a naservírovanej Becherovky,“ hovorí brand manager Becherovky Lenka Bačková.

Od Becherovky sa môžete najbližšie nechať pozvať:

20.02.2014 Bratislava Kolkovna Eurovea 17:00-22:00

25.02.2014 Trenčín Da Vinci 15:00-22:00

26.02.2014 Banská Bystrica Leroy 15:00-22:00

27.02.2014 Poprad Egídius Brewery 15:00-22:00

28.02.2014 Košice Malá Praha 15:00-22:00

Vedeli ste, že...?

- Ideálna teplota pre servírovanie Becherovky je -4 až -6 °C.

- Becherovka je vyrobená z viac ako 20 druhov byliniek dovážaných z celého sveta a naopak, vyváža sa až do 40 svetových krajín.

- Receptúra na Becherovku sa nezmenila už 207 rokov (t.j. od jej uvedenia v roku 1807).

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.