Pod Tatrami najteplejšie

Svadby, oslavy, výstavy, rôzne firemné akcie, koncerty a iné, môžete bez problémov realizovať aj v zime...

Rok je krátky na to, aby sme stihli všetko odbaviť v lete. Taktiež bohatosť programu si vyžaduje sprostredkovanie akcie práve vtedy, keď je to vhodné v danom období. Počasie si človek nevyberie a ani neobjedná, ak má však na výber, tak môže skutočnosť ovplyvniť. Našou úlohou je vám pomôcť pri realizácii vášho výberu. My pod Tatrami vieme čo je zima.

Dlhé roky sa snažíme vychádzať zákazníkom v ústrety, pričom konečné rozhodnutie je na nich. Naše skúsenosti prameniace z praxe, ako sú vykurovanie jednotlivých druhov výstav v agrokomplex- výstavisko – Nitra, výstava Coneco - Incheba Bratislava, alebo ForArch – Banská Bystrica, či výstavisko Trenčín sú toho dôkazom. Taktiež v živočíšnej výrobe a aj pri pestovaní poľnohospodárskych plodin, v stavebníctve a autodoprave, všade tam sa môžete stretnúť s našimi ohrievačmi. V požičovni disponujeme s viac ako sto kusmi ohrievačov rôzneho druhu / elektrické, plynové, naftové/ a rôznych výkonov /od 2kW – 110kW/. My v spoločnosti Tukon, s.r.o., ako jediní na Slovensku ponúkame vykurovanie s obsluhou ak si to zákazník želá. Z referencií vyberáme: pravidelné vykurovanie Allianz – Októberfest na Táloch, vykurovanie stanov obslužného personálu na pamätnom stretnutí Bush – Putin, vykurovanie MS v cyklokrose Spišská Teplica 1999, MS v krasokorčuľovaní, koncerty skupiny Horkýže Slýže, koncert starej hudby – Jordi Savall v Dóme sv. Alžbety, otvárací ceremoniál EHMK Košice 2013, rôzne oslavy, svadby v party stanoch nemenovaných osobností. Ako vidieť rozsah využitia našich služieb v oblasti vykurovania je rôznorodý. Teplo potrebuje každý pri svojej práci, preto naše služby nevyužívajú len organizácie, ale aj súkromné osoby.

Ďalším veľkým problémom súčasnosti je nadmerná vlhkosť. Odvlhčovače sú v súčasnosti druhým najviac požadovaným produktom po ohrievačoch, pričom ich využitie je celoročné. Ešte pred pár rokmi sa v stavebníctve nevyužívali, ale dnes sú neoddeliteľnou súčasťou každej stavby. Pozor! Treba si však uvedomiť, že odvlhčovače neodstraňujú príčinu vlhkosti, ale vysúšajú mokré a zamoknuté miesta, čím urýchľujú tempo stavby, alebo znižujú škody spôsobené vytopením, po povodniach a podobne. Je len na vás, či chcete mať teplo a sucho a či využijete služieb spoločnosti Tukon, s.r.o. . Naše dlhoročné skúsenosti sú zárukou kvality.

oprava-fotp-r406_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut