Pri PZP je dôležitá cena aj kvalita služieb

Rozhliadate sa po novom či výhodnejšom povinnom zmluvnom poistení (PZP) pre svojho 4-kolesového tátoša?

Poisťovní ponúkajúcich PZP je na Slovensku niekoľko, nie každá vám však dokáže poskytnúť kvalitný servis a asistenciu pri poistných udalostiach. A práve kvalita služieb či osobné skúsenosti by mali byť 1 z rozhodujúcich kritérií pri výbere PZP.

ČSOB Poisťovni  môžu získať atraktívne ceny PZP najmä majitelia vozidiel s výkonom motora do 92 kW. Existuje však viacero zliav, uplatnením ktorých si klient môže cenu poistky výrazne znížiť. Príkladom je bonus až do výšky 55 % za bezškodový priebeh, 5 % zľava za ročnú platbu poistného, ako aj 2 % zľava za uzatvorenie zmluvy PZP na 2 roky.

Súčasťou každého uzatvoreného PZP v ČSOB Poisťovni sú rozsahom a limitmi bohaté NONSTOP asistenčné služby , ktoré môžu vodičom pomôcť v prípade poistných udalostí na Slovensku a v zahraničí, ako aj  úrazové poistenie pre deti do 15 rokov vezúce sa vo vozidle. Navyše, vodič spolu s PZP uzatvoreným v ČSOB Poisťovni získava automaticky i 5 % zľavu na havarijné poistenie.

V prípade, že má 1 z členov domácnosti poistené v ČSOB Poisťovni aspoň jedno vozidlo, pre druhé, ako aj ďalšie rodinné autá získa 5 % zľavu z ceny PZP. Ďalšou výhodou pre rodiny je i zľava za dieťa, a to až do výšky 25 %.

Viac informácií o ponuke PZP sa dozviete v ktorejkoľvek pobočke ČSOB Poisťovne, ČSOB banky alebo na www.csob.sk.

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.