Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Black Friday – v znamení zliav

Čierny piatok sa v USA a Kanade volá každoročná udalosť, kedy väčšina veľkých obchodných reťazcov zahajuje obdobie výpredajov za výrazne znížené ceny

Čierny piatok sa v USA a Kanade volá každoročná udalosť, kedy väčšina veľkých obchodných reťazcov zahajuje obdobie výpredajov za výrazne znížené ceny. Čierny piatok je vždy na konci novembra, deň po dni Vďakyvzdania a považuje sa za začiatok predvianočnej nákupnej horúčky. V USA to nie je oficiálny sviatok, ale napr. Kalifornia dáva v tento deň voľno štátnym zamestnancom a iné štáty tiež zaznamenávajú pre tento deň veľké množstvo dovoleniek.

Black Friday sa pomaly ale isto dostáva i do našich končín... Vlastne nie pomaly, už je tu! Sú tu 4 dni šialených zliav! Pripravte sa na skvelé zľavy! -70%? Nieje problém! Vaše obľúbené značky a akcie, ktoré by ste si nemali nechať ujsť nájdete práve TU!

black friday

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Kvalitné sporenie si dokážete vybaviť z pohodlia domova

Kvalitné sporenie je to najmenej, čo pre zhodnotenie svojich úspor môžete urobiť. Sporiaci účet si dokážete vybaviť cez internet.

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.