Tchibo – pre všetky gurmánske priania

Splňte si svoje kulinárske priania s Tchibo!

Dokonalý pôžitok z jedla prichádza už pri jeho samotnej príprave. S profesionálnym kuchárskym vybavením z našej novej kolekcie vytvoríte skutočné kulinárske skvosty. Objavte dômyselné a praktické pomôcky na prípravu pokrmov, štýlové doplnky na bezchybné stolovanie a všetko, čo potrebujete na prípravu prvotriednej kávy.

Splňte si svoje kulinárske priania s Tchibo !

imgdotxt1-r786_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotxt2-r217_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Zóna Nové Nivy splnila kvalifikačné podmienky pre registráciu

HB Reavis opäť preukázal svoje odhodlanie prispievať k zlepšovaniu kvality života.

Dekan ocenil študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Pri príležitosti Medzinárodného dňa študentstva sa stretlo vedenie SvF STU v Bratislave s najlepšími študentmi.

Application of GDPR with respect to the size of the enterprise

The right form of personal data protection is to be drawn primarily from the point of view of the data subject.

Modern luxury next to the Blue Church

Although modern in architecture, Bezručova Residence preserves Bratislava´s rich history through luxurious and innovative living.