Ferratum rýchle pôžičky

Na svete je peňazí mnoho, avšak nie vždy sa k nám dostanú vtedy, keď ich potrebujeme. Našťastie je však situácia vyriešená v celku prakticky. Keď niekto nemá peniaze, požičia si a neskôr ich vráti. Príjemné však? Existuje ale mnoho typov pôžičiek, ktoré sa od seba líšia v zásadných veciach.

Mnoho rozdielov

Pôžička, alebo úver? Tieto dve služby sa líšia v podstatnej veci. Úver sa často ponúka vo vyšších čiastkach s dlhšou dobou splatnosti. Poskytovateľom môže byť jedine banka. Pôžička má mnoho podôb. Poskytovateľom môže byť samozrejme aj banka, avšak aj nebankový subjekt, takzvaná „nebankovka“.

Typy pôžičiek:

• podľa dĺžky splatnosti: krátkodobé, dlhodobé
  • podľa spôsobu vyplatenia: hotovostné (do ruky) , bezhotovostné
    (na účet)
  • podľa spôsobu vybavenia: osobný kontakt, online formulár, SMS
  • podľa poskytovateľa: bankové, nebankové
  • podľa účelu: na auto, na splatenie dlhov, na nehnuteľnosť, bezúčelové...

Poznáme však aj ďalšie delenie, ktoré nám hovorí, čo vlastne potrebujeme pre vybavenie pôžičky.

V prípade, že si o pôžičku žiadate v banke, potrebovať budete viacero dokumentov, ako napríklad potvrdenie o príjme, výpis z registra dlžníkov a podobne.

Pokiaľ žiadate o peniaze u Ferratum banky nemáte starosti. Ferratum pôžičky sú obľúbené najmä preto, že sa dajú vybaviť z pohodlia domova. Tu sa vám naskytuje jednoduchšie riešenie – a to žiadosť cez internet. Zobrať si online pôžičku je jednoduchá záležitosť na pár minút.

Ako postupovať?

Pokiaľ volíte pôžičku cez SMS, pre pokyny ako požiadať o SMS pôžičku kliknite sem. Tento spôsob je najrýchlejší a aj najdostupnejší, pretože mobil dnes vlastní prakticky ktokoľvek.

Rýchla pôžička je vhodná pre kohokoľvek, kto má viac než 18 rokov. Nepotrebujete dokladovať potvrdenie o príjme, ani mať ručiteľa. Rýchle pôžičky sú najčastejšie využívané ľuďmi, ktorí majú tesne pred výplatou. Pokiaľ ste nový zákazník, budete mať k dispozícii čiastku 25 až 150 euro a 15 alebo 30 dní na splatenie. V prípade bezproblémovej prvej splátky si nabudúce budete môcť požičať až 350 euro so splatnosťou 30 dní.

Takýmto jednoduchým spôsobom vyriešite svoje krátkodobé finančné problémy a nikto nebude mať nepríjemné otázky.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.