Nedeľa, 5. júl, 2020 | Meniny má Cyril, MetodKrížovkyKrížovky

Pomôžte nám uvolniť miesto pre nové ročníky

Na viac ako 500 druhov vína ponúkame zľavy až do výšky 70%!

V našom sklade nájdete momentálne viac ako 250 000 fliaš vína z celého sveta. Okrem toho nám aktuálne dorazí viac ako  1 000 nových fliaš každým dňom. Z toho dôvodu sme sa rozhodli pre razantné uvoľnenie miesta na sklade pre nové ročníky.

Na viac ako 500 druhov vína ponúkame zľavy až do výšky 70 %. Neváhajte a navštívte sekciu vín v akcii na vino.sme.sk, kde nájdete napríklad viac ako 40 druhov svetových vín do 5 Eur. Ponáhlajte sa, ponuka sa priebežne aktualizuje a vypredané položky z nej miznú.

kliknite a pozrite sa čo máme v regáloch

Náš tip

Trio od Emiliana – Chardonnay z Casablanca Valley po zľava 49% len za 2,56 €, alebo Chardonnay z Colchagua Valley po zľave 49% len za 3,61 €, prípadne Sauvignon Blanc po zľave 46% len za 3,80 €.

Oceňovaná Caliterra – 87 bodové Carmenére po zľave 38% len za 4,39 €, alebo 88 bodový Sauvignon Blanc po zľave 34% len za 4,50 €.

Errazuriz Chardonnay alebo Sauvignon Blanc zhodne po  4,84 € so zľavou 36%.

Ďalšie ponuky nájdete v sekcii Akciové vína na vino.sme.sk

Samozrejmosťou je doručenie kdekoľvek na Slovensko do 48 hodín a zadarmo pri nákupe nad 50€. V prípade nákupu nad 30€ účtujeme za doručenie polovicu – 2,40 €. Novinkou je tento rok otvorená nová predajňa na Starej Vajnorskej 39 v Bratislave, kde si môžete vyzdvihnúť aj svoje osobné odbery.

Prevádzkovateľom internetového obchodu vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.  Vino.sme.sk Vám ponúka viac ako 1000 druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových, ale aj slovenských vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín do našej ponuky zaručuje, že produkt ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína. Zásoby viac ako 150 000 fliaš vína v našom sklade nám umožňujú rýchlosť dodania a zároveň exkluzivitu tovaru. Okrem toho pri objednávke nad 50€ ako jediní na Slovensku ponúkame dopravu zadarmo. Pri objednávke nad 30€ platíte za dopravu len polovicu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Poznáte zaujímavosti Malty? Tieto lákajú turistov najviac

Vďaka príjemnému počasiu je Malta atraktívnou destináciou až do neskorej jesene.

Terasa upratovala s Kositom. Čistili Borovicový háj i Pľuvátko

Dobrovoľníkov a zanietencov neodradilo ani blato a lejak.

Štart sezóny F1 je za dverami

Štart odloženej sezóny je na spadnutie. Prečítajte si príbeh asi najväčšej osobnosti F1 - Enza Ferrariho.