Štvrtok, 21. január, 2021 | Meniny má VincentKrížovkyKrížovky

Pod Tatrami najteplejšie

Svadby, oslavy, výstavy, rôzne firemné akcie, koncerty a iné, môžete bez problémov realizovať aj v zime...

Rok je krátky na to, aby sme stihli všetko odbaviť v lete. Taktiež bohatosť programu si vyžaduje sprostredkovanie akcie práve vtedy, keď je to vhodné v danom období. Počasie si človek nevyberie a ani neobjedná, ak má však na výber, tak môže skutočnosť ovplyvniť. Našou úlohou je vám pomôcť pri realizácii vášho výberu. My pod Tatrami vieme čo je zima.

Načítavam video...

Dlhé roky sa snažíme vychádzať zákazníkom v ústrety, pričom konečné rozhodnutie je na nich. Naše skúsenosti prameniace z praxe, ako sú vykurovanie jednotlivých druhov výstav v agrokomplex- výstavisko – Nitra, výstava Coneco - Incheba Bratislava, alebo ForArch – Banská Bystrica, či výstavisko Trenčín sú toho dôkazom. Taktiež v živočíšnej výrobe a aj pri pestovaní poľnohospodárskych plodin, v stavebníctve a autodoprave, všade tam sa môžete stretnúť s našimi ohrievačmi. V požičovni disponujeme s viac ako sto kusmi ohrievačov rôzneho druhu / elektrické, plynové, naftové/ a rôznych výkonov /od 2kW – 110kW/. My v spoločnosti Tukon, s.r.o., ako jediní na Slovensku ponúkame vykurovanie s obsluhou ak si to zákazník želá. Z referencií vyberáme: pravidelné vykurovanie Allianz – Októberfest na Táloch, vykurovanie stanov obslužného personálu na pamätnom stretnutí Bush – Putin, vykurovanie MS v cyklokrose Spišská Teplica 1999, MS v krasokorčuľovaní, koncerty skupiny Horkýže Slýže, koncert starej hudby – Jordi Savall v Dóme sv. Alžbety, otvárací ceremoniál EHMK Košice 2013, rôzne oslavy, svadby v party stanoch nemenovaných osobností. Ako vidieť rozsah využitia našich služieb v oblasti vykurovania je rôznorodý. Teplo potrebuje každý pri svojej práci, preto naše služby nevyužívajú len organizácie, ale aj súkromné osoby.

Ďalším veľkým problémom súčasnosti je nadmerná vlhkosť. Odvlhčovače sú v súčasnosti druhým najviac požadovaným produktom po ohrievačoch, pričom ich využitie je celoročné. Ešte pred pár rokmi sa v stavebníctve nevyužívali, ale dnes sú neoddeliteľnou súčasťou každej stavby. Pozor! Treba si však uvedomiť, že odvlhčovače neodstraňujú príčinu vlhkosti, ale vysúšajú mokré a zamoknuté miesta, čím urýchľujú tempo stavby, alebo znižujú škody spôsobené vytopením, po povodniach a podobne. Je len na vás, či chcete mať teplo a sucho a či využijete služieb spoločnosti Tukon, s.r.o. . Naše dlhoročné skúsenosti sú zárukou kvality.

oprava-fotp-r406_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Videobanking. Nová éra bankovania je tu

To, čo sa ešte pred rokom mohlo zdať ako scéna zo sci-fi, je dnes realitou.

Prokrastinujete? 5 overených tipov, ako nestratiť radosť z práce

Aktuálna situácia môže viesť k demotivácii aj prokrastinácii v práci. Čo robiť, aby sa to nestalo vám alebo vašim zamestnancom?

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.