Utorok, 28. január, 2020 | Meniny má Alfonz

Tchibo – pre všetky gurmánske priania

Splňte si svoje kulinárske priania s Tchibo!

Dokonalý pôžitok z jedla prichádza už pri jeho samotnej príprave. S profesionálnym kuchárskym vybavením z našej novej kolekcie vytvoríte skutočné kulinárske skvosty. Objavte dômyselné a praktické pomôcky na prípravu pokrmov, štýlové doplnky na bezchybné stolovanie a všetko, čo potrebujete na prípravu prvotriednej kávy.

Splňte si svoje kulinárske priania s Tchibo !

imgdotxt1-r786_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotxt2-r217_res.jpg

Prečo stále veríme v talizmany?

Ľudia pri sebe odpradávna nosili ochranné amulety a talizmany. A nie je to inak ani dnes. Nebojte sa ich.

Zima v koži atopika: aká je vhodná starostlivosť o pokožku?

Čo si predstavíte, keď počujete slovo zima? Pletené šály, radovánky na zasneženom svahu, ale aj suchá a popraskaná pokožka.

Dell offers multifaceted careers

Why internship is a good career start?