Investujte, alebo si požičajte výhodne a z pohodlia domova

Je tu nová možnosť, ako investovať, alebo si požičať výhodne a z pohodlia domova.

V dnešnej dobe čoraz viac ľudí rieši tému peniaze. Niekto ich má málo a potrebuje viac, tak si ich požičia. Iný má zase peňazí veľa a hľadá spôsoby, ako ich čo najlepšie investovať. Pre oboch je tu spoločné riešenie. Nie, nemyslíme banku. Existuje nová možnosť, ktorá je výhodnejšia, rýchlejšia a pohodlnejšia - portál investuj-pozicaj.sk.  Neviete, o čo ide? Tak čítajte ďalej!

Ako to funguje?

Investor investuje svoje peniaze, žiadateľ požiada o pôžičku. Portál vystupuje ako sprostredkovateľ, ktorý peniaze investorov rozdelí medzi viacerých žiadateľov o pôžičku. Splátky dlžníkov idú investorom. Jednoduché a efektívne. Sprostredkovateľ zabezpečuje kompletný servis pre investorov i žiadateľov (vybavovanie potrebnej dokumentácie, prerozdelenie finančných prostriedkov od investorov k žiadateľom a naopak preposielanie splátok od dlžníkov investorom). Ak je to potrebné, tak aj vymáhanie pohľadávky.

Výhody pre investora:

?     úrok 20% pri viazanosti len 12 mesiacov,

?     žiadne poplatky,

?     riziko straty investície je minimalizované (každý žiadateľ o pôžičku je prísne preverovaný, investícia je vždy rozdelená do viacerých pôžičiek),

?     celý zisk z úrokov ide investorom,

?     v zmluve o pôžičke vystupujú investori len pod užívateľským menom, ktoré si zvolili pri registrácii.

Ak chcete investovať, zaregistrujte sa.

Výhody pre žiadateľa o pôžičku:

?     úrok je výhodnejší ako v nebankovkách a aj niektorých bankách,

?     peniaze je možné použiť na akýkoľvek účel,

?     možnosť splatiť časť pôžičky predčasne,

?     žiadne poplatky dopredu (ako u niektorých podvodných spoločností),

?     rýchle vybavenie z pohodlia domova,

?     identita dlžníka môže byť investorom zverejnená len v prípade nesplácania pôžičky po dobu dlhšiu ako 3 mesiace.

Ak chcete požiadať o pôžičku, stačí sa zaregistrovať.

Pre obe strany je to výhodné riešenie. Investori aj žiadatelia o pôžičku môžu dostať lepšie úroky ako v bankách. Portál si nenecháva nič z úrokov. Zarába účtovaním poplatku dlžníkom za sprostredkovanie pôžičky vo výške 5 % z požičanej sumy. Zároveň poskytuje obom stranám anonymitu. Ak teda chcete výhodne investovať, alebo si výhodne požičať, navštívte stránku www.investuj-pozicaj.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

Ako sa zmenili autá za štvrťstoročie?

Airbag má dnes už 99 % vozidiel, štandardom je aj klimatizácia či ABS

Accessible Urban Living

Urban Residence is a multi-use building geared towards renters with a love for urban living in a peaceful environment.

RPSP – A good intention ruined by execution

Almost ten months have lapsed since the Act concerning the Register of Public Sector Partners came into force.

Projekt Zig Zag dokázal, že Slováci túžia po zaujímavom bývaní

Realitný trh na Slovensku v posledných rokoch prekvitá a tiež pomaly „dospieva“.