Pomôžte nám uvolniť miesto pre nové ročníky

Na viac ako 500 druhov vína ponúkame zľavy až do výšky 70%!

V našom sklade nájdete momentálne viac ako 250 000 fliaš vína z celého sveta. Okrem toho nám aktuálne dorazí viac ako  1 000 nových fliaš každým dňom. Z toho dôvodu sme sa rozhodli pre razantné uvoľnenie miesta na sklade pre nové ročníky.

Na viac ako 500 druhov vína ponúkame zľavy až do výšky 70 %. Neváhajte a navštívte sekciu vín v akcii na vino.sme.sk, kde nájdete napríklad viac ako 40 druhov svetových vín do 5 Eur. Ponáhlajte sa, ponuka sa priebežne aktualizuje a vypredané položky z nej miznú.

kliknite a pozrite sa čo máme v regáloch

Náš tip

Trio od Emiliana – Chardonnay z Casablanca Valley po zľava 49% len za 2,56 €, alebo Chardonnay z Colchagua Valley po zľave 49% len za 3,61 €, prípadne Sauvignon Blanc po zľave 46% len za 3,80 €.

Oceňovaná Caliterra – 87 bodové Carmenére po zľave 38% len za 4,39 €, alebo 88 bodový Sauvignon Blanc po zľave 34% len za 4,50 €.

Errazuriz Chardonnay alebo Sauvignon Blanc zhodne po  4,84 € so zľavou 36%.

Ďalšie ponuky nájdete v sekcii Akciové vína na vino.sme.sk

Samozrejmosťou je doručenie kdekoľvek na Slovensko do 48 hodín a zadarmo pri nákupe nad 50€. V prípade nákupu nad 30€ účtujeme za doručenie polovicu – 2,40 €. Novinkou je tento rok otvorená nová predajňa na Starej Vajnorskej 39 v Bratislave, kde si môžete vyzdvihnúť aj svoje osobné odbery.

Prevádzkovateľom internetového obchodu vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.  Vino.sme.sk Vám ponúka viac ako 1000 druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových, ale aj slovenských vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín do našej ponuky zaručuje, že produkt ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína. Zásoby viac ako 150 000 fliaš vína v našom sklade nám umožňujú rýchlosť dodania a zároveň exkluzivitu tovaru. Okrem toho pri objednávke nad 50€ ako jediní na Slovensku ponúkame dopravu zadarmo. Pri objednávke nad 30€ platíte za dopravu len polovicu.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut