Graffiti na univerzite? Príďte sa pozrieť do Nitry!

Starý šedivý múr na Akademickej ulici v Nitre už nebude dlho kaziť dojem z vedľa stojacej novozrekonštruovanej budovy študentského domova Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre. V rámci projektu Transform Today ho vo štvrtok 21.11. od 8:30 hod. na umelecké dielo premení streetartový umelec Animo – a vy sa môžete prísť pozrieť, ako.

Netradičné dielo vznikne ako súčasť iniciatívy Transform Today, ktorá sa spoločne s umelcami na celom svete snaží inšpirovať mladých ľudí k objaveniu ich vlastnej tvorivosti a odvahy zlepšiť svet okolo seba. „Som rada, že tento kus priestoru našiel svoj účel a stane sa ozdobou, s ktorou budú iste spokojní najmä mladí obyvatelia internátu,“ hovorí prorektorka doc. Ing. Zuzana Palková, PhD., ktorá celý nápad odobrila.

Vo štvrtok 21. novembra od 8:30 hod. tak pri vynovených internátoch SPU na Akademickej ulici v Nitre bude tvoriť graffiti jeden z najoriginálnejších slovenských streetart umelcov Animo. Príďte sa pozrieť!

Viac o projekte Transform Today nájdete na: http://www.transformtoday.sk/.

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.