Vylepšili sme Mobilný internet

Už od 12 eur mesačne môžu zákazníci Orangeu využívať Mobilný internet a využívať ho aj na viacerých zariadeniach.

Využívanie dát môže byť ešte efektívnejšie. Orange vylepšuje svoj Mobilný internet a od dnešného dňa prináša dva nové balíky Mobilného internetu - Štart a Klasik, ktoré umožňujú zdieľanie dát bez dodatočného poplatku. Zákazníci tak majú jedinečnú možnosť využívať svoje predplatené dáta nielen s modemom, ale zároveň napríklad aj na tablete, pričom môžu ušetriť, keďže si nemusia objednávať ďalší dátový balík.

od 12 eur mesačne môžu zákazníci Orangeu využívať Mobilný internet a využívať ho aj na viacerých zariadeniach. V cene mesačného poplatku je automaticky zarátané aj zdieľanie dát na ďalšiu SIM kartu. Zákazník má k dispozícii 2 nové balíky Mobilného internetu.

Čo obsahujú nové balíky Mobilného internetu

Mobilný internet Štart so zdieľaním dát

Mobilný internet Klasik so zdieľaním dát

900 MB

6000 MB

Maximálna rýchlosť 14,4 Mbit/s/512 kbit/s  (FUP 64/64 kbit/s)

Maximálna rýchlosť  42 Mbit/s /1,5  Mbit/s   (FUP 64/64 kbit/s)

Neobmedzený prístup na Orangemail

Neobmedzený prístup na Orangemail, k Zákazníckej zóne a roaming Európa dáta

Mesačný poplatok: 12 €

Mesačný poplatok: 20 €

Navyše, pre zákazníkov Orangeu, ktorí sa rozhodnú pre niektorý z nových balíkov Mobilného internetu pripravený aj dotovaný kvalitný 8-palcový tablet Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo už od 1 €.

Nové balíky Mobilného internetu Štart a Klasik so zdieľaním dát prinášajú okrem úspor aj väčšiu flexibilitu pri využívaní predplatených dát. Vďaka stabilnému a rýchlemu pripojeniu môžu zákazníci surfovať na svojich zariadeniach prakticky kedykoľvek a kdekoľvek. Orange totiž v súčasnosti pokrýva 3G signálom viac ako 80 % populácie, čo znamená, že zákazníci majú k dispozícii možnosti využívania kvalitného internetové pripojenia takmer na celom území Slovenska.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.