Graffiti na univerzite? Príďte sa pozrieť do Nitry!

Starý šedivý múr na Akademickej ulici v Nitre už nebude dlho kaziť dojem z vedľa stojacej novozrekonštruovanej budovy študentského domova Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre. V rámci projektu Transform Today ho vo štvrtok 21.11. od 8:30 hod. na umelecké dielo premení streetartový umelec Animo – a vy sa môžete prísť pozrieť, ako.

Netradičné dielo vznikne ako súčasť iniciatívy Transform Today, ktorá sa spoločne s umelcami na celom svete snaží inšpirovať mladých ľudí k objaveniu ich vlastnej tvorivosti a odvahy zlepšiť svet okolo seba. „Som rada, že tento kus priestoru našiel svoj účel a stane sa ozdobou, s ktorou budú iste spokojní najmä mladí obyvatelia internátu,“ hovorí prorektorka doc. Ing. Zuzana Palková, PhD., ktorá celý nápad odobrila.

Vo štvrtok 21. novembra od 8:30 hod. tak pri vynovených internátoch SPU na Akademickej ulici v Nitre bude tvoriť graffiti jeden z najoriginálnejších slovenských streetart umelcov Animo. Príďte sa pozrieť!

Viac o projekte Transform Today nájdete na: http://www.transformtoday.sk/.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.