Yves Saint Laurent a Opium

Spojenie módy a parfumu. Výsledok príťažlivý a sexy parfum Opium.

Tohto pána netreba nikomu zvlášť predstavovať. Móda, parfumy a vône, celebrity a svetoznáme ikony, to všetko sa dnes spája do jedného celku. Veľa rôznych módnych trendov sa prelína s inými priemyslami. Inak to nebude ani v prípade Yves Saint Laurenta.

Každý z nás ho pozná ako veľmi extravagantného módneho návrhára, ktorý sa nebojí experimentovať s ničím. Aj svet vôní a parfemov poňal po svojom. Sústredil sa najmä na ženské vône.

Kedysi boli ženy oveľa viac praktické a krotili svoje túžby. YSL však dal žene parfumom Opium úplne iný nádych. Do popredia chcel dostať práve ženskosť a dať najavo sexualitu. „Ženy sú dnes otvorené svojej sexualite, a také sú aj ich parfemy. A na toto neustále myslím pri navrhovaní vôní a módy. Ženy, hlavne tie pracujúce, sa stávajú silnejšími. Verím, že od svojho parfemu očakávajú, že im dodá vnútornú silu a energiu.“

YSL vždy tvrdil, že vôňa má zlákať muža. Má fungovať ako návnada pri lovení divých zvierat. A presne taká je vôňa Opium, príťažlivá, zvodná a sexy, ktorú predstavil v roku 1977. Rovnako sa vyhral aj s flakónom, na ktorom boli dovtedy zatiaľ nepoužité materiály.

Žena ako samostatná osobnosť bola vždy pre YSL veľmi inšpiratívna. Tvrdí, že móda určuje smer a parfum ju nasleduje. Preto do svojej práce vkladá toľko úsilia, aby všetko spolu ladilo. Zohľadňuje ročné obdobie , v ktorom tvorí, no najmä ženskú náladu. A to všetky dámy dobre vieme, že to je bezodná studnica inšpirácie.

YSL spojil tieto dva priemysle práve preto, lebo je presvedčený, že správnym parfumov sa pozdvihne duša tela, prejavia sa emócie a zlepší sa nálada. Dáva ženám dôležitosť, úctu a zdôrazňuje ich krásu zvonka aj zvnútra. Žeby práve toto bol jeho recept na úspech?

V každom prípade sú všetky jeho parfémy pôvabné, zmyselné a jedinečné. Páni ak ešte nemáte nápad na vianočný darček pre svoje dámy, skúste sa uberať aj týmto smerom. Dámy budú nadšené.

Vaše parfemy.sme.sk – www.parfemy.sme.sk

Prevádzkovateľom obchodu a zároveň predávajúcim je spoločnosť Parfumy a Kozmetika, s.r.o., jeden z najväčších predajcov parfémov, značkových hodiniek a šperkov na slovenskom trhu.

Nevymením peniaze Humenčanov za hodnotenie jednej mimovládky

Problém mám iba s tendenčnosťou týchto hodnotení.

Ako zabrániť povodniam, či suchu? Riešenie nájde Climathon

Zvyšovanie teploty, prívalové dažde, či nedostatok vody sú dôsledky klimatických zmien, ktoré sa už dnes prejavujú aj na Slovensku

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.