Nedeľa, 26. jún, 2022 | Meniny má Adriána

Platiť mobilom môžu zákazníci Orange aj O2

Vďaka spolupráci Tatra banky s mobilnými operátormi Orange a O2 môže štýlovo platiť väčšina z vás.

Vďaka spolupráci Tatra banky s mobilnými operátormi Orange a O2 môže štýlovo platiť väčšina z vás.

Tatra banka predstavila zariadenie iCarte na bezkontaktné mobilné platby už v roku 2012. Ako prvá banka na Slovensku a v Európskej únii tak umožnila svojim klientom platiť mobilným telefónom iPhone. Vďaka spolupráci s  Orange a O2 môžu teraz mobilné platby využívať už aj klienti s vybranými Android smartfónmi podporujúcimi NFC technológiu.

Načítavam video...

S NFC zaplatíte rýchlo, pohodlne a bezpečne. Nepotrebujete žiadne prídavné zariadenie. Stačí len štýlovo priložiť telefón k platobnému terminálu a platba prebehne v okamihu. Platiť mobilným telefónom je už dnes možné v stovkách prevádzok, ktorých počet neustále rastie.

Zistite, kde môžete už dnes platiť mobilom

Správny smartfón nahradí vašu debetnú kartu:

1. vyberte si smartfón, ktorý podporuje NFC technológiu na www.bezkontaktnaplatba.sk
  2. požiadajte o NFC SIM kartu v predajni mobilného operátora a stiahnite si aplikáciu MobilePay pre Orange alebo O2 Karty v mobile
  3. službu si môžete aktivovať v ktorejkoľvek pobočke Tatra banky alebo prostredníctvom služby DIALOG Live

Viac informácií o bezkontaktných mobilných platbách

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Prerastená tráva, veľký pozemok, svahovitý terén. Takéto podmienky nezvládne akákoľvek kosačka, no s bubnovou to bude hračka.

INZERCIA 24. jún

V Základnej škole na Drábovej ulici sa bude od budúceho roka vzdelávať 41 zdravotne znevýhodnených detí.

24. jún

Vyjadril sa prednosta Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Peter Polan, PhD., MPH