Už aj Nitra sa zoznamuje prostredníctvom zoznamky stretni.sk

Ak stále čakáte na toho pravého alebo tú pravú, už viac čakať nemusíte! Možno je tá vaša pravá láska len na dosah ruky, no nevidíte ju.

Vyskúšajte sa zoznámiť cez zoznamku stretni.sk, vďaka ktorej sa zoznamujú nielen ľudia z mesta Nitra. Možno vás už otravujú pubertálne reči na internetových zoznamkách, a tak by ste mali vyskúšať skutočne seriózny spôsob zoznamovania sa cez internet. Chcete si nájsť niekoho, s kým budete chodiť cvičiť alebo možno niekoho, kto vám ukáže krásy mesta Nitra? Môžete ho nájsť práve na zoznamke stretni.sk.

Nemusíte si zákonite hľadať svojho životného partnera. Nájsť tu môžete priateľov s rovnakými záľubami, ako máte vy, ale aj partnerov pre váš biznis či niekoho, s kým si prečítate nitrianske noviny. Na zoznamke stretni.sk je zaručená bezpečnosť a dôveryhodná klientela. Stránka totiž vylučuje akékoľvek vulgarizmy alebo sexuálne narážky, a tak sa zoznamovanie stane príjemným a bezpečným.

Tím odborníkov na ľudské vzťahy vám dokonca môže pomôcť a odporučiť  vám, ako sa ľahko zoznámiť, prípadne vám poradí partnera vhodného presne pre vás. Na stránke stretni.sk nemusíte nutne hľadať len partnera z mesta Nitra či z iných kútov Slovenska. Môžete tu nájsť aj oddych pri článkoch zameraných na partnerstvo, ktoré vás nielen poučia, ale mnohé z nich aj zabavia.

Internetová zoznamka nebola nikdy predtým taká zábavná a bezpečná, tak sa môžete tešiť na nové známosti. Nezáleží na tom, či je vašim domovom Nitra alebo iné mesto, pretože zoznamka stretni.sk ľudí spája a pomáha vytvárať nové vzťahy, priateľstvá či partnerstvá.

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.