Piatok, 3. júl, 2020 | Meniny má MiloslavKrížovkyKrížovky

Ferratum rýchle pôžičky

Na svete je peňazí mnoho, avšak nie vždy sa k nám dostanú vtedy, keď ich potrebujeme. Našťastie je však situácia vyriešená v celku prakticky. Keď niekto nemá peniaze, požičia si a neskôr ich vráti. Príjemné však? Existuje ale mnoho typov pôžičiek, ktoré sa od seba líšia v zásadných veciach.

Mnoho rozdielov

Pôžička, alebo úver? Tieto dve služby sa líšia v podstatnej veci. Úver sa často ponúka vo vyšších čiastkach s dlhšou dobou splatnosti. Poskytovateľom môže byť jedine banka. Pôžička má mnoho podôb. Poskytovateľom môže byť samozrejme aj banka, avšak aj nebankový subjekt, takzvaná „nebankovka“.

Typy pôžičiek:

• podľa dĺžky splatnosti: krátkodobé, dlhodobé
  • podľa spôsobu vyplatenia: hotovostné (do ruky) , bezhotovostné
    (na účet)
  • podľa spôsobu vybavenia: osobný kontakt, online formulár, SMS
  • podľa poskytovateľa: bankové, nebankové
  • podľa účelu: na auto, na splatenie dlhov, na nehnuteľnosť, bezúčelové...

Poznáme však aj ďalšie delenie, ktoré nám hovorí, čo vlastne potrebujeme pre vybavenie pôžičky.

V prípade, že si o pôžičku žiadate v banke, potrebovať budete viacero dokumentov, ako napríklad potvrdenie o príjme, výpis z registra dlžníkov a podobne.

Pokiaľ žiadate o peniaze u Ferratum banky nemáte starosti. Ferratum pôžičky sú obľúbené najmä preto, že sa dajú vybaviť z pohodlia domova. Tu sa vám naskytuje jednoduchšie riešenie – a to žiadosť cez internet. Zobrať si online pôžičku je jednoduchá záležitosť na pár minút.

Ako postupovať?

Pokiaľ volíte pôžičku cez SMS, pre pokyny ako požiadať o SMS pôžičku kliknite sem. Tento spôsob je najrýchlejší a aj najdostupnejší, pretože mobil dnes vlastní prakticky ktokoľvek.

Rýchla pôžička je vhodná pre kohokoľvek, kto má viac než 18 rokov. Nepotrebujete dokladovať potvrdenie o príjme, ani mať ručiteľa. Rýchle pôžičky sú najčastejšie využívané ľuďmi, ktorí majú tesne pred výplatou. Pokiaľ ste nový zákazník, budete mať k dispozícii čiastku 25 až 150 euro a 15 alebo 30 dní na splatenie. V prípade bezproblémovej prvej splátky si nabudúce budete môcť požičať až 350 euro so splatnosťou 30 dní.

Takýmto jednoduchým spôsobom vyriešite svoje krátkodobé finančné problémy a nikto nebude mať nepríjemné otázky.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Poznáte zaujímavosti Malty? Tieto lákajú turistov najviac

Vďaka príjemnému počasiu je Malta atraktívnou destináciou až do neskorej jesene.

Terasa upratovala s Kositom. Čistili Borovicový háj i Pľuvátko

Dobrovoľníkov a zanietencov neodradilo ani blato a lejak.

Štart sezóny F1 je za dverami

Štart odloženej sezóny je na spadnutie. Prečítajte si príbeh asi najväčšej osobnosti F1 - Enza Ferrariho.