Streda, 20. január, 2021 | Meniny má DaliborKrížovkyKrížovky

Graffiti na univerzite? Príďte sa pozrieť do Nitry!

Starý šedivý múr na Akademickej ulici v Nitre už nebude dlho kaziť dojem z vedľa stojacej novozrekonštruovanej budovy študentského domova Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre. V rámci projektu Transform Today ho vo štvrtok 21.11. od 8:30 hod. na umelecké dielo premení streetartový umelec Animo – a vy sa môžete prísť pozrieť, ako.

Netradičné dielo vznikne ako súčasť iniciatívy Transform Today, ktorá sa spoločne s umelcami na celom svete snaží inšpirovať mladých ľudí k objaveniu ich vlastnej tvorivosti a odvahy zlepšiť svet okolo seba. „Som rada, že tento kus priestoru našiel svoj účel a stane sa ozdobou, s ktorou budú iste spokojní najmä mladí obyvatelia internátu,“ hovorí prorektorka doc. Ing. Zuzana Palková, PhD., ktorá celý nápad odobrila.

Vo štvrtok 21. novembra od 8:30 hod. tak pri vynovených internátoch SPU na Akademickej ulici v Nitre bude tvoriť graffiti jeden z najoriginálnejších slovenských streetart umelcov Animo. Príďte sa pozrieť!

Viac o projekte Transform Today nájdete na: http://www.transformtoday.sk/.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.

Pandémia urýchlila zavádzanie nových technológií vo firmách

Digitalizácia má byť o moderných riešeniach, ktoré slúžia ľuďom. Ich zavádzanie do každodenného života je prioritou aj pre DATALAN

Pandémia presúva zákazníkov do online priestoru

Trend podčiarkujú čísla návštevnosti webstránky poisťovne a stavebnej sporiteľne Wüstenrot