Termínovaný vklad s úrokovou sadzbou až 3 % ročne

Dlhodobo najvýhodnejšie termínované vklady sú v Poštovej banke.

Dlhodobo najvýhodnejšie termínované vklady sú v Poštovej banke. Skontrolujte si, ako sa vám peniaze zúročujú v tej vašej.

Jedným z najvyužívanejších produktov pre zhodnocovanie financií na Slovensku sú práve termínované vklady. Jednorazový vklad na bankový účet, na ktorom sa po určitý čas peniaze úročia stanovenou sadzbou, je prístupný pre každého a dĺžka viazanosti je prispôsobiteľná. Navyše bezpečnosť vkladov zabezpečuje zákon o ochrane vkladov.

Poštová banka už tradične vedie v poskytovaní zaujímavých úrokových sadzieb. Jej dlhodobou snahou je, aby každý termínovaný vklad bol najvýhodnejší na trhu, a to bez dodatočných podmienok. Navyše ponúka zriadenie vkladu zdarma a jeho vedenie je tiež bezplatné. Zároveň môže klient informácie o aktuálnom zostatku a pripísaných úrokoch sledovať prostredníctvom Internet bankingu. Poštová banka garantuje výšku úrokovej sadzby počas celej doby viazanosti termínovaného vkladu.

Aktuálne najvýhodnejším termínovaným vkladom na trhu je produkt od Poštovej banky. V prípade jeho uzavretia získajú spotrebitelia úrokovú sadzbu vo výške 3 % ročne pri viazanosti 48 mesiacov. Pre tých, ktorí majú záujem o kratšiu dobu viazanosti, pripravila Poštová banka výhodnú úrokovú sadzbu aj na viazanosť 18 mesiacov, a to až 1,7 % ročne. Poštová banka však ponúka bezkonkurenčné úročenie aj na ostatných viazanostiach termínovaných vkladov.

Porovnanie úrokových sadzieb na termínovaných vkladoch v piatich bankách s najväčším objemom vkladov klientov:

Z tohto prehľadu vyplýva, že najlepšie úrokové sadzby termínovaných vkladov ponúka jednoznačne Poštová banka.

Pokiaľ máte ušetrené peniaze, ale neviete, kedy ich budete potrebovať, môžete si v Poštovej banke zriadiť Neviazaný termínovaný vklad. Úrok vo výške 1,5 % p. a. sa pripisuje každý deň. Jeho výhodou je, že nemá výpovednú lehotu, čiže svoje peniaze máte k dispozícii kedykoľvek tak, ako na bežnom účte. Navyše na Neviazaný termínovaný vklad môžete peniaze priebežne dokladať. Jeho zriadenie, vedenie, aj zrušenie je bezplatné. Neviazaný terminovaný vklad má Poštová banka v ponuke už štyri roky, predáva ho však vždy len v obmedzenom časovom období. Preto máte teraz jedinečnú šancu zriadiť si tento produkt .

Podrobné informácie o ponuke a podmienkach získania termínovaného vkladu s najlepšou úrokovou sadzbou sú dostupné na každej pošte a pobočke Poštovej banky. Viac aj na www.postovabanka.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut