Tchibo – pre všetky gurmánske priania

Splňte si svoje kulinárske priania s Tchibo!

Dokonalý pôžitok z jedla prichádza už pri jeho samotnej príprave. S profesionálnym kuchárskym vybavením z našej novej kolekcie vytvoríte skutočné kulinárske skvosty. Objavte dômyselné a praktické pomôcky na prípravu pokrmov, štýlové doplnky na bezchybné stolovanie a všetko, čo potrebujete na prípravu prvotriednej kávy.

Splňte si svoje kulinárske priania s Tchibo !

imgdotxt1-r786_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotxt2-r217_res.jpg

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.