Tchibo – pre všetky gurmánske priania

Splňte si svoje kulinárske priania s Tchibo!

Dokonalý pôžitok z jedla prichádza už pri jeho samotnej príprave. S profesionálnym kuchárskym vybavením z našej novej kolekcie vytvoríte skutočné kulinárske skvosty. Objavte dômyselné a praktické pomôcky na prípravu pokrmov, štýlové doplnky na bezchybné stolovanie a všetko, čo potrebujete na prípravu prvotriednej kávy.

Splňte si svoje kulinárske priania s Tchibo !

imgdotxt1-r786_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotxt2-r217_res.jpg

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.