Pri PZP je dôležitá cena aj kvalita služieb

Rozhliadate sa po novom či výhodnejšom povinnom zmluvnom poistení (PZP) pre svojho 4-kolesového tátoša?

Poisťovní ponúkajúcich PZP je na Slovensku niekoľko, nie každá vám však dokáže poskytnúť kvalitný servis a asistenciu pri poistných udalostiach. A práve kvalita služieb či osobné skúsenosti by mali byť 1 z rozhodujúcich kritérií pri výbere PZP.

ČSOB Poisťovni  môžu získať atraktívne ceny PZP najmä majitelia vozidiel s výkonom motora do 92 kW. Existuje však viacero zliav, uplatnením ktorých si klient môže cenu poistky výrazne znížiť. Príkladom je bonus až do výšky 55 % za bezškodový priebeh, 5 % zľava za ročnú platbu poistného, ako aj 2 % zľava za uzatvorenie zmluvy PZP na 2 roky.

Súčasťou každého uzatvoreného PZP v ČSOB Poisťovni sú rozsahom a limitmi bohaté NONSTOP asistenčné služby , ktoré môžu vodičom pomôcť v prípade poistných udalostí na Slovensku a v zahraničí, ako aj  úrazové poistenie pre deti do 15 rokov vezúce sa vo vozidle. Navyše, vodič spolu s PZP uzatvoreným v ČSOB Poisťovni získava automaticky i 5 % zľavu na havarijné poistenie.

V prípade, že má 1 z členov domácnosti poistené v ČSOB Poisťovni aspoň jedno vozidlo, pre druhé, ako aj ďalšie rodinné autá získa 5 % zľavu z ceny PZP. Ďalšou výhodou pre rodiny je i zľava za dieťa, a to až do výšky 25 %.

Viac informácií o ponuke PZP sa dozviete v ktorejkoľvek pobočke ČSOB Poisťovne, ČSOB banky alebo na www.csob.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu