Pomôžte nám uvolniť miesto pre nové ročníky

Na viac ako 500 druhov vína ponúkame zľavy až do výšky 70%!

V našom sklade nájdete momentálne viac ako 250 000 fliaš vína z celého sveta. Okrem toho nám aktuálne dorazí viac ako  1 000 nových fliaš každým dňom. Z toho dôvodu sme sa rozhodli pre razantné uvoľnenie miesta na sklade pre nové ročníky.

Na viac ako 500 druhov vína ponúkame zľavy až do výšky 70 %. Neváhajte a navštívte sekciu vín v akcii na vino.sme.sk, kde nájdete napríklad viac ako 40 druhov svetových vín do 5 Eur. Ponáhlajte sa, ponuka sa priebežne aktualizuje a vypredané položky z nej miznú.

kliknite a pozrite sa čo máme v regáloch

Náš tip

Trio od Emiliana – Chardonnay z Casablanca Valley po zľava 49% len za 2,56 €, alebo Chardonnay z Colchagua Valley po zľave 49% len za 3,61 €, prípadne Sauvignon Blanc po zľave 46% len za 3,80 €.

Oceňovaná Caliterra – 87 bodové Carmenére po zľave 38% len za 4,39 €, alebo 88 bodový Sauvignon Blanc po zľave 34% len za 4,50 €.

Errazuriz Chardonnay alebo Sauvignon Blanc zhodne po  4,84 € so zľavou 36%.

Ďalšie ponuky nájdete v sekcii Akciové vína na vino.sme.sk

Samozrejmosťou je doručenie kdekoľvek na Slovensko do 48 hodín a zadarmo pri nákupe nad 50€. V prípade nákupu nad 30€ účtujeme za doručenie polovicu – 2,40 €. Novinkou je tento rok otvorená nová predajňa na Starej Vajnorskej 39 v Bratislave, kde si môžete vyzdvihnúť aj svoje osobné odbery.

Prevádzkovateľom internetového obchodu vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.  Vino.sme.sk Vám ponúka viac ako 1000 druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových, ale aj slovenských vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín do našej ponuky zaručuje, že produkt ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína. Zásoby viac ako 150 000 fliaš vína v našom sklade nám umožňujú rýchlosť dodania a zároveň exkluzivitu tovaru. Okrem toho pri objednávke nad 50€ ako jediní na Slovensku ponúkame dopravu zadarmo. Pri objednávke nad 30€ platíte za dopravu len polovicu.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.