Platiť mobilom môžu zákazníci Orange aj O2

Vďaka spolupráci Tatra banky s mobilnými operátormi Orange a O2 môže štýlovo platiť väčšina z vás.

Vďaka spolupráci Tatra banky s mobilnými operátormi Orange a O2 môže štýlovo platiť väčšina z vás.

Tatra banka predstavila zariadenie iCarte na bezkontaktné mobilné platby už v roku 2012. Ako prvá banka na Slovensku a v Európskej únii tak umožnila svojim klientom platiť mobilným telefónom iPhone. Vďaka spolupráci s  Orange a O2 môžu teraz mobilné platby využívať už aj klienti s vybranými Android smartfónmi podporujúcimi NFC technológiu.

S NFC zaplatíte rýchlo, pohodlne a bezpečne. Nepotrebujete žiadne prídavné zariadenie. Stačí len štýlovo priložiť telefón k platobnému terminálu a platba prebehne v okamihu. Platiť mobilným telefónom je už dnes možné v stovkách prevádzok, ktorých počet neustále rastie.

Zistite, kde môžete už dnes platiť mobilom

Správny smartfón nahradí vašu debetnú kartu:

1. vyberte si smartfón, ktorý podporuje NFC technológiu na www.bezkontaktnaplatba.sk
  2. požiadajte o NFC SIM kartu v predajni mobilného operátora a stiahnite si aplikáciu MobilePay pre Orange alebo O2 Karty v mobile
  3. službu si môžete aktivovať v ktorejkoľvek pobočke Tatra banky alebo prostredníctvom služby DIALOG Live

Viac informácií o bezkontaktných mobilných platbách

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak