Graffiti na univerzite? Príďte sa pozrieť do Nitry!

Starý šedivý múr na Akademickej ulici v Nitre už nebude dlho kaziť dojem z vedľa stojacej novozrekonštruovanej budovy študentského domova Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre. V rámci projektu Transform Today ho vo štvrtok 21.11. od 8:30 hod. na umelecké dielo premení streetartový umelec Animo – a vy sa môžete prísť pozrieť, ako.

Netradičné dielo vznikne ako súčasť iniciatívy Transform Today, ktorá sa spoločne s umelcami na celom svete snaží inšpirovať mladých ľudí k objaveniu ich vlastnej tvorivosti a odvahy zlepšiť svet okolo seba. „Som rada, že tento kus priestoru našiel svoj účel a stane sa ozdobou, s ktorou budú iste spokojní najmä mladí obyvatelia internátu,“ hovorí prorektorka doc. Ing. Zuzana Palková, PhD., ktorá celý nápad odobrila.

Vo štvrtok 21. novembra od 8:30 hod. tak pri vynovených internátoch SPU na Akademickej ulici v Nitre bude tvoriť graffiti jeden z najoriginálnejších slovenských streetart umelcov Animo. Príďte sa pozrieť!

Viac o projekte Transform Today nájdete na: http://www.transformtoday.sk/.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu