Pri PZP je dôležitá cena aj kvalita služieb

Rozhliadate sa po novom či výhodnejšom povinnom zmluvnom poistení (PZP) pre svojho 4-kolesového tátoša?

Poisťovní ponúkajúcich PZP je na Slovensku niekoľko, nie každá vám však dokáže poskytnúť kvalitný servis a asistenciu pri poistných udalostiach. A práve kvalita služieb či osobné skúsenosti by mali byť 1 z rozhodujúcich kritérií pri výbere PZP.

ČSOB Poisťovni  môžu získať atraktívne ceny PZP najmä majitelia vozidiel s výkonom motora do 92 kW. Existuje však viacero zliav, uplatnením ktorých si klient môže cenu poistky výrazne znížiť. Príkladom je bonus až do výšky 55 % za bezškodový priebeh, 5 % zľava za ročnú platbu poistného, ako aj 2 % zľava za uzatvorenie zmluvy PZP na 2 roky.

Súčasťou každého uzatvoreného PZP v ČSOB Poisťovni sú rozsahom a limitmi bohaté NONSTOP asistenčné služby , ktoré môžu vodičom pomôcť v prípade poistných udalostí na Slovensku a v zahraničí, ako aj  úrazové poistenie pre deti do 15 rokov vezúce sa vo vozidle. Navyše, vodič spolu s PZP uzatvoreným v ČSOB Poisťovni získava automaticky i 5 % zľavu na havarijné poistenie.

V prípade, že má 1 z členov domácnosti poistené v ČSOB Poisťovni aspoň jedno vozidlo, pre druhé, ako aj ďalšie rodinné autá získa 5 % zľavu z ceny PZP. Ďalšou výhodou pre rodiny je i zľava za dieťa, a to až do výšky 25 %.

Viac informácií o ponuke PZP sa dozviete v ktorejkoľvek pobočke ČSOB Poisťovne, ČSOB banky alebo na www.csob.sk.

Dovolenka s deťmi v Egypte a tipy na overené hotely

S dieťaťom do Egypta? Na čo myslieť pred cestou a tipy na hotely pre rodiny.

Ako dlho trvá vybavenie hypotéky? Zopár dní, ale aj pár týždňov

NBS vydala nariadenie, ktoré upravuje poskytovanie hypoték nad 90 % a 80 % hodnoty zabezpečenia. Platiť začína 1. 7. 2018.

Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

Trpký darček od vlády: prichádza nová 8 % daň z poistiek

Vláda chce od ľudí zinkasovať 60 miliónov navyše.