Platiť mobilom môžu zákazníci Orange aj O2

Vďaka spolupráci Tatra banky s mobilnými operátormi Orange a O2 môže štýlovo platiť väčšina z vás.

Vďaka spolupráci Tatra banky s mobilnými operátormi Orange a O2 môže štýlovo platiť väčšina z vás.

Tatra banka predstavila zariadenie iCarte na bezkontaktné mobilné platby už v roku 2012. Ako prvá banka na Slovensku a v Európskej únii tak umožnila svojim klientom platiť mobilným telefónom iPhone. Vďaka spolupráci s  Orange a O2 môžu teraz mobilné platby využívať už aj klienti s vybranými Android smartfónmi podporujúcimi NFC technológiu.

S NFC zaplatíte rýchlo, pohodlne a bezpečne. Nepotrebujete žiadne prídavné zariadenie. Stačí len štýlovo priložiť telefón k platobnému terminálu a platba prebehne v okamihu. Platiť mobilným telefónom je už dnes možné v stovkách prevádzok, ktorých počet neustále rastie.

Zistite, kde môžete už dnes platiť mobilom

Správny smartfón nahradí vašu debetnú kartu:

1. vyberte si smartfón, ktorý podporuje NFC technológiu na www.bezkontaktnaplatba.sk
  2. požiadajte o NFC SIM kartu v predajni mobilného operátora a stiahnite si aplikáciu MobilePay pre Orange alebo O2 Karty v mobile
  3. službu si môžete aktivovať v ktorejkoľvek pobočke Tatra banky alebo prostredníctvom služby DIALOG Live

Viac informácií o bezkontaktných mobilných platbách

Prihláste sa a vložte PR článok

Dekan ocenil študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Pri príležitosti Medzinárodného dňa študentstva sa stretlo vedenie SvF STU v Bratislave s najlepšími študentmi.

Application of GDPR with respect to the size of the enterprise

The right form of personal data protection is to be drawn primarily from the point of view of the data subject.

Modern luxury next to the Blue Church

Although modern in architecture, Bezručova Residence preserves Bratislava´s rich history through luxurious and innovative living.

VW Tiguan Allspace: prvé sedemmiestne SUV od Volkswagnu

Z väčších rozmerov a dlhšieho rázvoru modelu Allspace ťaží celá posádka a aj batožinový priestor.