Vylepšili sme Mobilný internet

Už od 12 eur mesačne môžu zákazníci Orangeu využívať Mobilný internet a využívať ho aj na viacerých zariadeniach.

Využívanie dát môže byť ešte efektívnejšie. Orange vylepšuje svoj Mobilný internet a od dnešného dňa prináša dva nové balíky Mobilného internetu - Štart a Klasik, ktoré umožňujú zdieľanie dát bez dodatočného poplatku. Zákazníci tak majú jedinečnú možnosť využívať svoje predplatené dáta nielen s modemom, ale zároveň napríklad aj na tablete, pričom môžu ušetriť, keďže si nemusia objednávať ďalší dátový balík.

od 12 eur mesačne môžu zákazníci Orangeu využívať Mobilný internet a využívať ho aj na viacerých zariadeniach. V cene mesačného poplatku je automaticky zarátané aj zdieľanie dát na ďalšiu SIM kartu. Zákazník má k dispozícii 2 nové balíky Mobilného internetu.

Čo obsahujú nové balíky Mobilného internetu

Mobilný internet Štart so zdieľaním dát

Mobilný internet Klasik so zdieľaním dát

900 MB

6000 MB

Maximálna rýchlosť 14,4 Mbit/s/512 kbit/s  (FUP 64/64 kbit/s)

Maximálna rýchlosť  42 Mbit/s /1,5  Mbit/s   (FUP 64/64 kbit/s)

Neobmedzený prístup na Orangemail

Neobmedzený prístup na Orangemail, k Zákazníckej zóne a roaming Európa dáta

Mesačný poplatok: 12 €

Mesačný poplatok: 20 €

Navyše, pre zákazníkov Orangeu, ktorí sa rozhodnú pre niektorý z nových balíkov Mobilného internetu pripravený aj dotovaný kvalitný 8-palcový tablet Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo už od 1 €.

Nové balíky Mobilného internetu Štart a Klasik so zdieľaním dát prinášajú okrem úspor aj väčšiu flexibilitu pri využívaní predplatených dát. Vďaka stabilnému a rýchlemu pripojeniu môžu zákazníci surfovať na svojich zariadeniach prakticky kedykoľvek a kdekoľvek. Orange totiž v súčasnosti pokrýva 3G signálom viac ako 80 % populácie, čo znamená, že zákazníci majú k dispozícii možnosti využívania kvalitného internetové pripojenia takmer na celom území Slovenska.

Dva rekordy na druhý pokus

Druhé narodeniny PSK Arény sa budú niesť v znamení pokusu o slovenský rekord.

Mestská polícia má viac slúžiť záujmom občanov

Úlohou mestskej polície nemá byť kontrolovať parkovné v prospech súkromnej firmy, ale dohliadať na bezpečnosť v meste.

Objednali ste sa už u zubára? Preventívne ...

Kedy ideme k stomatológovi? Keď už musíme. Bolesť je stále jediným dôvodom, kedy sa odhodláme sadnúť si do zubárskeho kresla.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.